Nisan ayında tüp bebek tedavisine başlayacak var mı?

seheryeli55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
10
12
3
37
Kızlar senelerce kendimi yedim cocugum olmuyor diye.:kızgın::kızgın: kaynanam görümcem hocalara götürdü cami cami gezdirdi. :ukala::ukala:oğullarına toz kondurmadılar. meğer sorun ondaymış. siprem sayısı azmış. kafamı duvarlara vurmak istiyorum:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: . şimdi tüp bebek hastası oldum bende. şifremi unutunca yeni hesap açtım. benim gibi nisanda tedaviye başlayacak varmı?

Benim ilk tüp bebek denemesi negatif çıktı hiç bit olumsuzluk yokken . ikinci tedaviye başlıcam . Maddi manevi olarak hazırlanıyoruz . Nisan da tekrar tedaviye başlıcam canım .

Be
Kızlar senelerce kendimi yedim cocugum olmuyor diye.:kızgın::kızgın: kaynanam görümcem hocalara götürdü cami cami gezdirdi. :ukala::ukala:oğullarına toz kondurmadılar. meğer sorun ondaymış. siprem sayısı azmış. kafamı duvarlara vurmak istiyorum:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: . şimdi tüp bebek hastası oldum bende. şifremi unutunca yeni hesap açtım. benim gibi nisanda tedaviye başlayacak varmı?
Bende adet olmayı bekliyorum canim. Mart sonu gibi olursam 3uncu denemeye baslicam inş. Transfer nisanı bulur

hepimiz aynı yolun yolcusuyuz dilerimki hepimizin kucağı dolsun. hoca sana beddua edeyimmi dedi. ben de ne? dedim. inşallah gebe poliklinklerinden randevu ararsın bulamazsın da sıra beklersin dedi. önce anlamadım sonra cok güldürm. ay hocam olsun da gebe poliklinklerinin kapısında yatayım dedim o da güldü.

Mrb benimde nisanda ilk deneme olacak nasipse ilk haftası gidicem ilaçlara başlayacaz

Bende martin 27 sinde rahim filmi cekilecegim. Nisan adetiyle transfer için hazırlığa başlayacağız . 1 tane dondurulmuş 3. Gün embriyom var . Bu ikinci denemem olacak. Ilk denemeden bir oğlum var .

Arkadaşlar 3. Gün embriyosu mu 5. Gün mü daha iyi oluyo ilk deneme yapıcaz bilgim yok

Bende kısmetse ay sonu başlamayı düşünüyorum .Benim 3. denemem olacak.Eşimde problem var şimdi de üstüne benim rezerv azaldı.Bakalım kısmet inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

Bende kısmetse ay sonu başlamayı düşünüyorum .Benim 3. denemem olacak.Eşimde problem var şimdi de üstüne benim rezerv azaldı.Bakalım kısmet inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
Merhabalar gruba yeni katıldım daha dün transferimin 10.günüydü kan testi yaptırdım negatif çıktı acaba 12.gün pozitif olurmu lütfen yardım edin...

Merhabalar gruba yeni katıldım daha dün transferimin 10.günüydü kan testi yaptırdım negatif çıktı acaba 12.gün pozitif olurmu lütfen yardım edin...
Yani bildiğim kadarıyla kan testinde sonuç negatifse sanki düzelmez gibi.Ama yine de 12. Gün yeniden tekrarla istersen.Kaçıncı denemendi.

Back
X