Cnm hamileyimmmmmmmm allahima binlerce sukur

maşallahhh çok tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla ve vaktiyle kucağına almayı nasip etsin...
darısı tüm tüpçü arkadaşlarımıza olsun inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hamileyimmmmmmmm allahima binlerce sukur
Kizlarrrrrrrrr cok sukur allahima bana bu duyguyu yasatti hamileyimmmmmmmmmm
L
Transferden sonra 2 gün gitmedim işe zaten hafta sonuda denk geldi 4. günü gittim işe ama zor geçen bir dönem oluyor
sabahtan beride moralim bozuk çok hazırlamıştım kendimi offffffffff![]()
Cnm 10. Gun 275,5cikti cok sukur 10 gun sonra insallahh
Cnm 10. Gun 275,5cikti cok sukur 10 gun sonra insallahh
Hayirlisi olsun canim ikizlerin insallah yolda deegerin cok guzelKizlarrrrrrrrr cok sukur allahima bana bu duyguyu yasatti hamileyimmmmmmmmmm
L
Yok olmuyor cnm ama surekli ayaklarimi kollarimi gerilme hissi var tabi yapmamaya gayretnediyorum kasiklarima arada kramp giriyr ilk gunler agrim coktu kasiklarimda simdilerde. Ara sira oluyr azaldipolit mrb ben bişey sormak istiyorum gece uyurken kasılmaların oluyormu?
Rabbim herkeze nasip etsin insallah10.gun 275,37 12.gun 600 ustune cikmis guzel dedi dr da ikiz gibi dedi cuma gunu nasipse keseyi yada keseleri gorcez o gun kalp atislarini da duyarmiyim acaba cok guzel birduygu ama bir o kadar da endiseli yuce rabbim insallah sag salim kucagimiza almayi da nasip ederHayirlisi olsun canim ikizlerin insallah yolda deegerin cok guzel
Rabbim herkeze nasip etsin insallah10.gun 275,37 12.gun 600 ustune cikmis guzel dedi dr da ikiz gibi dedi cuma gunu nasipse keseyi yada keseleri gorcez o gun kalp atislarini da duyarmiyim acaba cok guzel birduygu ama bir o kadar da endiseli yuce rabbim insallah sag salim kucagimiza almayi da nasip eder
Yok olmuyor cnm ama surekli ayaklarimi kollarimi gerilme hissi var tabi yapmamaya gayretnediyorum kasiklarima arada kramp giriyr ilk gunler agrim coktu kasiklarimda simdilerde. Ara sira oluyr azaldi
kızlar 3.gün ve 5.gün embriyosu ne demek. aralrındaki fark ne
evet ya gerilme hissi oluyor bendede kasılma oldu kasıklarda d r aradım ilaç verdi kese büyürken olurmuş.birde belirtiler başladımı miyde bulantısı vs. bende daha yok belıgın bişi
Arkadaşlar merhaba.Cumartesi günü yumurtalarım toplandı.16 yumurta 12 si istenilen olgunlukta.8 tanesi döllendi.Doktorum sürecin çok iyi gittiğini normalde 3.gün yapacağı transferi 5.gün yapacağını söyledi.Sizden ricam şu 2 embriyomu yoksa tek embtiyomu koyduralım.Şansım artması için 2 diye düşünüyoruz ama ikiside tutarsa 2 bebek biraz korkutuyor.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.dualarınızın kabul olması dileğiyle...
Anne adayları merhaba,
Benim de transferim 10 nisanda yapılmıştı, dayanamayıp 1 gün öncesinde test yaptırdım çünkü hiç bir belirti hissetmiyordum ve sonucu da çok merak ediyordum...pozitif sonucu aldım :) 11. gün 375, 13. gün 1120 , ikiz olabilir diyorlar.
Darısı test gününü bekleyenlerin başına. Benim 3. denemem
Ama bu daha bir şey değil ilk ultrasona kadar sevinemiyorum çünkü 2. denemem de de pozitif sonuç almıştım, daha sonra bebeğim gelişmedi ve 7. haftada maalesef alındı.Rabbim bir daha aynı duyguları yaşatmasın. Ne bana ne de kimseye...
Umarım herkesin sonuçları pozitif olur ve herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır.
6 mayıs büyük gün benim için, ilk ultrason tarihim çok sabırsızım çoookk...