30temmuz hayırlı olsun canım transferin inş. günler su gibi geçerde çift çizgileri görürsün
cigdo maşallah kız günler hızlı geçmiş bi kaç güne alıcaz desene müjdeyi inş.,
en zor günlerde sona yaklaşınca bilmezmiyim
Evet nursencim bugüne kadar çabuk geçti ama bundan sonrası geçsin istemiyorum, çok korkuyorum bensenağlama
ayy canım biliyorum olmazsa korkusu en azından böyle ortada olmaya razı oluyo insan bende son günlerde off yaklaşmasa şu gün bööle iyiyim diyodum eşime kafana takmamaya çalış zor ama vaktini çabuk geçiricek şeyler yap canım
temmuzcum zaten bese de gidilse ucungu gun dondurup cozulunce bese gitmesi daha saglikliymis. yani dondurulmusun en iyi cevabiu ucuncu gun dondurulan hatta hucre sayisi ne kadar azken dondurulsa cozulmesi o kadar iyiymis. neyse sen zaten unut artik bunlari cogdoyla seni hamis listesine alicaz Insallah
allah razıolsun canım dularımız sizinle darısı isteyen herkesin başına tüm kalbimle istiyorumnursen cim bize dua edin inşallah bizde çift çizgiyi görürüz
kalp atışını duymuşsun sende 41 kere maaşallahnazar değmesin
darısı başımıza güzelim.
olsun canım herşeyde bi hayır vardır geç olsun güç olmasın hem biraz daha vakit geçmesi açısından daha kafan daha dağınık olur allahım inş. olumlu sonuçlanır.nursencim bakalim kontorolum var haftaya doktor ne diyecek, agutosta koca amerikan hastanesinin tup bebek merkezi tatile giriyor kapaliymis!!!! yuh yani dedim ne keyfine duskun millet!!
temmuzza olmaz bekle derlerse eylule kalir.
fransada ikinci ve ucuncu gun transferinin tek israri bu, ondan anlatillar bana da cok sounca besin gun isteriz diye:)) donduracagiz ikinci ya da ucuncu gun boylelikle toplamda sansiniz articak diyorlar, ilkinde sansimi artirsaniza bese gidip yok illa toplamda arttiracaklarmis:))))))))))) gorecegim bakalim cozulmezse bir de( 4den ikisi cozulmus sende iyi olarak demekkki yari yariya; ucten birbucugu nasil yakalicam:))))))))))))
Kızlarrr,
Dün iğne için hastaneye gittiğimde benimle aynı iğneyi olan bir arkadaşla tanıştım onunda 5.gün transferi olmuş ve 6.günden beri kan testi yapıyomuş ve pozitifmiş maşallah, ama embryosu çok kaliteliymiş, banada bekleme sende test yapma dedi.
Bende eşime söyledim bu akşam işten gelirken test alacak ve de yarın sabah yapıcam bende.
Zaten karnım ağrımaya başladı adet günümde 17.si yani test günümden 1 gün önce, en azından olumsuz ise test günü hepten yıkılmam, Allahımdan tek isteğim eşimin yüzünü güldürebilmek bakalım artık o da yavrum bana öyle destek ki...
Bu arada kızılar iyi ki varsınızolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?