Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

nedime asil sen nerdesin nasilsin? canim benimki kimyasl gebelik oldu, nasip olmadi hamilelik yine( sen neler yaptin bebis nasil?

canim benim simdi cikmam lazim sen gecmisi okuyorsun sanirim. mutlaka ayrintili yaz bize, Insallah tum haberlerin guzeldir donunce okuyacagim hemen, opuyorum seni ve bebisi, gel arada merakta birakma bizi, topik eskisi kadar olmasa da hala hepimiz haberlesiyoruz.

nasıl merak etmiştim seni ..özlem büyüttü bebeği diyordum tek mi ikiz mi diye onu merak ediyordum ;(((napalım senin canın sağolsun elbet birgün sende anne olacaksın .bana gelince ben çok sıkıntı çektim ve çekiyorum ....tarifsiz bulantılar...hastanede yattım iki defa bitmek tükenmek bilmiyor çok şükür doktorum işin ekonomik kısmınıda düşündü serümları eve verdi evde hemşire takıyor bugün takılmadı ama kötü olmaya başladım .offf çok bunaldım oğlumda 4 ay çektim ona benzerse daha iki ay var.canım ben daha fazla duramıcam iyi olursam akşam okumaya devam edicem bakalım kızlardan ne gibi güzel haberler var.bu arada senin şokunu daha atlatamadım ama burada olman beni rahatlattı bu iiye işaret))

ay canim evet hatirladim oglunda cok migden bulandi diye yazmistin gecmis olsun; bulanti hep bebegin sagligina isarettir der doktorlar
dayan bir tanem serum alcak kadarsan kimbilir ne kadar zor ama gecicek Insallah.
bize de arada yaz. sagol ilgin icin ne yapalim kismetten oteye gecilmiyor diyor bekliyoruz...(

canlarım çok sağolun hepinizden Allah razı olsun
bugün işe başladım şuan bi belirti yok test tarihim 22 haziran ama ben 20 haziranda kanda baktırırım diye düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı 7 gün günler geçmez artık.

temmuzcum hayirli olsun tekrardan, haklisin walla gunler zor gecer ama ise gitmekle muthis iyi yapmissin kendini dusuncelerle bunaltma aklini dagiticak seyler yapmaya calis. cok bekledin biliyorum azcik daha sabir Insllah sonu guzel olucak.
canim kac tane cozuldu kaci ne durumdaydi bir ara yazamisin malum sadece 3 dondurulmusum var onlardan biri 8 hucreli bir 7 biri de 6 hucreliydi( ondan merak etmekteyim:))

özlemcim benimde geri kalanlar 5-6-7 hücreli idi ama doktorum dondurtmadı onları şimdi sen öyle deyince kafam karıştı yaa benimkileri niye dondurmadılar

zubeydecim bilmiyorum bana sekiz hucreli birinci kalite dediler diger ikisini de, yedi hucrelide ufak bir fragmantasyon var, 6 hucreli ise cok iyi gorunumde dediler sadece. yalniz bildigim kadariyla dondurma islemi merkezin teknik sartlarina da bagli benim doktoum bu hataneyi dondurma cozdurme islemi cok iyi diye niye burasi diye sorunca saymisti. merkezinde dondurma islemi cok yapiliyor mu?
gerci hos benimde sayki iki var sadece sekizle alti hucreli olan fragmantasyon olandan umut olmaz die duyuyorum.

ama su da var varolanlarin gorunumu onemliymis yani kac hucreli oldugu degil zaten 72 saat sonra 8 hucreli olamali biz gorustugumuzde daha dollenmeden sonra 65 saati. senin belki tam 72 saati de geriden mi geliyor diye dusunduler acaba?

Kızlar selam herkese,

Bugün 8.günüm biliyorsunuz orta kalitede olsa 5.gün embriyosoydu idrarda baksam sonuç çıkar gibi geliyor ama yine tek çizgi görecem diye o kadar çok korkuyorum kiohaoldumsmile

Hatta test günüm cuma geliyor diye üzülüyorum desen bu kız ne saçmalıyor dermisiniz acaba,inanın elimden başka türlüsünü gelmiyor bu korkuyu içimden atamıyorum, zaten hiç bir şey hissetmiyorum yine olmadı galiba:gitme:

Sizide sıkıyorum ama..

Özlemcşm bu arada ne güzel dondurulmuşların varmış cnm çok sevindim, bizde o da yok, bakalım artık...Dondurulmuşlarına maşallah tatlım..

cigdocum canim bakma bugun hic dayanamiyorsan yarin kan testine git. sekizde idrarda varsa da yoksa da dogru cikmayabilir idrr icin onuncu gunu bekle bence. dayanmasi cok zor biliyorum dayanamiyorsan kanda baktir bence.
canim kalitesini falan bosver orda embroyo olsun yeter embro bahane cani vericek Allah. lutfen bununla uzme kendini.

sagol canim cozulcekleri supheli oyle umut veren bir embro sayim yok olanlardan biri. ama sana da dedigim gb olucaksa o biriyle olur iste ya da diger arkadan gelenle. yeterki Allah ol desin.

30temmuz hayırlı olsun canım transferin inş. günler su gibi geçerde çift çizgileri görürsün
cigdo maşallah kız günler hızlı geçmiş bi kaç güne alıcaz desene müjdeyi inş.,
en zor günlerde sona yaklaşınca bilmezmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…