• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayinda transfer olanlar yorumlarinizzzz...

biz tup bebegi antepte özkan leylek'in hastasi olarak acibademde prof bülent tıras'a yaptirdik. dun tahlil gunuydu ve sonuc NEGATIF. ilk once cok uzuldum agladim saatlerce ama Rabbime siginip tevekkul olmaktan baska care yok hayirlisi boyleymis deyip teselli bulmaya calisiyor insan.Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

Transferden sonra 2 gün gitmedim işe zaten hafta sonuda denk geldi 4. günü gittim işe ama zor geçen bir dönem oluyor
sabahtan beride moralim bozuk çok hazırlamıştım kendimi offffffffff :(:(

canimm benim dedigim gibii tiçç takmaa......allahımm verecekk sanadaa en güzelinii...bende calışıyorum.transferden sonra işe gitsemmi gitmesemm diye atıpp tutuyorum o yzden sordumm sana.amaa sanirim ben 10 gün rapor alcamm

Arkadaşlar bana 2 gün önce ardışık veya duble denen transfer yapıldı bakalım hayırlısı.Bu arada ilk tüp bebek denememizde Derin Ven Tromboz oldum ve bu tedavide bu yüzden östrojen içeren ilaçlar vermediler bakalım artık hayırlısı.Sizde bunu kullanmadan hamile kalanı duyan var mı?:nazar:

polit mrb ben bişey sormak istiyorum gece uyurken kasılmaların oluyormu?
Yok olmuyor cnm ama surekli ayaklarimi kollarimi gerilme hissi var tabi yapmamaya gayretnediyorum kasiklarima arada kramp giriyr ilk gunler agrim coktu kasiklarimda simdilerde. Ara sira oluyr azaldi

Hayirlisi olsun canim ikizlerin insallah yolda deegerin cok guzel
Rabbim herkeze nasip etsin insallah10.gun 275,37 12.gun 600 ustune cikmis guzel dedi dr da ikiz gibi dedi cuma gunu nasipse keseyi yada keseleri gorcez o gun kalp atislarini da duyarmiyim acaba cok guzel birduygu ama bir o kadar da endiseli yuce rabbim insallah sag salim kucagimiza almayi da nasip eder

Rabbim herkeze nasip etsin insallah10.gun 275,37 12.gun 600 ustune cikmis guzel dedi dr da ikiz gibi dedi cuma gunu nasipse keseyi yada keseleri gorcez o gun kalp atislarini da duyarmiyim acaba cok guzel birduygu ama bir o kadar da endiseli yuce rabbim insallah sag salim kucagimiza almayi da nasip eder

kızlar 3.gün ve 5.gün embriyosu ne demek. aralrındaki fark ne

Yok olmuyor cnm ama surekli ayaklarimi kollarimi gerilme hissi var tabi yapmamaya gayretnediyorum kasiklarima arada kramp giriyr ilk gunler agrim coktu kasiklarimda simdilerde. Ara sira oluyr azaldi

evet ya gerilme hissi oluyor bendede kasılma oldu kasıklarda d r aradım ilaç verdi kese büyürken olurmuş.birde belirtiler başladımı miyde bulantısı vs. bende daha yok belıgın bişi

Son düzenleme:
evet ya gerilme hissi oluyor bendede kasılma oldu kasıklarda d r aradım ilaç verdi kese büyürken olurmuş.birde belirtiler başladımı miyde bulantısı vs. bende daha yok belıgın bişi

Gunduz istahsiz im aksam ustu ve gece acikiyorum tatli istemiyorum hic dondurma da dahil cok az bulantim oluyor bazen acikiyorum gibi oluyor iste

Anne adayları merhaba,
Benim de transferim 10 nisanda yapılmıştı, dayanamayıp 1 gün öncesinde test yaptırdım çünkü hiç bir belirti hissetmiyordum ve sonucu da çok merak ediyordum...pozitif sonucu aldım :) 11. gün 375, 13. gün 1120 , ikiz olabilir diyorlar.

Darısı test gününü bekleyenlerin başına. Benim 3. denemem
Ama bu daha bir şey değil ilk ultrasona kadar sevinemiyorum çünkü 2. denemem de de pozitif sonuç almıştım, daha sonra bebeğim gelişmedi ve 7. haftada maalesef alındı.Rabbim bir daha aynı duyguları yaşatmasın. Ne bana ne de kimseye...

Umarım herkesin sonuçları pozitif olur ve herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır.

6 mayıs büyük gün benim için, ilk ultrason tarihim çok sabırsızım çoookk...

benım de trasferım 26 nısanda yapıldı 5. gun embıryosu ve ıkıncı denemem ınsallah bu sefer olurr test tarıhım 8 mayıs ama erken yapacam cıkar sanırım 5. gun ya... dualarınız beklıyorummm ins...Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın anne olmayı ısteyen tum hanımlara annelık duygusunu yaşatsın

Arkadaşlar merhaba.Cumartesi günü yumurtalarım toplandı.16 yumurta 12 si istenilen olgunlukta.8 tanesi döllendi.Doktorum sürecin çok iyi gittiğini normalde 3.gün yapacağı transferi 5.gün yapacağını söyledi.Sizden ricam şu 2 embriyomu yoksa tek embtiyomu koyduralım.Şansım artması için 2 diye düşünüyoruz ama ikiside tutarsa 2 bebek biraz korkutuyor.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.dualarınızın kabul olması dileğiyle...

Arkadaşlar merhaba.Cumartesi günü yumurtalarım toplandı.16 yumurta 12 si istenilen olgunlukta.8 tanesi döllendi.Doktorum sürecin çok iyi gittiğini normalde 3.gün yapacağı transferi 5.gün yapacağını söyledi.Sizden ricam şu 2 embriyomu yoksa tek embtiyomu koyduralım.Şansım artması için 2 diye düşünüyoruz ama ikiside tutarsa 2 bebek biraz korkutuyor.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.dualarınızın kabul olması dileğiyle...

canım öncelikle transferin hayırlı olsun bir bebiş yerine iki tane çooook güzel bence, banada 2 tane transfer edildi inş. tutunmuşlardır, tabi dr. yorumuda önemli, zor ama dünyanın en güzel zorluğuuu arkadaşım iki bebişini kavuştursunlar sana....

mrb kızlar bugun transferımın 6. gunu kasık agrılarım cok fazla hala gecmedı batıyo sureklı uyuyamıyorum akşamları... sabah kalkerkende belım ve sırtım cok agrıyo ve atesbbasıyoo atesımı olcuyrm ıkı gundur atesım 37 lerde bişey olmaz demı arkadaslar enfeksıyon gelışmemıstır demı ogleden sonraları pilim bıtıyo resmen halsız oluyorum bıde tansıyonum dusuyo..

Anne adayları merhaba,
Benim de transferim 10 nisanda yapılmıştı, dayanamayıp 1 gün öncesinde test yaptırdım çünkü hiç bir belirti hissetmiyordum ve sonucu da çok merak ediyordum...pozitif sonucu aldım :) 11. gün 375, 13. gün 1120 , ikiz olabilir diyorlar.

Darısı test gününü bekleyenlerin başına. Benim 3. denemem
Ama bu daha bir şey değil ilk ultrasona kadar sevinemiyorum çünkü 2. denemem de de pozitif sonuç almıştım, daha sonra bebeğim gelişmedi ve 7. haftada maalesef alındı.Rabbim bir daha aynı duyguları yaşatmasın. Ne bana ne de kimseye...

Umarım herkesin sonuçları pozitif olur ve herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır.

6 mayıs büyük gün benim için, ilk ultrason tarihim çok sabırsızım çoookk...

rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canımm 6 mayısta bebegını de gorusun ıns ve saglıla gecırırsın hamişlığini

Back
X