Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Youtube dan öğrenebilirsiniz .O dediginiz nedir?
gibi gibi....Nisan senin sonucta, icinden geldigi gibi yaparsin. Ben boyle durumlarda pek "millet ne dusunur" diye dusunmuyorum.
Kizlar bu bahsedilen sey nedir, bilenler video paylassin merak ettim
gibi gibi....
gelinlikle böyle oluyor yaa ama nişanlıkla nasıl olur bilmiyorumBu ne ya, anaokulu musameresindeki bebeler gibi olmuslar
gelinlikle böyle oluyor yaa ama nişanlıkla nasıl olur bilmiyorum
iyi bir koreograf yoksa böyle gözüküyor işte o yüzden konu sahibi iyi bir kurs bulmalıBen dar bir nisan elbisesiyle (dans elbisesine benzeyen bir model) klasik bir dans hayal etmistim. Ama az once paylastigin video bence berbat
Dur bir de buna bakayim.
gelinlikle böyle oluyor yaa ama nişanlıkla nasıl olur bilmiyorum
Bak ben sunlari cok seviyorum mesela, damat ve damadin annesi dans ediyorlar ama amac komik eglenceli bisey cikarmak.iyi bir koreograf yoksa böyle gözüküyor işte o yüzden konu sahibi iyi bir kurs bulmalı
Bak ben sunlari cok seviyorum mesela, damat ve damadin annesi dans ediyorlar ama amac komik eglenceli bisey cikarmak.
Bak ben sunlari cok seviyorum mesela, damat ve damadin annesi dans ediyorlar ama amac komik eglenceli bisey cikarmak.
hahahhaKaynana değil mi, oğlunun düğününde bile baş rolü çalmış.