Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

herkeze günaydın bu arada
kızlar ya ben gayet rahatım ama nedense sinirliyim hemen parlıyıveriyorum ilaçlardan mı acaba ya
eşime iki gündür çok çektiriyorum sabah iş yerinde biri bişey söyledi terslerdim hatta iki kişiyi tahammül edemiyorum hemen parlıyorum niye böyle oldum ya bunun dışında gayet iyiyim, yarın hiç aklıma bile gelmiyo günde 9 tane ilaç içip birde kalçadan iğne vurunduğum için olabilirmi sizce.

Fıstıklarrrrr iyi ki varsınızopuyorumnanaktan

30 temmuz yarın için Allahım yardımcın olsun, transferde ultrason ile gösteriyolar ya inanılmaz bir an tatlım ya, ben o an gözyaşlarımı tutamadım inan, her şey gönlünce olsun cnm benim.

Pany canım sen aklımdasın, sen bebişlerine vede kendine iyi bak tatlım.

Kızlar benim dünden beri adet ağrısı gibi bel ve karın ağrım var ve de başka hiç bi şey yok, bugün daha keyifliyim ve çok rahatım bazen durum hiç aklıma bile gelmiyobilmiyorumkismile

Dün eşim aradı bebişle mi görüşüyorum dedi bende evet dedim banada öle derde yok sen diilsin beni bebişe bağla dedi, 1 saat anlamadım bile:roflol:sonradan düştü jeton...

canım benim nasılsın bugun çiğdocum tahlil ne zaman senin :CüvCüv:

bende eşime geçen sordum benimi bebişlerimi çok seviyorsun dedim bebişleri demezmikaydirigubbakcemile3sonra baktı ben küsüyorum senide diyip toparladııı şimdiden papuclar dama atıldı kızlar:roflol:

canım benim nasılsın bugun çiğdocum tahlil ne zaman senin :CüvCüv:

canım daha çok var 18.06.da tahlil ama eşim sürekli ne zaman yapcaz,haftasonu yapalım falan deyip duruyo, idrarda bakmak istemiom hep negatifi gördüm orda çok korkuyorum yine tek çizgiyi görürüm diyeeyvahedigeldismile

hiç bir belirti yok şimdilik artık hayırlısı kızlarr, bi de kimseyle denk gelemiom burda:1no2:

cigdocum isin en zor kismi ne yazikki bu bekleme sureci ama heyacnli da:) Insallah guzel sonuclanicak lutfen erken test yapma eger dayanmazsan da sadece kan testi yaptir onuncu gunde.

30temmuzcum inş. transferin çok iyi geçerde içeri girer girmez yapışır göbişciğine hayırlı haberlerini bekliyoruz
cigdo senin kaçıncı günün valla ben 7.günde akşama doğru test yapmaya başladım tabi 1saat sonra falan ışığa tutnca silik bi hayalet çizgi görünüyodu sonra bağımlılık oldu hergün test yapıyodum her geçen gün birazcıkdaha erken çıkıyodu ama kime sorsam 10dk.dan sonrası önemli değil diyodu halbuki daha öne 100ler ce kez test yapmama rağmen hatta sabaha kadar bile bekletsem bu çizgi çıkmıyodu ama tabi yinede 100% güvenilir diyemem seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

aynen ben de 7. gün test yaptım çok silik çıktı öncesinde ben de defalarca yapıp görmemiştim 2. çizgiyi silik de olsa görmek genelde pozitif oluyor hayırlısı olsun cigdo inşallah iyi haberler verirsin bizlere

cnm çatlatma iğnesinin etkisi değilse bence sen HAMİLESİN GÖZÜN AYDIN....nurcum ya yarın bi kan testi yaptırsana 6. günde senin dediğin gibi oldu banada ve bende dediğin gibi sabah çöpe attığım şeye tekrar bakmama rağmen hiç silik çizgi görmedim...ve 7 gün test yaptım hemen

yarın versene bi kan nolur ya şurda halay çekelim hamiş var diye

gizemlicim sağol iyi dileklerin için benim bugün 6.haftam doldu kesemizi görmeye gidicez kısmetse bugün belki bi sürprüz yapar kalp atışını da görürüz inş.

30 temmuz cnm aklımdasın inşallah bebişin ya da bebişlerin sana ilk andan itibaren sımsıkı tutunurda bir daha bırakmaz, tamam tamam 9 ay sonra bırakabilirler

Kızlar valla benim 5.gün embrosuydu ama durumu 4.gün gibiydi eşimde sürekli test yapalım diyo ama inanın korkuyorum yine tek çizgi çıkacak diyeeyvahedigeldismile

Gerçi korkunun ecele faydası yok amaakannehir

Bu arada hiç bir ağrı yok hiç bir belirti yok bende bazen unutuom bile yavruyu ama keyfim yerinde valla, deliliğe vurmaya çalışıyom heralde içten içe, allahım hayırlı olumlu sonuçlar versin

Sizler nasılsınız, Zübeyde, Özlem?

temmuzcum bebisi al gel, 9 aylik guzel bir yolculuga baslayacaksiniz Insallah. sinirli olman da cok normal tatlim her kes bir aylik bir surec yasarken sen iki aydir bugunleri bekliyorsun. bosver sinirlenip kizinca geciyorsa sinirleniver gitsin nasil rahatsan tatlim.
nursemcim Insallah pitpitlari da duyacaksin cok mumkun ama erkense de sakin stres yapma gelicek annesi o gun de
cigdocum sakin bugunler test yapma, aynen delilige vurmaya devam dur bakalim bir pazartesi olsun ben israrla test henuz yaptirmaman taraftariyim yapilcak testte kan olsun bence. ama biliyorumki beklemek de cok zor dayanbildigin son noktaya kadar dayan bence birak bebis iyice gelissin

Ben şimdilik istikrarlıyım özlemcim bakalım dediğin gibi aklım pazartesi geçiyo gibi:kedi:

Sen nasılsınız cnm Özlemcim?

iyiyim canim vucudum toparladi cok sukur, kontorole gidecegim haftaya psikolojimde eh iste geliyor gidiyor biliyorsun ne kadar neyse geldi gecti dense de insan arada huzunleniyor ama can sagligi deyip gecistiriyorum o ruh halimi.
dayan canim sen, pazartesinden once hicbir sey yapma cunku hamilelikte silik cizgi cikabilir de cikmayabilir de, bosver o kumari oynama simdi belirtilere hic takilma cogu kadin hicbir belirti olmadan hamile oldugunu ogrendi ya da benim inanilmaz belirtim vardi ama devami gelmedi hamileligin o yuzden belirti hic onemli degil.

Canım Allahın izni ile geçecek bugünlerde, elbette bizde güzel günler göreceğiz, Allahım büyük adaleti de büyüktür...

En azından daha önce bir doğal gebeliğin var ve büyük bir sorununuz yok diil mi?

Allahım vakti zamanı geldiğinde seninde yüzüne güldürecek,nolur o temiz kalbini üzme yıpratma, bak sen burda bende dahil kaç kişiye destek oluyosun, hiç birbirimizi tanımadaığımız halde dertleşip güç veriyosun, Allahım senin bu iyiliklerinin karşılığını hayırlı sağlıklı bir bebişle versin inşallahhha.s.

canim sagol. evet bir dogal bir de listeye simdi eklenen kimyasal gebeligim var:)) kimyasal deyip gecmeyelim lutfen :)))))))))))))) aciklanamayan infertelite bizimkisi.
sagol guzel sozlerin icin ne yapalim kaderin onune gecilmiyor tatlim, hayirlisi olsun demek zorundayiz.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar çok kötüyüm morelim sıfır sabahi sabah şidettli kanamam oldu dr. aradım tüp bebek doktorumu sana yakın kadın dogumcuya git dedi gittim muayene oldum keseyi göremedi malesef kendi doktorum hcg testi yaptırdı degerim 5000 yarın tüp bebek doktoruma muayene olacagım şuan kanamam yok ama kötü gidene birşey var aglamaktan gözlerim şişti ne olur dua edin bebegime birşey olmasın 6 haftalıktı sizce 6 haftalıkta 5000 olması normalmi degerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…