- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.061
Canim su an aglamakli yaziyorum lavaboya gitmek istemiyorum tekrar agrilarim basladi Allahim kucaklarimizi bos birakma birde sabah iki cizgi yi gorunce esimide aradim simdi ne diyecegim ona
Nolduki cnm ?
H
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah test iki cizgi cikinca esimi aradim sonra belki yanilmisimdir diye hassaas test yaptim cikmadi kan icin randevu aldim sonra pazartesi simdide adet sancisi gibi sancilarim var ne yapcam ben ya ne diyecegim esime
canım hassas testler çok güvenilir değil predictör örneğin internettede güvenilir olmadığına dair yazılar ve yorumlar var zaten o ucuz dediğimiz testler bile o pahalı testlerden daha iyi tabi onlardada bazı markalar var yanıltan isimlerinide verebilirim hatta o yüzden hemen canını sıkma hemen inşallah hamişsindir
Bende prediktor kullandim canim insaallah dedigin gibidir ama kasik agrisi bel agrisi var hatta bacaklarima vuruyor insaallah hamileyimdir insaallah hepimiz hamile yizdircanım hassas testler çok güvenilir değil predictör örneğin internettede güvenilir olmadığına dair yazılar ve yorumlar var zaten o ucuz dediğimiz testler bile o pahalı testlerden daha iyi tabi onlardada bazı markalar var yanıltan isimlerinide verebilirim hatta o yüzden hemen canını sıkma hemen inşallah hamişsindir
Canm o kahverengi akıntı yine başladı
canım hassas testler çok güvenilir değil predictör örneğin internettede güvenilir olmadığına dair yazılar ve yorumlar var zaten o ucuz dediğimiz testler bile o pahalı testlerden daha iyi tabi onlardada bazı markalar var yanıltan isimlerinide verebilirim hatta o yüzden hemen canını sıkma hemen inşallah hamişsindir
Oncomed di herhalde o uygun test olan ama icinde recetesi vardi iyi gibi duruyordu
canım benimde ilk hamileliğimde kahverengi kahve telvesi gibi koyu akıntım olmuştu ve bir kaç gün sürmüştü birde 1-2 kez açık pembe akıntım olmuştu bencede gebelik olabilir sende
Umutlanmak istmiom 😞😞
Arkadaşlar kan testim 92.83 çıktı direk doktora gidiyorum umarım hamileyimdir
ben zaten durumunu soracam canım kağıda not aldım bakalım ne diyecek
inşallah canım ya değer düşük gibi geldi hastaneye gidiyorum geldiğimde yazarım hoşçakalınayyyy kuzummmm cnm hamilesinnn kurban olurum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn 😊
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ikinci hamisimizde cikti kizlarrr hadi bakalim kim ucleyecekkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne demek canım birbirimize destek için buradayız yarın güzel haber verirsen özelden mesaj bekliyorum göremeyebilirim burada bende yarın hastaneye gidicem çünkü.bende çıkıyorum artık kendine dikkat et hayırlı akşamlar
kaç gün var tatlım adetine birde umut olmadan yaşanmıyor ki hepimiz aynıyız sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?