Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Bencdde mübarek gün bolca dua edelmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cuma günü yüce rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlaR nasip eder hem kendime hem isteyen herkese dua ediyorum ben ve herşeyin bir zamanı var bence rabbim güzel meleklerimizi bize kavuşturacak inşallah

Masallahh Allah tamamina ersirsn.insllah.bize nasip etsin tatlim yaaa neyse duzeliorum ben taam mubarek cuma gunu Rabbimden.herseyin.hayirlisini isteyelimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öle söyleme bu dönemde en önemli unsurlardan biri moralinin yüksek olması rabbim bu cuma günü yüzümüze gülecek..yılmak yok güçlü görmek istiyorum seni

Ama napimm hep o kocam yuzunden sizlerde iyiki varsiniz kizlarr Allah razi olsun hepinizdenn moralimi duzeltcem taaamm Rabbim herseyin hayirlisini versin taylim

Ama napimm hep o kocam yuzunden sizlerde iyiki varsiniz kizlarr Allah razi olsun hepinizdenn moralimi duzeltcem taaamm Rabbim herseyin hayirlisini versin taylim

aman boşver kocaları onları öle kabullenmek lazım sen moralini yüksek tut düzelt eğer bebiş varsa kötü etkilenmesin

cuma günü yüce rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlaR nasip eder hem kendime hem isteyen herkese dua ediyorum ben ve herşeyin bir zamanı var bence rabbim güzel meleklerimizi bize kavuşturacak inşallah

Amin canim Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah bende dua ediorum hep hayirlisini istiyorum elbet meleklerimize kavustrak Rabbim sadece biraz sabretcezz

aman boşver kocaları onları öle kabullenmek lazım sen moralini yüksek tut düzelt eğer bebiş varsa kötü etkilenmesin

Tamam canim duzelicem dunden beri dogru duzgn biside yemedim mide bulantisndan halsizimde hepsi etkiledi bni az bisiler yemeye calisaym duzelcem 1 saate kendime gelcemm sozzz

bişiler ye en azından çorba falan iç..aç kalma tansiyonun düşer tatlım daha kötü olursun 1 saate seni pozitif enerjili biri olarak görmek istiyoruz..afiyet olsun tatlım

bişiler ye en azından çorba falan iç..aç kalma tansiyonun düşer tatlım daha kötü olursun 1 saate seni pozitif enerjili biri olarak görmek istiyoruz..afiyet olsun tatlım

Tamam tatlim gayret edicemm tamam bir saaate duzelcem :) sagol canim

Tamam tatlim gayret edicemm tamam bir saaate duzelcem :) sagol canim

Canim su an aglamakli yaziyorum lavaboya gitmek istemiyorum tekrar agrilarim basladi Allahim kucaklarimizi bos birakma birde sabah iki cizgi yi gorunce esimide aradim simdi ne diyecegim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…