Fıstıklarrrrr iyi ki varsınızopuyorumnanaktan
30 temmuz yarın için Allahım yardımcın olsun, transferde ultrason ile gösteriyolar ya inanılmaz bir an tatlım ya, ben o an gözyaşlarımı tutamadım inan, her şey gönlünce olsun cnm benim.
Pany canım sen aklımdasın, sen bebişlerine vede kendine iyi bak tatlım.
Kızlar benim dünden beri adet ağrısı gibi bel ve karın ağrım var ve de başka hiç bi şey yok, bugün daha keyifliyim ve çok rahatım bazen durum hiç aklıma bile gelmiyobilmiyorumkismile
Dün eşim aradı bebişle mi görüşüyorum dedi bende evet dedim banada öle derde yok sen diilsin beni bebişe bağla dedi, 1 saat anlamadım bile:roflol:sonradan düştü jeton...
canım benim nasılsın bugun çiğdocum tahlil ne zaman senin :CüvCüv:
30temmuzcum inş. transferin çok iyi geçerde içeri girer girmez yapışır göbişciğine hayırlı haberlerini bekliyoruz
cigdo senin kaçıncı günün valla ben 7.günde akşama doğru test yapmaya başladım tabi 1saat sonra falan ışığa tutnca silik bi hayalet çizgi görünüyodu sonra bağımlılık oldu hergün test yapıyodum her geçen gün birazcıkdaha erken çıkıyodu ama kime sorsam 10dk.dan sonrası önemli değil diyodu halbuki daha öne 100ler ce kez test yapmama rağmen hatta sabaha kadar bile bekletsem bu çizgi çıkmıyodu ama tabi yinede 100% güvenilir diyemem seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
30temmuzcum inş. transferin çok iyi geçerde içeri girer girmez yapışır göbişciğine hayırlı haberlerini bekliyoruz
cigdo senin kaçıncı günün valla ben 7.günde akşama doğru test yapmaya başladım tabi 1saat sonra falan ışığa tutnca silik bi hayalet çizgi görünüyodu sonra bağımlılık oldu hergün test yapıyodum her geçen gün birazcıkdaha erken çıkıyodu ama kime sorsam 10dk.dan sonrası önemli değil diyodu halbuki daha öne 100ler ce kez test yapmama rağmen hatta sabaha kadar bile bekletsem bu çizgi çıkmıyodu ama tabi yinede 100% güvenilir diyemem seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
gizemlicim sağol iyi dileklerin için benim bugün 6.haftam doldu kesemizi görmeye gidicez kısmetse bugün belki bi sürprüz yapar kalp atışını da görürüz inş.cnm çatlatma iğnesinin etkisi değilse bence sen HAMİLESİN GÖZÜN AYDIN....nurcum ya yarın bi kan testi yaptırsana 6. günde senin dediğin gibi oldu banada ve bende dediğin gibi sabah çöpe attığım şeye tekrar bakmama rağmen hiç silik çizgi görmedim...ve 7 gün test yaptım hemen
yarın versene bi kan nolur ya şurda halay çekelim hamiş var diye
iyiyim canim vucudum toparladi cok sukur, kontorole gidecegim haftaya psikolojimde eh iste geliyor gidiyor biliyorsun ne kadar neyse geldi gecti dense de insan arada huzunleniyor ama can sagligi deyip gecistiriyorum o ruh halimi.
dayan canim sen, pazartesinden once hicbir sey yapma cunku hamilelikte silik cizgi cikabilir de cikmayabilir de, bosver o kumari oynama simdi belirtilere hic takilma cogu kadin hicbir belirti olmadan hamile oldugunu ogrendi ya da benim inanilmaz belirtim vardi ama devami gelmedi hamileligin o yuzden belirti hic onemli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?