- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
- #3.041
takipteyim güzel haberlerini bekliyorum :- bu arada bu ay hamile kalan arkadasımız kim ?
Busra vardı o 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takipteyim güzel haberlerini bekliyorum :- bu arada bu ay hamile kalan arkadasımız kim ?
öle söyleme bu dönemde en önemli unsurlardan biri moralinin yüksek olması rabbim bu cuma günü yüzümüze gülecek..yılmak yok güçlü görmek istiyorum seni
ne güzel ya Allah mı saglıkla kucağına almayı nasip etsin darısı basımıza. Umutlar mayısa kaldı bnm için :-(Busra vardı o 😊
cuma günü yüce rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlaR nasip eder hem kendime hem isteyen herkese dua ediyorum ben ve herşeyin bir zamanı var bence rabbim güzel meleklerimizi bize kavuşturacak inşallahBencdde mübarek gün bolca dua edelmm
Edeceğiz cesaret 😊sus bakıym bebiş küser gelmez
hiç cesaret edemiycem deme olmazsa bu ay öbür aya tam gaz devam edicezonunda gerçekleşmesi için bir gün vardır mutlaka rabbim büyük benim arkadaş 5 yıl bekledi çok ağladı üzüldü ve şuan hamile herşeyi unuttu
cuma günü yüce rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlaR nasip eder hem kendime hem isteyen herkese dua ediyorum ben ve herşeyin bir zamanı var bence rabbim güzel meleklerimizi bize kavuşturacak inşallah
öle söyleme bu dönemde en önemli unsurlardan biri moralinin yüksek olması rabbim bu cuma günü yüzümüze gülecek..yılmak yok güçlü görmek istiyorum seni
aman boşver kocaları onları öle kabullenmek lazım sen moralini yüksek tut düzelt eğer bebiş varsa kötü etkilenmesinAma napimm hep o kocam yuzunden sizlerde iyiki varsiniz kizlarr Allah razi olsun hepinizdenn moralimi duzeltcem taaamm Rabbim herseyin hayirlisini versin taylim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy heyecanlandmm sinemm 10 gün sonra en geçç. Hamişimmmmmmmmm diceksn
Yaaa kizzz bole.dmeee heycanlandim bakkk yaaa insallahh tatlim benim sendnde alcaz o haberi insallahhj
cuma günü yüce rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlaR nasip eder hem kendime hem isteyen herkese dua ediyorum ben ve herşeyin bir zamanı var bence rabbim güzel meleklerimizi bize kavuşturacak inşallah
aman boşver kocaları onları öle kabullenmek lazım sen moralini yüksek tut düzelt eğer bebiş varsa kötü etkilenmesin
Oyy aferin bebeğime
Tamam canim duzelicem dunden beri dogru duzgn biside yemedim mide bulantisndan halsizimde hepsi etkiledi bni az bisiler yemeye calisaym duzelcem 1 saate kendime gelcemm sozzz
bişiler ye en azından çorba falan iç..aç kalma tansiyonun düşer tatlım daha kötü olursun 1 saate seni pozitif enerjili biri olarak görmek istiyoruz..afiyet olsun tatlım
Yaa bole aglayinca ben sol.kasigimda bisiler oluo acaba bebegm varda etkilenio musinyal verio vucudm bana galiba.
Ayyy inşallah kuzucuk vardır Rabbimin mucizesi
Tamam tatlim gayret edicemm tamam bir saaate duzelcem :) sagol canim
Canim su an aglamakli yaziyorum lavaboya gitmek istemiyorum tekrar agrilarim basladi Allahim kucaklarimizi bos birakma birde sabah iki cizgi yi gorunce esimide aradim simdi ne diyecegim ona