Nişan NİŞAN HAZIRLIĞI

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
36
Ekimde kısmet olursa görştügüm kişiyle isteme söz nişan olacak heyecan yapıyorum şimdiden derde düştüm erken mi hazırlıklar için zaten evde olacak kalabalık olmıyacak daha çok var ama bazen dert ediyorum , bazende korkuyorum aksilik çıkar mıkar bendeki şansla diye tam sevinemiyorum bile ya sizde de oluyor mu ?Ne yapmalıyım erken mi daha detay düşünmek için herşey güzel olsun istiyorum bazıları evde yapıyor ama cok sade çok şaşalı olmsada biraz farklı olsun istiyorum küçük küçük detaylar istiyorum var mı öneriniz kıyafet ve ikramlar olsun hazrlık olsun bide gündüz mü olsun akşam mı ? fotosu var daha bunun ?

Son düzenleme:
Ekimde kısmet olursa görştügüm kişyle isteme söz nişan oalcak heyecan yapıyorum şimdiden derde düştüm erken mi hazırlk için zaten evde olacak kalabalık olmıcak daha çok var ama bazen dert edıyorum bazende korkuyrum aksilik çıkar mıkar bendeki şansla diye tam sevinemiyorum bile ya sizde de oluyor mu ne yapmalıyım erken mi daha detay düşünmek için herşey güzl olsun istiyom bazıları evde yapıo ama cok sade çok şaşaı olamsada biraz farklı olsun istiyom küçük küçk detaylar istiyom var mı önerinz kıyafet ve ikramlar olsun hazrlk olsun bide gündüz mü olsun akşam mı ? fotosu var dha bunun

Merhaba canim hayirli olsun oncelikle benim nisanim da evde oldu cok da eglenmistik biz :) Nisan menum asagidaki gibiydi
cats.png

vero-moda-wmnew-elbise-obgvero10133071km105-12.jpg
bu elbiseyi giydim :KK37:

images
bu fincandan yaptirmistim :KK51:
Nar-Biblolu-Nikah-Sekeri-8801.jpg
bu magnetlerden de metal agaca taktik gelenlere hediye ettik onu kk da birinde gormustum resmini bulamadim aile ici 20 kisi felandik ama cok eglenceli guzel gecmisti darisi sana ins:KK36:

Süper olmuş yaa çok teşekkür ederim bilgilerin için amin :) kırmızıyı çok severim aynı elbiseden bende de var çok hoş :) fincanı bende böyle düşünüyorum evimzde kücük bide yakın akrablar olacak sadece sanada mutluluklar diliyorum telaş yapmam için erken mi ya :)

Bebeğim hiç telaş yapacak bir şey yok. Her şeyin tadını çıkart evli olmak zaten başlı başına bir telaş bir stres:) Bu süreçte kendini bir prenses gibi gör :) Ve her şeyini oluruna bırak, hiçbir şey için kendini sıkma stres yapma. O kadar tatlı bir heyecan ki. Kendini germene değmeyecek.

Bir bakacaksın, kapıda onlar bir bakmışsın onları kapıdan uğurluyorsunuz :)

çok tsekkürler tatlım zaman var ama insan işte heyecanlanıyor acaba istedim gibi olmazmı diye gereksiz endişelere kapılıyrum :)

Merhaba benim de yıl sonuna doğru nişanım olucak inşallah ben de şimdiden fikir almaya çalışıyorum :)

Benim başlıklarıma bakabilirsin hepsini ayrıntılı anlattım fikir olur:)

Benim nişanımda ekimde olucak canım :)
Ama henüz hiç bir şeyim hazır değil. Ne elbise ne ayakkabı ne bişey.
İsteme söz nişan bir ve evde olacak.
Yemek hazırlığını hiç düşünmüyorum bile o bi şekilde hallolur.
Ama bende dış çekim istiyorum çok uğraştırır mı o gün bilemiyorum
Elbise de evde olacağım için uzun istiyorum rahat etmek açısından..
Hiç kendini sıkma herşey bir şekilde hallolur :KK66:

Benimde nişanım 29 ekimde salonda olacak :) isteme söz oldu çok şükür onu atlattık. Ama şu nişan bohçası bilmem nesi beni geriyor yahu. o_O Ben sözde değilde tanışmaya geldiklerinde çok aşırı heyecanlanmstım sürekli kızarıyordum terliyordum :KK17::KK70:

Konuyu hortlatayim :) hazirliklar nasil gidiyor kizlar? Benimde 2 ay icinde olacak nisanim cok heyecanliyim. Bohca isi beni cok geriyor. Ayrica evde acik bufe yapanlar var anlamiyorum nasil oluyor? Self servis tarzi mi? Yok tabak hazirlaniyirsa neden mutfakta hazirlanmiyor?

Benimde inşallah ekim sonu gibi olacak
İsteme söz nişan hepsi bir olacak
Hazırlıklar sıfır şu anda :) Ne yapacağımı bilemiyorum bohça alışverişine bile çıkmadık daha :KK43:
Tatlı telaşlar ama cidden zormuş bu işler

X