- 18 Mart 2019
- 10
- 12
- 3
- 37
- Konu Sahibi seheryeli55
-
Bende adet olmayı bekliyorum canim. Mart sonu gibi olursam 3uncu denemeye baslicam inş. Transfer nisanı bulurKızlar senelerce kendimi yedim cocugum olmuyor diye.kaynanam görümcem hocalara götürdü cami cami gezdirdi. oğullarına toz kondurmadılar. meğer sorun ondaymış. siprem sayısı azmış. kafamı duvarlara vurmak istiyorum . şimdi tüp bebek hastası oldum bende. şifremi unutunca yeni hesap açtım. benim gibi nisanda tedaviye başlayacak varmı?
İnsallah güzel haberleriniz olur.Be
Bende adet olmayı bekliyorum canim. Mart sonu gibi olursam 3uncu denemeye baslicam inş. Transfer nisanı bulur
maddi acıdan da yıpratıyor ruhsal açıdan da.Benim ilk tüp bebek denemesi negatif çıktı hiç bit olumsuzluk yokken . ikinci tedaviye başlıcam . Maddi manevi olarak hazırlanıyoruz . Nisan da tekrar tedaviye başlıcam canım .
Arkadaşlar 3. Gün embriyosu mu 5. Gün mü daha iyi oluyo ilk deneme yapıcaz bilgim yok
Merhabalar gruba yeni katıldım daha dün transferimin 10.günüydü kan testi yaptırdım negatif çıktı acaba 12.gün pozitif olurmu lütfen yardım edin...Bende kısmetse ay sonu başlamayı düşünüyorum .Benim 3. denemem olacak.Eşimde problem var şimdi de üstüne benim rezerv azaldı.Bakalım kısmet inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
Yani bildiğim kadarıyla kan testinde sonuç negatifse sanki düzelmez gibi.Ama yine de 12. Gün yeniden tekrarla istersen.Kaçıncı denemendi.Merhabalar gruba yeni katıldım daha dün transferimin 10.günüydü kan testi yaptırdım negatif çıktı acaba 12.gün pozitif olurmu lütfen yardım edin...
Merhabalar gruba yeni katıldım daha dün transferimin 10.günüydü kan testi yaptırdım negatif çıktı acaba 12.gün pozitif olurmu lütfen yardım edin...
Kaçıncı gün embriyosuydu
Inşallah canım Rabbim tez zamanda bebislerimize kavuştursun bizi. Ben 5.gün idrar testi yaptım pozitif çıktı7.gün yine yaptım yine pozitifi gördüm idrar testinde ama 10.gün kan testinde negatif çıktıBelki anca tutunur dua edelim
Inşallah canım Rabbim tez zamanda bebislerimize kavuştursun bizi. Ben 5.gün idrar testi yaptım pozitif çıktı7.gün yine yaptım yine pozitifi gördüm idrar testinde ama 10.gün kan testinde negatif çıktı
Benim ilk tüp bebek denemesi negatif çıktı hiç bit olumsuzluk yokken . ikinci tedaviye başlıcam . Maddi manevi olarak hazırlanıyoruz . Nisan da tekrar tedaviye başlıcam canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?