• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

inşallah yardım etsin koltukları felan halıyı kaldırmaya en azından dimi
ben hamile olabilirim die 3 gündür koltukları çekemiorum bişi olur die

Bebem koltukları halıyı falan kaldırmam siler süpürrüm temiz evim dağınık sadece 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bazen kocam yalnz kalmasn die yiorm ama astim beni mahfetti yaaa onun yuzunden 2 yilda cok kilo aldim simdide pko var veremiorm astim var veremiorm offf ne sorunluyum bennm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle sorunluyum felan hiç yakışmıyo bak küserim sana kilo dediğin nedir ay iradenle ağzını tutunca gider şimdi bide ağlık sorunları yüzünden almışsın bence abartma bide ona kafanı takma ama dikkat etmeye çalış protein ve sebze ağırlıklı beslen karbonhidratı kes yiyceksende benim gibi tam bugday ekmegi ve hamur işinde onu kullan bende hamile kalırsam kilo alcam biliorum die dikkat ediorum 50 kiloyu aşmamaya çalısıyorum ama bazen kaçırıorum :D

Cnm stres yapma rahat bi şekilde bekle 2 nisan da adet olduysan 15-17-19 nisanda çalışma olması lazım mutlaka adetin döngün kaç günlük ?

Belirli bir döngüm yok canım adet tarihlerim 10 aralık 10 ocak 10 şubat 10 mart 2 nisan hepsinde döngü farklı

Bebem koltukları halıyı falan kaldırmam siler süpürrüm temiz evim dağınık sadece 😊

çok normal çalışan bayansın dağınıklık iki çırpıda toparlanır aynı şehirde olsaydık ben gelirdim temizlik yapmayı çok sefiyorum ben ev mis gibi kokunca havam değişiyo :D

çok normal çalışan bayansın dağınıklık iki çırpıda toparlanır aynı şehirde olsaydık ben gelirdim temizlik yapmayı çok sefiyorum ben ev mis gibi kokunca havam değişiyo :D

Aynen cnm en son 2 hafta önce yaptm 😂😂

Canım aslında garip bir durum oldu bende adet tarihlerim 10 aralık 10 şubat 10 mart şeklindeydi yani döngü değişiyor ama gün hep aynıydı.geçen ay prolaktin tedavisi için dostinex kullanmaya başladım ve 2
nisanda çok erken adet oldum

he tatlım o zaman hapla ılgılı olabılır adetının erken gelmesı. her ayın 10unda adet oluyosan ortalama 30gunde bır adet oluyosun demektır. 8 gun erken gelmıs bu ay.bır sonrakı 8 gun gec gelme ıhtımalı de war.benım bebek dusundugumden berı adetım dzensızdı.doktora gıttım prl 30 cıktı.o aya kadar hep 5 gun erken gelıyosa adetım,bır sonrakı ay 5 gun gec gelırdı.ya da 7 gun erken sonrakı ay 7 gun gec hep boyle olurdu.bende daha 2 haftadır parlodel kullanıyorum.

31martta adet olmustum.29nısan 1 mayı gıbı adet olurum sanırım.garantı olsun dıye 15 mayısa kadar beklıcem test yapmak ıcın.senın prl kac cıktı ?

he tatlım o zaman hapla ılgılı olabılır adetının erken gelmesı. her ayın 10unda adet oluyosan ortalama 30gunde bır adet oluyosun demektır. 8 gun erken gelmıs bu ay.bır sonrakı 8 gun gec gelme ıhtımalı de war.benım bebek dusundugumden berı adetım dzensızdı.doktora gıttım prl 30 cıktı.o aya kadar hep 5 gun erken gelıyosa adetım,bır sonrakı ay 5 gun gec gelırdı.ya da 7 gun erken sonrakı ay 7 gun gec hep boyle olurdu.bende daha 2 haftadır parlodel kullanıyorum.

31martta adet olmustum.29nısan 1 mayı gıbı adet olurum sanırım.garantı olsun dıye 15 mayısa kadar beklıcem test yapmak ıcın.senın prl kac cıktı ?

İlk test 42 onbeş gün sonra ikinci test 66.mr da 4 milim adenom çıktı.dostinexe başladım bir ayda 0.1 oldu.valla heyecandan duramıyorum beklemek yoruyo beni.hemen bebeğim olsun istiyorum :(

İlk test 42 onbeş gün sonra ikinci test 66.mr da 4 milim adenom çıktı.dostinexe başladım bir ayda 0.1 oldu.valla heyecandan duramıyorum beklemek yoruyo beni.hemen bebeğim olsun istiyorum :(

dostınex hormonu bırden bıre dusuruyomus,oldukca etkılı bı ılac dıye duydum. Bu ayı yeterınce romantık gecırebılırsen hamıle olabılecegını dusunuyorum :)

dostınex hormonu bırden bıre dusuruyomus,oldukca etkılı bı ılac dıye duydum. Bu ayı yeterınce romantık gecırebılırsen hamıle olabılecegını dusunuyorum :)

Evet canım baya etkili bir ilaç.internette düşüğe neden olur diyen bayanlar var ama doktoruk rahat ol dedi. O yüzden ilaca devam ediyorum.valla 10 nisandan beri sık dık çalışıyoruz ama korkuyorum.bebeğim olsun istiyorum çevremde çok hamile var onlar gördükçe iştahlanıyorum

kızlar ben bugün itibariyle bir karar aldım eğer hamile değilsem adetimin 2. günü doktora gidicem şu hormon tesleri ve bi sorun olup olmadığını öğrenmek için sizcede adet döneminde mi gitmem gerekiyo yoksa bittikten sonra mı :(

kızlar ben bugün itibariyle bir karar aldım eğer hamile değilsem adetimin 2. günü doktora gidicem şu hormon tesleri ve bi sorun olup olmadığını öğrenmek için sizcede adet döneminde mi gitmem gerekiyo yoksa bittikten sonra mı :(

Canım bence adetin üçüncü günü git çünkü tsh falan gibi hormonlar tam o zaman doğru sonuç veriyo

Canım bence adetin üçüncü günü git çünkü tsh falan gibi hormonlar tam o zaman doğru sonuç veriyo

saol canım teşekkürler bilgin için bide 1 yıllık evli deilim ama bir yılı doldurdum die yalan sölüycem sölemesem mi sölesem mi bilemedim :(

Yabancı değillerde idare ederm inş 😞 temizliği bilmym

Yabanci olmasada sen bisiler yapmadan rahat etmessn ama temizlige kalkisma cok hele supurge hic acma hamileler icin cok tehlikelyms tatlim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet adet gününde gitmen ggerek kuzum

saol canım teşekkürler bilgin için bide 1 yıllık evli deilim ama bir yılı doldurdum die yalan sölüycem sölemesem mi sölesem mi bilemedim :(

Yaa hayır yalan söylemene gerek yok mecbur yapacak parasıyla değilmi ? Ben ilk defa gittm yaptrdm

Valla canım bence doktoruna her konuda doğruları söyle.çünkü ne kadar özel sıkıntımız olursa olsun onlar sadece bize yardım etmeye çare bulmaya çalışıyolar

Back
X