• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık nisan ayini ovulasyonla gebelik planlayanlar gelin bu ay beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun sabah ve aksam testlerim yumurtlamayi gordum bugun ilk defa t cizgisi bu kadar koyu cikti sanirim yedigim corekotu bal tarcin macunundan kaynakli 🤩 bakalim bat 8nisan sabirsizlikla bekliyorum 😊
merhaba kizlar bu ay ovulasyonla gebelik planlayanlar varmi kimin nezaman bat ?

Eklentiler

• 20210325_191010.webp
    20210325_191010.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 114
merhaba kizlar bu ay ovulasyonla gebelik planlayanlar varmi kimin nezaman bat ?
Merhaba canm bende ovulasyon ile gebelik planliyorum bat belli olmuyor pco olduğum icin ovulasyon test fotografimi atamadm nasil atiliyor ki 🤭 insallah guzel sonuclar aliriz❤

Bugun sabah ve aksam testlerim yumurtlamayi gordum bugun ilk defa t cizgisi bu kadar koyu cikti sanirim yedigim corekotu bal tarcin macunundan kaynakli 🤩 bakalim bat 8nisan sabirsizlikla bekliyorum 😊
Bugünü değerlendir moakkak

Merhaba canm bende ovulasyon ile gebelik planliyorum bat belli olmuyor pco olduğum icin ovulasyon test fotografimi atamadm nasil atiliyor ki 🤭 insallah guzel sonuclar aliriz❤
Mesaj yazdığımiz kısmın hemen altında dosya ekle var orayı tıklayip fotrafi yukle

Degerlendirin canm hadi hayirlisi insallah🤲

Bende bugün yumurtluyorum yarin catlar sanirim bat 7 Nisan normalde bakalim neler olacak

Eklentiler

• SmartSelect_20210325-145746_Gallery.webp
    SmartSelect_20210325-145746_Gallery.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 112
Ay cok şükür yukledim evet uygulamadn olmuyormus gercekten Sevm57 Sevm57 Teşekkürlr canim. Sizce pik mi kizlar

Eklentiler

• 20210326_001736.webp
    20210326_001736.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 79
Back
X