• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

ii bnde bugun doktara gttm sonuc gostermeye yumurtlamısım beklemdeyım son ıkı gun olmassam bı hafta sonra v-cgrdı ama olcm sankı ya agrım falan var sen napıon varmım bısıler

Yok bende.bisiler agrim var ama sanki yok bisi bilmyrmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne anlayissz bi adamlar yaaa iki hafta idare edemediler

Seninki yine iyi sabretmisss benimki kucukte olsa mutlaka canimi sikar tabii bole yumurta catlama gunumde anasina goturmesi en guseli oldu haftasonumu mahfetti kac saat yol cektirdi istemiyorum dememde kar etmedi saygisiz cunku okumus ama boss yani insan olamamis

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Seninki yine iyi sabretmisss benimki kucukte olsa mutlaka canimi sikar tabii bole yumurta catlama gunumde anasina goturmesi en guseli oldu haftasonumu mahfetti kac saat yol cektirdi istemiyorum dememde kar etmedi saygisiz cunku okumus ama boss yani insan olamamis

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Valla ya sabret azcik sus bekle yardimci ol beklerken karinaa nerdeeee nerdeee bizim.sirketeki kizada agzim acik bakiorm hamile ama bir umursamaz bir umursamaz bolelerine vurur zaten.piyango

tünaydın arkadaşlar kan testi vermeye gittim öğleden sonra alıcam sonucu ama doktor umutlu konuştu rabbim inşallah iyi haberler vermeyi nasip eder sizler nasılsınız

Kimyasal ne oluyor cnm?

canım biyo kimyasal diyorlar..döllenme oluyor ve kan testinde de çıkıyor ama rahme tutunamadan düşüyor malesef..başka bi sorun yok ise genelde sağlıksız bi döllenme olduğu için vücut kabul etmiyormuş...benim 2 defa oldu önce kan değerim arttı sonra da adet kanıyla birlikte gitti ve değerlerim düştü.Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Ama bn bugun cok kotuym vrsada gitcek aglamamdan icim sıkılıooo

Canim gittim simdi saglik ocagina sabah gitseydim su testlere verdigim parAyami aciyim ckmadigina mi uzuleyim pazartesi kan testi yapacaklar sabahtam ama sonuc nezaman cikiyor Bilmiyorum su daglar ciksam en tepesine kimse olmasa bagra bagra aglasam oluyor su durumda

canım iyi düşün iyi olsun adetin geçti mi birde test yaptın mı sen evde

canım adetim 6 gün geçti evde test yaptım hatta çok yaptım ilk yaptıklarımda 1-2 saat sonra silik çizgi çıkıyordu dün ve 1 önceki gün yaptıklarımda ise 10 dk içinde çok silik çizgi çıktı ama testlere çok güvenedim içimdede olumsuz bir his var bilmiyorum:5:

canım adetim 6 gün geçti evde test yaptım hatta çok yaptım ilk yaptıklarımda 1-2 saat sonra silik çizgi çıkıyordu dün ve 1 önceki gün yaptıklarımda ise 10 dk içinde çok silik çizgi çıktı ama testlere çok güvenedim içimdede olumsuz bir his var bilmiyorum:5:

bende snein gibiyim dün 4.günümdü silik çıktı 5 dakika içinde inanmadım tekrar yaptım yine aynısı belki de geç döllenme olmuştur canım iyi haberlerini bekliyorum

noldu tatlım esınle bı problemmı var
ya salla gtsın takma bıle degmes usulme ya bak belkı bebısın vardr

Esimle tartstk canim gerci cok uzun tartisma.degil ama bana saygisizca bagirdi sinirlerimi bozdu.oglen.oldu bak hala aramadi beni

Back
X