Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim yuregim agzimda okudum cok uzuldum ama lutfen tup bebek doktoruna gorunene kadar kotusunu dusunme. degerin normal ilk hamileligimden bildigim kadariyla, bu bakan doktor belki kanaman var ve tup bebek diye korkarak bakmistir gorememistir belki, sonucta kesen hala cok kucuk.doktora ve ultrason makinasina gore bazen oluyor boyle seyler.kanama da deyince iyice cekinerek bakmistir biliyorsun tup bebege kiymetli gebelik diye bakiyor doktorlar.
olmayacak bir sey degil. vaginal mi bakti karindan mi?
dualarimda olucaksin Insallah iyi haber getirirsin bize.

canım cevabın için çok sagol bu saate uyandım uyku yok malesef vajinadan bakıldı o anda çok kanamam vardı diyorum kanama çok olunca görmemiş olabilirmi daha öncede yaşadım bu duyguyu bu noktaya kadar geldim çok zor kaybetme duygusu haber veririm

canim benim anliyorum, biliyorum bu korkuyu hayatta hicbir seye benzemiyor. Insallah doktor goremedi, Insallah guzel haberlerle donersin, tup bebek doktorun ne olursa olsun daha onemli daha tecrubeli, haberini bekliyorum, dualarimdasin.

özlemcim sağol iyi dileklerin için dün bebişin kalp atışını gördüm hala şoktayım allahım sizlerede bu günleri görmeyi nasip etsin inş.
panadolcum inş. herşey yolunda gider istirahat et derim ben hatta bence hiç kalkma bu şekilde 1 hafta kanaması olup hiç kalkmadan altı bezli yatan arkadaşımı biliyorum şimdi 6 aylık kızı var inş. herşey dilediğin gibi olur canım

nursencim Masallah walla dun kalp atisini da kesin gorursun yazdim sildim hani bazen gec gorunuyor ya, dedim oyle bir sey olur bu kiz dis gebelik falan diyordu korkar, cok sukur bak neler dusundun bosu bosuna, Insallah harika ve cok saglikli bir yolculukla 8 ay sonra kavusursunuz senin bicirikla
darisi panadolun guzel haberine Insallah.

sağol canım allah inş. herkesin kucağını doldursun şu mübarek günde duamızı kabul et allahım.

Panadolcum Allahım yardımcın olsun, bebişini senden ayırmasın, dualarını kabul etsin, haberlerini bekliyoruz cnm.

Kızlar transferden sonra ilk 3-4 gün bel ve karın ağrısı çektim ama şimdi hiç bi şey yok hatta idrar yollarımda sızılar var ne alakaysa, sanki hiç tüp bebek yaptırmadım normal bi günümdeyim gibi sizce normal mi?

panadolu merak ettim Insallah guzel haberle gelir.
cigdocum toplamadan dolayi bir hafta agrimiz oluyor sonra geciyor normal, hic merak etme. hamilelerde ayni seyi soyledi.

slm kızlar bendeki haberler kötü malesef dr. gittim keseyi gördü ama bebekte gelişme yok gibi dedi kalp atışını duyamadı yanılmam olmaz ama dedi 4.5 gün bekliyelim dedi belki bir umut çok kötü oldum yüregim yanıyor bu benim ikinci kaybetme acım olacak hep aynı kalp atışına kadar herşey normal nedense ilerliyemiyor bütün vucudum titriyor keşke pozitif sonucu almasaydım diyorum bazen hayırlısını diliyorum yinede kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorum sizi

canım çok sagolasın ama malesef yolunda gitmiyor

Panadolcum Allahım yardımcın olsun, bebişini senden ayırmasın, dualarını kabul etsin, haberlerini bekliyoruz cnm.

canım duaların için çok teşekkür ediyorum inanaınki çok zor umutlanıyosun iyi gidiyor diye birden tepe takla dönüyor mutluluk ve acı okadar yakınki birbirine her an gelebiliyor

panadolu merak ettim Insallah guzel haberle gelir.
cigdocum toplamadan dolayi bir hafta agrimiz oluyor sonra geciyor normal, hic merak etme. hamilelerde ayni seyi soyledi.

canım benim çok sagolasın malesef yazdıkların gibi şuan aglayarak yazıyorum bu yazıları aslında güçlüyümdür ama sanırım gücüm kalmadı. öpüyorum

panadollll ne oluyooo yaaaa canımmm benimm ne dedi süleyman bey merakla senden cevap bekliyorum

canım gelişimi zayıf dedi kalp atışını duymadı bekliyelim dedi 4.5 gün bir iğne verdi onu vuruldum ilaçları bıraktırdı dua edecegim belki mucize olur keşke pozitif sonucu alıp bu noktaya gelmeseydim canım bu benim 2 acıyı yaşamam.

panadolcum bak diger doktor keseyi bile gormemisti ama kese goruldu, bu doktor da kalp atisi icin pek olumlu konusmuyor ama Insallah o da olucak. yasadigin kesinlikle cok cok zor ama yazdigin kadar umutsuz degil, geriden gelen keseler de otomatik olarak gelisimle kalp atisi da geriden yani sonradan duyuluyor. inan teselli icin yazmiyorum surekli orneklerini okuyoruz hepimiz kadinlarkulubunde.
bu bekleyis bile cok uzucu cok yikici ama sonu guzel ve 9 aylik bir surecin baslangici belki de, bu kesinlikle olabilcek yuksek bir ihtimal. nasil kanaman olmus ve kese hala orda cok sukur bu bile umutlanmak icin buyuk bir neden, embroyonun guclu yerlestigini gosterir.
hep dua edecegiz Insallah hayirlisiysa ve saglikli bir bebekse en yakin zamanda guzel haberini alalim.
hic ayaga kalkma bol su icip soluna yat tatlim ve asla umitsiz olma.

Canım Benim güzel Allahım yardımcın olsun, dualarımdasın, Allahım sana sabır ve güç versin, kıyamam sana ben...

kizlar demin basliga bakinca ilk gunlerimiz geldi aklima cok heyacanli ve umut doluyduk saskinlik stres de ne ararsaniz vardi, yine cok sukur topigimiz bereketli cikti ben gb birkac fire de nazari olsun topigin daha ne kadar yazisiriz bilmiyorum ama listemize ekleyelim birbirimizi ki bagimiz kopmasin. ay duygusala bagladim hadi kacayim.
panadolcum cok dua ediyorum sana cigdo ve temmuza. hadi hepinizin guzel haberleriyle yapalim finali Insallah.

canım yaa inşallah iyi haberlerinizi en kısa zamanda bekliyorum. rabbim gönlünüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizin bebeklerini kucaklarını almasını nasip etsin inşallah..

Canlarımmmm,

Hepinize harika bir haftasonu diliyorumkaydirigubbakcemile3

P.s:özlemcim çok tatlısın kuşum...

P.s:kaınvalidemler bizde 1 ayı aşkım zamandır çok keyifli bir kadındır ama bu kadarı da sıktı ya:sinifsinif:akannehir

Yinede banada iyi haftasonlarıopuyorumnanaktan

Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…