• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

kocanın yaptığı temizlikten ne olur ayy yalap çalap hiç güsel yapmaz onlar amann eksik kalsın servisleri yapıp sofrayı kaldırsın makineye bulaşık dizsin yeter :D

Aaaa bnim kocamm ooo bir supurr.bir silerr misss yapar koltuklari ceker vallaaa camasir asar vs vs sagolsun vallaaa aslada hayir demez cok sukur masallahhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle sorunluyum felan hiç yakışmıyo bak küserim sana kilo dediğin nedir ay iradenle ağzını tutunca gider şimdi bide ağlık sorunları yüzünden almışsın bence abartma bide ona kafanı takma ama dikkat etmeye çalış protein ve sebze ağırlıklı beslen karbonhidratı kes yiyceksende benim gibi tam bugday ekmegi ve hamur işinde onu kullan bende hamile kalırsam kilo alcam biliorum die dikkat ediorum 50 kiloyu aşmamaya çalısıyorum ama bazen kaçırıorum :D

Esas ben sana kuscem.kilonu soyleyip durmaaaa bn neler denedm ne diyetsyene gittim oooooo

Aaaa bnim kocamm ooo bir supurr.bir silerr misss yapar koltuklari ceker vallaaa camasir asar vs vs sagolsun vallaaa aslada hayir demez cok sukur masallahhh

kızım sen çoook şanslısın çoook dün akşam ben çok yorgunum ama inan duşumu zor aldım geldim pertim çıktı çayda demlenmiştim yorgunum servisi sen yapsan dedim baktı çok mu temizlik yaptın diorum yorma kendini dio tamam dedim yemeğini ütünü temizliğini kendin yap benim bi sorunum olmuycak bi çay getirmeye üşeniyo adam ya bütün günde okulda oturuyo karpuz gibi çok sinirlendim şuna bak şuandaaaaa

Esas ben sana kuscem.kilonu soyleyip durmaaaa bn neler denedm ne diyetsyene gittim oooooo

ayy özür dilerimmm :(:(:(:( ama senin kullandığın ilaçlardan oluo bende öle bişi olmadığı için dedim peki :(

içimede sinmedi bide yalan sölemeyi beceremem belli ederim kendimi ondanda korkuyom istiyorum işte yapmalıda yapacak alla alla :(

Adetin ucuncu gunu git tatlim tum testleri yapar iste yalanda soleme yapar eli mahkum.onun icin gitcen yani zatenn

Yabanci olmasada sen bisiler yapmadan rahat etmessn ama temizlige kalkisma cok hele supurge hic acma hamileler icin cok tehlikelyms tatlim

hadi ya süpürge o kadar zararlı mı ben hergün açıyorum hıııı korktum suan

Adetin ucuncu gunu git tatlim tum testleri yapar iste yalanda soleme yapar eli mahkum.onun icin gitcen yani zatenn

yani parayı veren düdüğü çalar hesabı yapcam çirkeflik yaparım hiç affetmem bebek istiyorum ya yardım etmeli

Arkadaşlar sol yumurtaligimda agrim çok.doktorla randevum da cuma günü. Yumurtlama günlerinde bu kadar agri batma normal mi

Bnm 4gndr ağrıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yürürken hissedecek kadar var mi agri.önceki aylarda da oluyor muydu canim bi de yumurtlama döneminde misin ben de çok huzursuzluk yapıyor agri.tüm enerjimi aliyor.normal mi bunlar

kızım sen çoook şanslısın çoook dün akşam ben çok yorgunum ama inan duşumu zor aldım geldim pertim çıktı çayda demlenmiştim yorgunum servisi sen yapsan dedim baktı çok mu temizlik yaptın diorum yorma kendini dio tamam dedim yemeğini ütünü temizliğini kendin yap benim bi sorunum olmuycak bi çay getirmeye üşeniyo adam ya bütün günde okulda oturuyo karpuz gibi çok sinirlendim şuna bak şuandaaaaa

Ahhh nazar degcek kocamaaa yaaa benim.kocam cayimiizida demlerr ohh valla Allah razi olsn.ondan ve butun.gun ayakta calisio un bende dus aldm ama cok.kotydm basim donuodu oda garibm bni bekledi banyoda cok sukur Rabbime kocam ideal yanii tatlim ama herkesin yapisi farkli sennde baska yonleri benmkine gore iyidr belkim yaniii

Yürürken hissedecek kadar var mi agri.önceki aylarda da oluyor muydu canim bi de yumurtlama döneminde misin ben de çok huzursuzluk yapıyor agri.tüm enerjimi aliyor.normal mi bunlar

Yok cnm adetime 8 gn var dha önce hiç olmadı ilk defa oluyor evet yürüyünce de ağrıyor

Yok cnm adetime 8 gn var dha önce hiç olmadı ilk defa oluyor evet yürüyünce de ağrıyor

Benimde agrio yaaa nasil yuruom.gorsen tuvaletmde bile agri dun dusta iki gram egilemedm bile dusnn acaba bende senin gibi hamismiyimmmm :D:D:D:D

Back
X