Nişan salondami olmali evde mi olmali?

yenigelincik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
163
63
Kizlar cok uzun zamandir sevgiliyiz. Nişan durumu var bu sene. Sizce nişan salondami olmali? Babasi gerek yok demis. Oraya yapacağimiz masrafa altin alalim ektra demis. Düğünü guzel yerde yapariz demis. Sizce ne yapmaliyim?

Nişan masrafını siz yapmayacak mısınız

Bir de yaşadığınız yerde nişan yapılması ve takı takılması adeti var mı

Eğer yoksa aile içi yeter ama aileniz gidip takı taktıysa onlar nişan isteyebilir

Ben evde aile büyükleri ve en yakın arkadaşlarımla yapar, gece de arkadaşlarımla eğlenirim.

Yakın arkadaşlarımın hepsinde bu şekilde yaptık.

Biz nisanimizi evde yaptık Yakın arkadaşlarımızla çok eglendik.. Hem en sevdiklerin yanında olur eğer kesmezse evdeki eğlencenizden sonra dışarıda devam edersiniz.. Nişanı zaten kız tarafı yapar.. Salona vereceğiniz paranin yarısına evde yakınlarınizla çok güzel de eğlenirsiniz. .

Biz hazırlık yaparken her gelen yakınım kurabiye börek çörek çeşit çeşit şey getirdi her biri.. Bide güzel nisan pastası yaptirdik..

Nişaniniz hayırlı ugurlu olsun..

Biz nisanimizi evde yaptık Yakın arkadaşlarımızla çok eglendik.. Hem en sevdiklerin yanında olur eğer kesmezse evdeki eğlencenizden sonra dışarıda devam edersiniz.. Nişanı zaten kız tarafı yapar.. Salona vereceğiniz paranin yarısına evde yakınlarınizla çok güzel de eğlenirsiniz. .

Biz hazırlık yaparken her gelen yakınım kurabiye börek çörek çeşit çeşit şey getirdi her biri.. Bide güzel nisan pastası yaptirdik..

Nişaniniz hayırlı ugurlu olsun..
Tesekkur ederm canm

Hiçbir zaman büyük bir yerde nişan yapmak fikri bana cazip gelmez nedense.
Düğünün bir alt versiyonu gibi.

Aile arasında güzel olur. Hem adam mantıklıymış salon parası vereceğine bir bilezik alır sana işte :)
Hayırlı olsun şimdiden.

Hiçbir zaman büyük bir yerde nişan yapmak fikri bana cazip gelmez nedense.
Düğünün bir alt versiyonu gibi.

Aile arasında güzel olur. Hem adam mantıklıymış salon parası vereceğine bir bilezik alır sana işte :)
Hayırlı olsun şimdiden.
Tesekkur ederm

Herkesin zevki farklıdır elbette ama bana nişanlıklar da dışardaki nişanlar da çok abartılı ve gereksiz geliyor naçizane. Sizden başka herkesin eğleneceği bir salon nişanı yerine kendi aranızda samimi ve sade bir tören yapıp akşam eğlendiğiniz arkadaşlarınızla kutlama yapsanız daha çok eğlenirsiniz.
Nişan yerine de daha düzgün bir düğün bence daha mantıklı.
Ha herkesin zevki farklı. Ben tuvaletler, abiyeler de sevmem o kadar nikah şahidi oldum kuzen evlendirdim birinde bile de abiye giymedim tamamen zevk meselesi bu. Nişanlıklar da bana çok hoş görünmüyor. Sade ama şık bir elbise daha cazip bence.

benimde nişanım evde oldu... çok da iyi oldu :)
bana da gereksiz masraf geliyor bu tür şeyler...
aile büyükleri ile bir arada güzel bir törenle olup bitebilir...

bozulmayın yani öyle dediler diye...
çok da gerekli değil ...

Herkesin zevki farklıdır elbette ama bana nişanlıklar da dışardaki nişanlar da çok abartılı ve gereksiz geliyor naçizane. Sizden başka herkesin eğleneceği bir salon nişanı yerine kendi aranızda samimi ve sade bir tören yapıp akşam eğlendiğiniz arkadaşlarınızla kutlama yapsanız daha çok eğlenirsiniz.
Nişan yerine de daha düzgün bir düğün bence daha mantıklı.
Ha herkesin zevki farklı. Ben tuvaletler, abiyeler de sevmem o kadar nikah şahidi oldum kuzen evlendirdim birinde bile de abiye giymedim tamamen zevk meselesi bu. Nişanlıklar da bana çok hoş görünmüyor. Sade ama şık bir elbise daha cazip bence.
Him aslinda doğru tsk ederm :KK51:

X