Nişan nişan tepsisi için yardım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sule_61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
160
4
merhaba kızlar ben resimdeki tepsileri nişan tepsisi yapmak istiyorum ama rengine karar veremedim siz ce hangisi ben mavi yada pembe düşünüyorum ama hadi bir yardım ediverin:)

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-02-21-31-49-1.png
    Screenshot_2015-07-02-21-31-49-1.png
    419,6 KB · Görüntüleme: 262
1 en acık renk ve 3 pembelı guzel
hayırlı olsun :)

Renkli olanlardan seçersen nişan kıyafetinle zıt olabilir
Kıyafetten önce alman gerekiyosa 1 numarayı alabilirsin

25503-CS2741_GMS_CAM_KARE_MEYVELIK_600_x_219.jpg

Canim benim nisan tepsimde boyleydi bu tepsiden aldik icerisine sik bir dantel kenarina da
11_Heads_Artificial_Silk_Phalaenopsis_Orchid_Real.jpg

bu cicekten eklemistik yapay olanindan cok sik olmustu ortasina da kirmizi kutuda yuzukler gelince..

Fikir olsun diye yazdim35 tl gibi birseye gelmisti bize senin gonderdiklerinden de beyaz olani guzel bence simdiden hayirli olsun:KK19::nazar:

Canim benim nisan tepsimde boyleydi bu tepsiden aldik icerisine sik bir dantel kenarina da

bu cicekten eklemistik yapay olanindan cok sik olmustu ortasina da kirmizi kutuda yuzukler gelince..

Fikir olsun diye yazdim35 tl gibi birseye gelmisti bize senin gonderdiklerinden de beyaz olani guzel bence simdiden hayirli olsun:KK19::nazar:
cam ve gumus detaylı tepsı benım söz cıkolatarımı koyup susletıp ıkram ettıgım ve evlendıkden sonrada kullandıgım tepsı gorunce heyecanlandım :)

cam ve gumus detaylı tepsı benım söz cıkolatarımı koyup susletıp ıkram ettıgım ve evlendıkden sonrada kullandıgım tepsı gorunce heyecanlandım :)

Aynen canim bunun cift katlisina da cikolatalarimi yaptirmistik takim oldu daha sonra kullanim icin iyi olacak bize de:KK37:

çok tesekkur ederim öneriniz için :) sizinkide çok güzel sizin tepsinizden hiç görmedim ben

X