Nisan ayinda transfer olanlar yorumlarinizzzz...

sagol canım Allahım tamamına erdırır inş bütün hamişlerın hamileliğini bende korkuyordum senın gibi arkadasımla gıttım teste ve test sonucuna bakamadım o baktı müjdee dıyınce inanamadım.. negatileri defalarca görmüş biri olarak ve tüp bebekte de ikinci denememdi o yuzden çok korkuyordum ama çok şükür bu sefer oldu. inş devamıda gelir keseyı kalp atışlarını da duyarız..
ben idrar testinde göremedim ama kan testinde çktı çok şükür
tebrik edrım cnm Rabbım kucağına da almayı nasıp etsın inş
Kızlar hamileyiiim

Rabbime çok şükürler olsunnnn

Allahım herkese nasip etsin.

Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn

tebrıkler canım çok sevındım sende aldın demek sonucunu senı degerın kaç çıktı? Rabbim kuacagına da almayı nasıp etsın ınsallah...

kızlar benim olmadı negatif çıktı bir dahakine inş. olur dua edin bana (

canım benım üzülme diyemıcem çünkü aynı şeylerı bende yaşadıgım için nasıl bır duygu oldugunu biliyorum ve çok iyi anlıyorumseni ama dilerım Allahtan bir daha bu duyguyu yaşamassın tez zaman da kendını toparla inş. inşallah tez zamanda sende bebegıne kavusursun şu mübaraek aylarda bol bol dua etmek lazım Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inş...

saol cnm ilk denememdi benimde bursada pembe mavi tüp bebek merkezinde yaptırdım . doktorum doç.dr murat arslandı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…