Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canım raabım gonlumuze gore versın sabırla beklıyorum ... bir aydır folıc kullanıyorumBenimde bu ay dondurulmus embiriyo transferim var inşallah hamile kalırim
İnşallah hamilesindir bende ocaktan beri kullanıyorum inşallah sorun çikmazda bebişim gelirinsallah canım raabım gonlumuze gore versın sabırla beklıyorum ... bir aydır folıc kullanıyorum
insallah canım ben mart ayında dort gun gecıktı hastalıgım acaba rahım kendını gebelıge mı hazırlamıs olabılır sankım ole bıseler duymustum bılen varmı bu konudaİnşallah hamilesindir bende ocaktan beri kullanıyorum inşallah sorun çikmazda bebişim gelir
allah gonlume gore versın canım rabbım oglusunada sanada esınede saglık ve hayırlısını versınSelam kizlar bende bu ay isteyenlerdenim benim oglusum var bi tane ,bi bosgebelik sonrasi kurtaj .sonrasi alti ay sonra kimyasal gebelik bi iki ay sonra dis gebelik 7 ay dinlenme genetik testler ve bu ay bıraktık RABBIM HERKESE NASIP ETSIN INSALLAH
Tesekkurler insalah iyi haberler alirizallah gonlume gore versın canım rabbım oglusunada sanada esınede saglık ve hayırlısını versın
Hic uzulme rahat ol hepimizin farkli farkli durumlari var ki buralarda paylasiyoruz benim gibi degilsin yani hepsini yasadim ben iyi olmaya calisalimbende geçtiğimiz ay rahim filmi çektirdim bu ayda klomene başaldım inşallah bu ay olur bu arada bir buçuk yıllık evliyim ve bi yıldır istiyoruz bi tane düşük var bir yıl önce bi dahada olmadı
üzülüyrodum önceleri ama doktorum güzel konuştu geçtiğimiz ay inşallah umudu kaybetmek yok bakalım salı günü yumurta takibim var umarım güzel sonuç alırız hep beraberHic uzulme rahat ol hepimizin farkli farkli durumlari var ki buralarda paylasiyoruz benim gibi degilsin yani hepsini yasadim ben iyi olmaya calisalim
allah once saglık versın sonra evlat saglıgım olmadan evledım olsa daha cok uzulu kahrolurum ınana benım arkadasımda ıkı yıllık evlım film cektırdıı ama sonra hamı skaldı haatta suan hamile 7 aylık rabbım bızlerede nasıp etsın hıc olumsuzluga dusme hep beraber guzel haberlerle toplanıcaz yınebende geçtiğimiz ay rahim filmi çektirdim bu ayda klomene başaldım inşallah bu ay olur bu arada bir buçuk yıllık evliyim ve bi yıldır istiyoruz bi tane düşük var bir yıl önce bi dahada olmadı
Doğruluk Payı var canım benim günüm 10 gün geçmişti testler hep negatif çıktı dediler ki bi kaç aya kalırsın dedikleri gibi 2 adet daha oldum bi daha olmadım hamile kalmışım ama ben bebeğimi Aralık'ta erken doğum yaparak kaybettim artık hamile kalmak istiyorum inşallahinsallah canım ben mart ayında dort gun gecıktı hastalıgım acaba rahım kendını gebelıge mı hazırlamıs olabılır sankım ole bıseler duymustum bılen varmı bu konuda
Doğruluk Payı var canım benim günüm 10 gün geçmişti testler hep negatif çıktı dediler ki bi kaç aya kalırsın dedikleri gibi 2 adet daha oldum bi daha olmadım hamile kalmışım ama ben bebeğimi Aralık'ta erken doğum yaparak kaybettim artık hamile kalmak istiyorum inşallah
Allah gonlune gore versin. Canim hayirlsi insallah bn dedigin ggibi olurum bir an once bebiissllerimiziin mujdesini alliriz insallah. Bir sey dahaa var bn 28gunde bir hasta ollan biriydim martta bu duzuni bozdum 32 gune cikti nisanda nasiil olur pekki onu bilemiyorum subattbayinda 3gunde erken olmustum;(Doğruluk Payı var canım benim günüm 10 gün geçmişti testler hep negatif çıktı dediler ki bi kaç aya kalırsın dedikleri gibi 2 adet daha oldum bi daha olmadım hamile kalmışım ama ben bebeğimi Aralık'ta erken doğum yaparak kaybettim artık hamile kalmak istiyorum inşallah
Bende klomeni bitirdim dun kontrole gittim iki tane yumurta olusmus doktor gayet saglikli gorunuyor dedi hormon tahlilide yapmistim onlarada bakti hic bi sorun yok dedi insaallaha bu ay olur yaa hepimiz guzel haberler alirizkızllarrr canlarımm durumlar ne yaptınız nasılsınız bnım hastalıma 28 gun sonu olursam ıkı gun var gecen ay 32gun sonu oldum ıcınde 7 gun var ama ne hasta olaca kgıbı halım nede bebış gelecek gıbı durumum var goguslerım harıcı onlarda agrı var o yanı ıyıce manyadımm vallahı duygusala bagladım herseyı
ayy pekk sevındım hadııı hayırlısı olsun ınsallah allh gonlumuze gore verır canım:Bende klomeni bitirdim dun kontrole gittim iki tane yumurta olusmus doktor gayet saglikli gorunuyor dedi hormon tahlilide yapmistim onlarada bakti hic bi sorun yok dedi insaallaha bu ay olur yaa hepimiz guzel haberler aliriz
İnsaallah hayirlisiyla guzel haberi alirsiniz ama ben belirtilere inanmiyorum.artik :-( bir senedir yaniliyorum hep . Yapmasi zor ama hic kafaya takmadan beklemek gerekiyor ama.nasil yapilir bende bilmiyorum tabikızlar merhaba inşallah bu ayyy hepimiz hamilelik haberi alırız reglime 2 gün var psikolojikte olabilir kasıklarda batma ara ara kasık ağrısı oluyor 1 düşüğüm 1 de kimyasal gebeliğim var
aynen canımm dediğin gibi belirtilere inanmıyorum heray benzer şeyler olabiliyor geçen ayda aynısı oldu sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdim korunmayı brakınca vücut bi değişiyor sürekli yanıltıcı belirtiler oluyor birde psikoloji ekleniyor üstüne sen ne zamandır deniyorsun hiç gebelik geçirdinmi?İnsaallah hayirlisiyla guzel haberi alirsiniz ama ben belirtilere inanmiyorum.artik :-( bir senedir yaniliyorum hep . Yapmasi zor ama hic kafaya takmadan beklemek gerekiyor ama.nasil yapilir bende bilmiyorum tabi