- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.681
inşlh canım yaaa:))
benimde öylee mayısın ilk günlzeri regl olmam gerek ama olmam inşlh:)
Herkese selammmm, nasılsınız. Gulsennnnnnnnnn kıssss sole bı goz gezdırdım hamılemısınnn. bız hala yat kalk dik modundayız bebem. darısı başımıza inşşşşş Allahımın izniyle:) ayy cok sevindirik oldum.
dalincim, benı seviyormussunnnnnn bende seni severim saol. ama nie bu kadar alındınız anlamadım. kızcagız alt tarafı temel tas demiş. sana gore olmayabilir ama ona göre oyle demekki. sen simdi kendini nie hemen bu kadar yerden yere vurdun ki temel taşlar kalsın gerisi gitsin gereksiz kalabalık falan die. bu forumda illaki herkesin kendine daha yakın buldugu kişiler vardır bu da belki ona göre temel taştır. hiç kimse demesin ki hayır bizim yok hepiniz aynısınız inanmammmm. bu kadar abartmayın. kızı uyarayım derken siz daha da kırıcı olmussunuz. relax. anaaaa nasıl bıraktık nası bulduk. accık idareci olun tatlı dille halledin cnm.:):)
evet canım agzın bal yesin::):)
yok ole bişi bu kadar sinir yapma. topicte herkes herkesi sever ama dediğim gibi 1-2 özel vardır. onlarda temel taştır. belki kızcagız onu demek istemiştir. sen kendini nie gereksiz kalabalık sayıyosun.
canım burda kimse kimseye YALAN dan umut vermio. İhtimaller uzerinde konusuluo. Kimsede yalandan umut verdiği için temel taş olmuyor.Sen burda bir "temel taş" lafını eleştiricen diye başkaeleştirilecek konu acmışsın farkında değilsin. Kaldı ki bu yazdığın yorumun bir kısmı da hiç hoş değil. Yazdıklarının tam olarak ne anlama geldiğini anladınmı onu bilmiyorum. Olumsuz bir seyi soylersin ama dikkatli kelimlerle söylersin. Bazıları pat diye soyluyor sırf doğrucu davut olmak için. Bu cok mu dogru. Burda kimsenin gitmesine gerek yok. Herkes kendini nerye ait hissediyosa oradadır zaten. Kimsenin kimseye git demeye de hakkı yok bunu ima etmeye de. Burada herkes ister bir gunluk forumcu olsun ister senelik birbirine bişi soruo öğrenio. dediğin gibi sevincni de üzüntüsünü de paylaşıo. Ama inanın SAMİMİYETLE yapıo bunu. Senin yorumun benı cok uzdu, cunku gercek dusuncelerini ogrenmıs oldum. Lutfen arkadaslar birinizin soyledigi bir seye kırıldıysanız, bunu ona anlatırken kelimelerinize dikkat ettin başka taraflar kırılmasın olur mu. Hepinizi degerlisiniz burda birbiriniz icin. Aynı yoldasınız. Bu kadar kucuk sebeplerden boyle kocaman kocaman laflar etmeyın yaa
kısssssssss dalin bu yorumları geç yaptım ama umarım temel taş mevzusu kapanmıstır.:):) amma takmısınız haa. neyse ben yenı gırdım o yuzden gordum yazım dedim. temel tasları bırakın ayol takılmayın bunlara. başka taşlarla uğrasın:)
Topic cok yogunum cok, giremiyorum buralara. uslu durun birbiriniz kırmayın haaaaaaaa:):)
lata cım şekerim nabıonnn nasılsınnn. herşey yolundamı. ben aynı doktora git gel, evde calısma devam, böyle gidiyor.Allah ın ıznıyle hayır haber aldıgımda temel tas olarak onu yapıstıracam topiceeeeee:):) Allah hepimize nasip etsin kızlar haırlı zamandaaaa
Kızlarr yeni bir liste hazırlamaya ne dersiniz? Tablolu bir şekilde hazırlayalım diyorum ben... Banu geldiğinde görevi tekrar teslim ederiz :) tabloya adını ekletmek isteyenler kullanıcı adı: ...... Yaşadığı şehir: ........ Son adet tarihi: ......... Beklenen adet tarihi: ......... Bilgilerini forumda paylaşırlarsa yeni tablomuzda yerlerini alabilirler...
şu yazılanlara şuan inanamıyorum şaşkınlıkla bakıyorum ne kadar çok şey birikmiş içinizde hayret hangi ara doldurdunuz içinizi bu kadar ?
dalin arkadaşım ve ergin arkadaşım
herkesin muhabbetinden hoşlandığı birisi vardır o arkadaşta demekki gözü bizleri aramış ve bunu dile getirmiş temel taş dese nolur anlamıyorum ne kötülük var
şurdan 5 dk ayrılmıyoduk ismini yazdığın kişiler ve ben, ama malesef şuan işlerimizden ve özel hayatımızdan dolayı fazla giremiyoruz
ayrıca evet banu buranın temel taşı hangimiz onun kadar takip ettik listeleri düzelttik bu kadar uğraştık ? bu bana göre öyle sana göre olmayabilir herkes herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda
bu topie bişeyler öğrenmek için tecrübelerimizi paylaşmak için girdik bişeyden şüpeleniyosa bir insan bize sorduysa pozitif yaklaştıysak bunun neresi kötü hepimizin anne olma ihtimali var çünkü hepimiz istiyoruz herkes herkese istediği yorumu yapar sana yapılan yorum hoşuna gitmiyosa umutlanıyosan sormazsın olur biter
ben memnunum halimlden umutlanmakta istiyorum ötesi yok
en ufak şeyden maraz çıkarmışsınız hepimiz koskocaman kadınlarız yakışmıyo arkadaşlar !!!!!!!!!!!!!!!!!! çok üzüldüm çokkk ve hala inanamıyorum
ben emınımki senın anladıgın şekilde yanı o nıyetle yazmadı o kız yazıyı. bosuna sıktın kendını bu kadar. hergun gormeye alısmıstır göremeyince ole sölemiştir. gayet masumane yanı. yoksa burda hepimiz aynıyız be guzelim. ne farkımız var bırbırımızden cocuk sayısından başka:)))))))))) ben haftanın bir gunu girerim sen beş gunu girersin. e şimdi 3. kişi seni mi bu forumun daimisi sayar beni mi. böle düşünmüştür anadınmıııı:)
yokum cok yogunum ya, işler karışık kurusuk beynım patlıcak. hal daha yogunlugum var da girim dedim. saat 3,30 da doktora gitcem bugun. yımırtalarıma bakcak. bakalım ne dicek. kısmet olursa yazarım yarın. hayırlı haberler olsun inşallaaahh. hepimiz içinn guzel şeyler olsun bu ay
şu yazılanlara şuan inanamıyorum şaşkınlıkla bakıyorum ne kadar çok şey birikmiş içinizde hayret hangi ara doldurdunuz içinizi bu kadar ?
dalin arkadaşım ve ergin arkadaşım
herkesin muhabbetinden hoşlandığı birisi vardır o arkadaşta demekki gözü bizleri aramış ve bunu dile getirmiş temel taş dese nolur anlamıyorum ne kötülük var
şurdan 5 dk ayrılmıyoduk ismini yazdığın kişiler ve ben, ama malesef şuan işlerimizden ve özel hayatımızdan dolayı fazla giremiyoruz
ayrıca evet banu buranın temel taşı hangimiz onun kadar takip ettik listeleri düzelttik bu kadar uğraştık ? bu bana göre öyle sana göre olmayabilir herkes herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda
bu topie bişeyler öğrenmek için tecrübelerimizi paylaşmak için girdik bişeyden şüpeleniyosa bir insan bize sorduysa pozitif yaklaştıysak bunun neresi kötü hepimizin anne olma ihtimali var çünkü hepimiz istiyoruz herkes herkese istediği yorumu yapar sana yapılan yorum hoşuna gitmiyosa umutlanıyosan sormazsın olur biter
ben memnunum halimlden umutlanmakta istiyorum ötesi yok
en ufak şeyden maraz çıkarmışsınız hepimiz koskocaman kadınlarız yakışmıyo arkadaşlar !!!!!!!!!!!!!!!!!! çok üzüldüm çokkk ve hala inanamıyorum
nasıl yzzılar bunlar böyleeee!!!!
şu yzzdıklarına bak yaaa...konu zaten sadece temel taş meselesi deqildi..önce konuyu İYİ okuyun ondan sonra yorum yapın!!!!!
ben emınımki senın anladıgın şekilde yanı o nıyetle yazmadı o kız yazıyı. bosuna sıktın kendını bu kadar. hergun gormeye alısmıstır göremeyince ole sölemiştir. gayet masumane yanı. yoksa burda hepimiz aynıyız be guzelim. ne farkımız var bırbırımızden cocuk sayısından başka:)))))))))) ben haftanın bir gunu girerim sen beş gunu girersin. e şimdi 3. kişi seni mi bu forumun daimisi sayar beni mi. böle düşünmüştür anadınmıııı:)
yokum cok yogunum ya, işler karışık kurusuk beynım patlıcak. hal daha yogunlugum var da girim dedim. saat 3,30 da doktora gitcem bugun. yımırtalarıma bakcak. bakalım ne dicek. kısmet olursa yazarım yarın. hayırlı haberler olsun inşallaaahh. hepimiz içinn guzel şeyler olsun bu ay
bız konuyu kapatmıstık.ama belus ole hızlı bı gırıs yapmıskı sasırttı benı cok.ne ara doldurdunuz ıcınızı bukadar demek ne demek ki.bu msjı yazdıgına gore kendı adıma bana karsı dolmus olmalı ıcın.neyse kapatıyorum bu temel tas konusunu.
ya ben şunu anlamıyorum..konunun muhatabı olan arkadaşımız bize gerekli açıklamayı yaptı ve özür diledi...olayı yanlış aksettirdiqinin farkına vardı akşam üçümüz konuşup hallettik..DİĞERLERİNE NE OLUYOOO..... ne güzel muhabbetler ederken şu halimize bak..ayıp yaa...
ya ben şunu anlamıyorum..konunun muhatabı olan arkadaşımız bize gerekli açıklamayı yaptı ve özür diledi...olayı yanlış aksettirdiqinin farkına vardı akşam üçümüz konuşup hallettik..DİĞERLERİNE NE OLUYOOO..... ne güzel muhabbetler ederken şu halimize bak..ayıp yaa...
ya ben kendimi yine açıklama yapmak durumunda hissettimDalin, yzdığım cümlede evt bu topiğin temel taşlarısınız yazdım, ama bnm hatam cümlenin sonuan "bana göre" koymamak ya diyorum ya, bu kesinlikle art niyetli, başkalarını hedef alan bişey değildi, gerçekten de. ben üye olmadan daha, günlerce sessizc okurken topiği, kendimce durumlarımızı bağdaştırdım, daha sonra da onlardan cvp aldım belki ya da arkadaşların da dediği gibi, her seferinde onlara denk geldim, tek açıklama bu. lütfen bu konu burda kapansın, çünkü artık gerçekten benim için çok kırıcı bi duruma dönüştü.
kızlar, bu arada, ErginSena nın aba cvben yazdığı şeyde, o beni yanlış anladığı için, yani sanki ben o bana bişey söyledi olumsuz diye ben ona moralimi bozdu dedim sandı diye, olur herkese pozitif mi yzalım dedi. yani ErginSena olumlu yazmayın gibi bi eleştiridir bulunmadı. Bence bu konuyu uzatmayalım, gerçekten tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, belki de bnm kötü bi anımdı yanlış yazdım, yanlış anlaştırdım, belki de ErginSena nın kötü bi anıydı, belki bana çok sinirlendi ve Dalin, sen nereye gidiyosun, yani başkası gitsin o gitsine getirecek kadar getirdi mesajı. ama ben hiç yanlış anlamadım, çünkü benim yüzümden sinirlendi diye düşündüm ve ben özür de diledim ErginSena dan, umarım o da özrümü kabul etti.
Velhasıl, umarım konu burda kapanır, kimsenin art niyetli olamdığını düşünüyorum, burası karşışıksız paylaşımların olduğu bi yer, bu gereksiz konuya sebeiyet verdiğim için forumdaki herkesden özrü dilerim.
Umarim butun bebeis hasreti ceknelerin Rabbim yuzlerini guldurur
banuuuuuuuuuuuuu nerdfesin yawww ????
Gülsen hamile canım :)))))
ne sılıgı kız besbellı cızgı o tebrık ederım.
kan testının degerı ne cıktı cnaım cook sevındım ne gzuel gelıyorrr hamıslerrr heheyttt
ya ben kendimi yine açıklama yapmak durumunda hissettimDalin, yzdığım cümlede evt bu topiğin temel taşlarısınız yazdım, ama bnm hatam cümlenin sonuan "bana göre" koymamak ya diyorum ya, bu kesinlikle art niyetli, başkalarını hedef alan bişey değildi, gerçekten de. ben üye olmadan daha, günlerce sessizc okurken topiği, kendimce durumlarımızı bağdaştırdım, daha sonra da onlardan cvp aldım belki ya da arkadaşların da dediği gibi, her seferinde onlara denk geldim, tek açıklama bu. lütfen bu konu burda kapansın, çünkü artık gerçekten benim için çok kırıcı bi duruma dönüştü.
kızlar, bu arada, ErginSena nın aba cvben yazdığı şeyde, o beni yanlış anladığı için, yani sanki ben o bana bişey söyledi olumsuz diye ben ona moralimi bozdu dedim sandı diye, olur herkese pozitif mi yzalım dedi. yani ErginSena olumlu yazmayın gibi bi eleştiridir bulunmadı. Bence bu konuyu uzatmayalım, gerçekten tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, belki de bnm kötü bi anımdı yanlış yazdım, yanlış anlaştırdım, belki de ErginSena nın kötü bi anıydı, belki bana çok sinirlendi ve Dalin, sen nereye gidiyosun, yani başkası gitsin o gitsine getirecek kadar getirdi mesajı. ama ben hiç yanlış anlamadım, çünkü benim yüzümden sinirlendi diye düşündüm ve ben özür de diledim ErginSena dan, umarım o da özrümü kabul etti.
Velhasıl, umarım konu burda kapanır, kimsenin art niyetli olamdığını düşünüyorum, burası karşışıksız paylaşımların olduğu bi yer, bu gereksiz konuya sebeiyet verdiğim için forumdaki herkesden özrü dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?