• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

ışığa tutunca belli oluyor kocamda bence değilsin deyip duruyor sinirimi bozuyor yarın doktora gidicem rabbim inşallah yüzümü güldürür...

benimde öyleydi hatta banyoda ışığa doğru tuttuğumda zorrr belli oluyordu son bir gün kala boynum tutuldu sonra kan testi yaptım ilaç içicektim çünkü ve değerim 17 idi gerçi rabbim nasip etmedi hayırlısı bence hamilesin

benimde öyleydi hatta banyoda ışığa doğru tuttuğumda zorrr belli oluyordu son bir gün kala boynum tutuldu sonra kan testi yaptım ilaç içicektim çünkü ve değerim 17 idi gerçi rabbim nasip etmedi hayırlısı bence hamilesin

ayyy inşallah canım yarın haber veririrm size...senin içinde hayırlısı öleymiş canım bizim de ne olacağımız belli değil rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatları nasip eyler bize...

ayyy inşallah canım yarın haber veririrm size...senin içinde hayırlısı öleymiş canım bizim de ne olacağımız belli değil rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatları nasip eyler bize...

amin inş canım allah kimseye evlat acısı vermesin insanın en zor imtihanı sende yarın güzel haberlerle gel inş

selam kızlar 1 yıllık evliyim bebek istiyoruz ama hala olmadı bu ay doktor yumurta takıibi yaptı başda çok yavaş gelişiyordu ben evde incir kürü yapmaya başladım sonra gelişmeye başladı bugün 18 mm 21 mm olmuş doktor çatlamaya başlar dedi çatlaması içinde havuç kaynatıp koyuyorum incirin icine inşallah Allahım yüzümüze güler adetm 30 nisan ilk kez incir kürünü denedim Allahım kimsenin emeklerini geri çevirmesin Allahım isteyen herkese nasip etsin

Yani 0-6 arasnda değer verilmiş bnmki 1 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim seni umutlandirmak istemem ama bence hamile kalma olasiligin cok yuksek benim tanidigimin 40gun temiz kaldiktan sonra cikti hatta doktor adet sokturucu verdi de kullanmadi oyuzden adet olana kadar gebelik sansi vardı r doktor lara cok guvenmemek lazim aman dikkat arkadaslar

Daha cikmadimi tatlim yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba canim guzel mi Bilmiyorum ama sancilarim azaldi ve akintim yogunlasti hafif mide bulantimda var Allahim insaallah hamileyimdir ve insaallah hepimiz hamile k aliriz dua edin ne yarin sabah test yapacagim:49::49:

Bugun tam yirmisekizinci gunum Canim yarin sabah test yapacagim insaallah hamileyimdir

aaaa canım gününde gelmiş yarın test yap ama negatif çıkarsa sakın üzülme çünkü testlerde geç çıkma ihtimali varmış bize haber ver yarın için en kesini aslında kan testi imkanın varsa kan testi ver canım

aaaa canım gününde gelmiş yarın test yap ama negatif çıkarsa sakın üzülme çünkü testlerde geç çıkma ihtimali varmış bize haber ver yarın için en kesini aslında kan testi imkanın varsa kan testi ver canım

Imkandan degil canim hastane yakin ama benim damarimi zor buluyorlar ondan canim cok aciyor ama uc dort gun daha gecerse mecbur katlanacagiz

Imkandan degil canim hastane yakin ama benim damarimi zor buluyorlar ondan canim cok aciyor ama uc dort gun daha gecerse mecbur katlanacagiz
sanırım en belirgin özelliği halsizlik uykusuzluk ve kasık ağrısı diyorlar sende var mı bunlar ?3 4 gün bekle inşallah kan testine gerek kalmadan görürsün çift çizgiyi tatlım

Back
X