canim yuregim agzimda okudum cok uzuldum ama lutfen tup bebek doktoruna gorunene kadar kotusunu dusunme. degerin normal ilk hamileligimden bildigim kadariyla, bu bakan doktor belki kanaman var ve tup bebek diye korkarak bakmistir gorememistir belki, sonucta kesen hala cok kucuk.doktora ve ultrason makinasina gore bazen oluyor boyle seyler.kanama da deyince iyice cekinerek bakmistir biliyorsun tup bebege kiymetli gebelik diye bakiyor doktorlar.
olmayacak bir sey degil. vaginal mi bakti karindan mi?
dualarimda olucaksin Insallah iyi haber getirirsin bize.
nursencim Masallahwalla dun kalp atisini da kesin gorursun yazdim sildim hani bazen gec gorunuyor ya, dedim oyle bir sey olur bu kiz dis gebelik falan diyordu korkar, cok sukur bak neler dusundun bosu bosuna, Insallah harika ve cok saglikli bir yolculukla 8 ay sonra kavusursunuz senin bicirikla
darisi panadolun guzel haberine Insallah.
özlemcim sağol iyi dileklerin için dün bebişin kalp atışını gördüm hala şoktayım allahım sizlerede bu günleri görmeyi nasip etsin inş.
panadolcum inş. herşey yolunda gider istirahat et derim ben hatta bence hiç kalkma bu şekilde 1 hafta kanaması olup hiç kalkmadan altı bezli yatan arkadaşımı biliyorum şimdi 6 aylık kızı var inş. herşey dilediğin gibi olur canım
Panadolcum Allahım yardımcın olsun, bebişini senden ayırmasın, dualarını kabul etsin, haberlerini bekliyoruz cnm.
panadolu merak ettim Insallah guzel haberle gelir.
cigdocum toplamadan dolayi bir hafta agrimiz oluyor sonra geciyor normal, hic merak etme. hamilelerde ayni seyi soyledi.
panadollll ne oluyooo yaaaa canımmm benimm ne dedi süleyman bey merakla senden cevap bekliyorum
canım çok sagolasın ama malesef yolunda gitmiyor
canım duaların için çok teşekkür ediyorum inanaınki çok zor umutlanıyosun iyi gidiyor diye birden tepe takla dönüyor mutluluk ve acı okadar yakınki birbirine her an gelebiliyor
kizlar demin basliga bakinca ilk gunlerimiz geldi aklima cok heyacanli ve umut doluyduk saskinlik stres de ne ararsaniz vardi, yine cok sukur topigimiz bereketli cikti ben gb birkac fire de nazari olsun topigin daha ne kadar yazisiriz bilmiyorum ama listemize ekleyelim birbirimizi ki bagimiz kopmasin. ay duygusala bagladim hadi kacayim.
panadolcum cok dua ediyorum sana cigdo ve temmuza. hadi hepinizin guzel haberleriyle yapalim finali Insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?