• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayinda transfer olanlar yorumlarinizzzz...

Ya arkadaşlarr inşallahh nasip olursa bizde yarın tahlil yaptıracaz ve sonucumuzu öğreneceğiz..bizimde 22 nisan'da yumurta yerleştirmemiz oldu. elhamdulillah o günden beri de öyle bi kasık ağrım, gerilmeler, yüksek ateşler falan da olmadı. herşey normaldi çok şükür bugüne kadar. ama yukarda bir sürü böyle şikayetlri okudum da, benim ki anormal bir durummu yani, olumsuz bi durum habercisi mi, zate çok heyecanlıyımm, bilemedimm ki , size soram dedimm bideee ;)

ya bide arkadaşlarrr, pozitif yada negatif olduğuna dair bir takım belirtilerrrr oluyor mu kiiiiii, oluyorsa nedir onlarrr

Gunduz istahsiz im aksam ustu ve gece acikiyorum tatli istemiyorum hic dondurma da dahil cok az bulantim oluyor bazen acikiyorum gibi oluyor iste

aybence cnm ya tatlı delisi idim hiç tatlı istemiyorum miyde bulantım çok oluyorr sabaha yakın :) benım muaynem pazartesi bakalım inş keseyi görürürz

aybence cnm ya tatlı delisi idim hiç tatlı istemiyorum miyde bulantım çok oluyorr sabaha yakın :) benım muaynem pazartesi bakalım inş keseyi görürürz

Cnm allaha sukur ben keseleri gordum ikiz benim rabbi sag salim kucagima almayi nasip etsin.hepimizin rabbim isteyen herkeze versin

akadaşlar öncelikle pozitif sonuç alan tüm annelere sağlıkla bebeklerini kucağına almak nasip etsin içinde banada. negatif sonuç alanlara üzülme demek boş çünkü insanın elinde değil allahım biran önce onlarada pozitif sonucu yaşatsın.benimde iki gün önce ultrasonum vardı ama kese belli belirsiz demişti doktorum kan tahlili istemişti tahlil çıkana kadar çok ağladım ama tahlilim iyi çıktı ve buğün tekrar kontorolüm vardı ve allahıma şükürler olsun keseyi gördük sırada iki hafta sonra kalp atışını duyacaz bu bekleme süreci baya zor ama çok güzel inş. herşey yolunda gider.ben tüm bebek isteyenlere dua ediyorum lütfen sizde duanızı esirgemeyin.MERSİN VE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ANNE OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMA MERSİN TÜP BEBEK MERKEZİ DR.NECİP ÖZTÜRK'le ve güler yüzlü ekibiyle tanışmalarını tavsiye ediyorum.bence tüp bebek düşünüyorsanız tabiki önce allahım sonrada NECİP beye güvenin. herkeze bol bebişli günler aylar dilerim.

SLM KIZLAR bu sabah dayanamayıp ıdrar testı yaptım ve ıkıncı çizgi silik olarak gorundu hamilemıyımm acaba tranferımın 8. günü bugun....kimyasal gebelik falan olabilirmi korkuyorum nasıl anlıycam kımyasal olup olmadıgını yada dış gebelık falan degıldır demı cok garıp duygular indeyım kasık ve bel agrılarım vardı sabah bu agrılarla uyanıyordum ama bu sabah agrım filan yok bıde ates basmaları hala devam edıyo... test gunum çarsamba ama pazartesı yaptırmayı dusunuyrm bana dua edın nolur bu ıkıncı denemem ılkınde hıc tutunma olmamıstı ıdrar testınde sılık bır cıxgı bıle görmemıstımmm...bu sefer gordum ama korkuyorum...:25::25:

SLM KIZLAR bu sabah dayanamayıp ıdrar testı yaptım ve ıkıncı çizgi silik olarak gorundu hamilemıyımm acaba tranferımın 8. günü bugun....kimyasal gebelik falan olabilirmi korkuyorum nasıl anlıycam kımyasal olup olmadıgını yada dış gebelık falan degıldır demı cok garıp duygular indeyım kasık ve bel agrılarım vardı sabah bu agrılarla uyanıyordum ama bu sabah agrım filan yok bıde ates basmaları hala devam edıyo... test gunum çarsamba ama pazartesı yaptırmayı dusunuyrm bana dua edın nolur bu ıkıncı denemem ılkınde hıc tutunma olmamıstı ıdrar testınde sılık bır cıxgı bıle görmemıstımmm...bu sefer gordum ama korkuyorum...:25::25:

ezgim bence hayırlı olsun allahım kucagınada almak nasip etsin bendede aynısı olmuştu bu bekleme süreci çok zor sanki günler geçmiyor ama bence bebişin seninle

çokk şükürr hamileyimm kızzlarr bugun 11 . günüm dü gıttım yaptım test ve 310 çıktı çok şükür yüksek gibi geldı bana ama bakalım dr net bişey demedı üç embiryo koyulmustu üçü demi tuttu acaba bilemiyorm merakla beklıyorumm kese gunu nü herseyin hayırlısı ama gönlümdekini hayırlı etsın Rabbimm..
rabbim hepinizin gönlüne gönlüne göre versin inşşş

Merhaba canım. Benim de 9. günüm. Ben de dün test yaptım ikinci çizgi silikti. çok mutlu oldum ama senin gibi korkular içindeyim.

Kan testi yaptırmak için korkuyorum.

Maşallah senin değerin çok yüksek çıkmış. Allahım hayırlısıyla kuzucuklarını kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar hamileyiiim :52:

Rabbime çok şükürler olsunnnn :52:

Allahım herkese nasip etsin.

Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn :52:

Kızlar hamileyiiim :52:

Rabbime çok şükürler olsunnnn :52:

Allahım herkese nasip etsin.

Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn :52:

gözünaydın canım benim güzel bir hamillelik geçiririp sağlıcakla alırsın bebişini kucağına.sorun neydi sizlerde

eşimin sperm yoktu ameliyatla arandı bulundu sonra transfer oldu ama negatif oldu :(

anladım canım benim bende olumsuz sonuç aldığım ilk bi kaç gün köyüydüm sonra rabbimin izniyle toparlandım sende bir an önce toporlanırsın insallah.umudunu sakın kaybetme ilk denemenmiydi insallah bir dahakine olur.birde nerde yaptırdın tedavini.bizim gibi hastalarda hastene ve lab.ortamı çok önemli...

kızlar benim olmadı negatif çıktı bir dahakine inş. olur dua edin bana :((

canım benim bu duygunun ne demek olduğunu ben de biliyorum. ama umudunu kaybetme. bizim ilk denemede olmayınca ben de çok üzülmüştüm ama sonra toparlanıp yola devam ettik. histeroskopi yapıldı.

Şuanda hamileyim inşallah :52:

Rabbim dileyen herkese er geç nasip edecek ben inanıyorum . çok dua et canım. olacağına inan ..

Back
X