Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

temel taş konusuna takılan dalindi ben deqildim..ben daline bu konuda destek verdim...ikincisi ben kimseye kesinlikle git demedim.. dalin diqer arkadaşa kırıldıqı için giderim dedi... bende bu topik hepimizin dedim...zaten konunun muhatabı arkadaşımız dalinden ve benden özür diledi ve konu tatlıya baqladı..konu üçümüzün arasında geçerken ve kapanmışken bu tatsız konuyu sizin tekrar açmanız hiç hoş deqil...ayrıca gerçek düşüncelerini öqrenmiş oldum nedemek..ben burda rolmü yapıyorumda gerçek düşüncelerim açıqa çıksın...ben çocuk deqilim 37 yaşındayım...ne yazdıqımı niye yazdıqımı çok iyi biliyorum..velevki arkadaşımızda hatasını telafi etmişken siz neyin peşindesiniz beni neyle suçluyorsunuz anlayamadım...yalandan umut vermek vs.. gibi şeyler yazmışsınız...konuyu kesinlikle iyi okumamışsınız...

canım listeyi dalin hazırlıcaktı...akşam öyle konuştuk...

suan bende su yorumuna ınanamıyorum ben kendı aıdma konusayım hur ve ozgur dusuncemle rahatsızlıgımı bıldırdım.nasılkı onun dusuncesını bıldırmeye hakkı var dıyosan.benımde bunu solemeye hakkım var.konunun ıcınde temel taslar dıye adı gecen kısıler den oldugun ıcın sanırım rahatsız olmadın...ben kaç sefer sordum nerde bu kızlar neryee gıttıler ısleremı gomulduler dıye.ama kımseyı temel tas yada gozde ılan etmem.pozıtıf yaklasmak yada yaklasmamak konusunda bısey dıyemem o benım konum deıl.ayrıca kavga da edılmedı burda oleymıs gıbı konusuyorsun.ben rahatsızlıgımı soeldım oda gerekenı soeldı kapandı gıttı.suan sen daha fazla fıtıllemıs oldunn.kıyamet kopmus gıbı konusuyorsun.
ben kımseye ıcımı doldurmam ozel hayatımda tanımadıgım kısılere karsı hıc doldurmam.bırazcık cumlelerını sarfederken dıkkatlı olman lazım.ıyı kotu muhabbetımız var senınle.benı ve senayı topıgın doluları kındarları gıbı gostermıssın.

suan senın yaklasımına bak bırde belusun sasırttı benı acıkcası.az bucukta olsa tanımıyor benı hıc demekkı.gecmısı okuduysanız eger 2 gun oldum dırıldım zor zazmanalr gecırdım duygusallık hatsafhada.agzın bal yesın onu demek ıstedım bende herkes aynı esıt bırbırımızden hıcbır farkımız yok.lemm hayırsız bak bakım kaç kere sormusum ben sızı :))))

ınss 3 er 5 er yumurtlamısındırda bı 4 uz beklıyorum senden :)

nasıl yazılar bunlar böyleeee!!!!
şu yazdıklarına bak yaaa...konu zaten sadece temel taş meselesi deqildi..önce konuyu İYİ okuyun ondan sonra yorum yapın!!!!!

Son düzenleme:
nasıl yzzılar bunlar böyleeee!!!!
şu yzzdıklarına bak yaaa...konu zaten sadece temel taş meselesi deqildi..önce konuyu İYİ okuyun ondan sonra yorum yapın!!!!!

bız konuyu kapatmıstık.ama belus ole hızlı bı gırıs yapmıskı sasırttı benı cok.ne ara doldurdunuz ıcınızı bukadar demek ne demek ki.bu msjı yazdıgına gore kendı adıma bana karsı dolmus olmalı ıcın.neyse kapatıyorum bu temel tas konusunu.

ya ben kendimi yine açıklama yapmak durumunda hissettim Dalin, yzdığım cümlede evt bu topiğin temel taşlarısınız yazdım, ama bnm hatam cümlenin sonuan "bana göre" koymamak ya diyorum ya, bu kesinlikle art niyetli, başkalarını hedef alan bişey değildi, gerçekten de. ben üye olmadan daha, günlerce sessizc okurken topiği, kendimce durumlarımızı bağdaştırdım, daha sonra da onlardan cvp aldım belki ya da arkadaşların da dediği gibi, her seferinde onlara denk geldim, tek açıklama bu. lütfen bu konu burda kapansın, çünkü artık gerçekten benim için çok kırıcı bi duruma dönüştü.

kızlar, bu arada, ErginSena nın aba cvben yazdığı şeyde, o beni yanlış anladığı için, yani sanki ben o bana bişey söyledi olumsuz diye ben ona moralimi bozdu dedim sandı diye, olur herkese pozitif mi yzalım dedi. yani ErginSena olumlu yazmayın gibi bi eleştiridir bulunmadı. Bence bu konuyu uzatmayalım, gerçekten tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, belki de bnm kötü bi anımdı yanlış yazdım, yanlış anlaştırdım, belki de ErginSena nın kötü bi anıydı, belki bana çok sinirlendi ve Dalin, sen nereye gidiyosun, yani başkası gitsin o gitsine getirecek kadar getirdi mesajı. ama ben hiç yanlış anlamadım, çünkü benim yüzümden sinirlendi diye düşündüm ve ben özür de diledim ErginSena dan, umarım o da özrümü kabul etti.

Velhasıl, umarım konu burda kapanır, kimsenin art niyetli olamdığını düşünüyorum, burası karşışıksız paylaşımların olduğu bi yer, bu gereksiz konuya sebeiyet verdiğim için forumdaki herkesden özrü dilerim.

ya ben şunu anlamıyorum..konunun muhatabı olan arkadaşımız bize gerekli açıklamayı yaptı ve özür diledi...olayı yanlış aksettirdiqinin farkına vardı akşam üçümüz konuşup hallettik..DİĞERLERİNE NE OLUYOOO..... ne güzel muhabbetler ederken şu halimize bak..ayıp yaa...

dur hele relaxxxx.tamam konu kapandı.bellıkı onlarda bızım yazdıkalrımdan rahatsız olmuslar saygı duymak lazım.

gerçektende ya!
sabahtan beri full+full olan tüm enerjim gitti şimdi
biz moral için burada değilmiyiz?
bizlerin en büyük düşmanı stres değilmi?
konuyu bilmiyorum ama lütfen kendi içlerinde çözen arkadaşlara saygısızlık etmeyin...

Son düzenleme:

canım şuanda senin bu açıklamaları tekrar yapmana sebep; konunun dışında kalan diqer 2 arkadaşın yazdıkları..biz olayı kapattık özür dileyecek bişeyde yok akşamda yazdım.. dalinde hamile daha fazla yıpramayalım birbirimizi...bende konuyu kapatıyorum...olay üçümüzün arasında geçti üçümüzde konuyu kapattık..bu kadar...

tekrar tekrar ozur dıleme.bız kapattık konuyuu.bosverr.hallettık cozduk.sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…