Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Evet nursencim bugüne kadar çabuk geçti ama bundan sonrası geçsin istemiyorum, çok korkuyorum bensenağlama

özlemcim benim 4 tane umurtamı çözdürmüşler 2 tanesi nin durumu çok iyi dedi balast seviyesine geldi o ikisini transfer edicez dedi embiriyolog amiliyathanede şoka girdim dedim yanlışınız var bir tane konacak sonra yaşıma baktı pardon ya biri bana iki tane dedi öyle kaldı aklımda diğerlerini tekrar donduracaz dedi ama orasını anlamadım kalan 3 taneyimi donduracak yoksa kalan bir blast embiriyoyu mu donduracak sormadım biliyosun sende yaklaşık 15 gündür sormayı araştırmayı kurcalamayı bıraktım benim yumurtalar 3. gün donduruldu ben 3. kaç hücreli olacak diye düşünürken blast demeleri sevindim oysaki ilk dondurulduğunda nekadar üzüldüm niye 5. güne gitmediler 31 yumurtadan hiçbiri 5. güne gidemedi yedim bitirdim kendimi herşey olacağına varıyo ama kurcalamamak en iyi hayat sen planlamaya çalışırken başına gelen şeymiş aslında.

ayy canım biliyorum olmazsa korkusu en azından böyle ortada olmaya razı oluyo insan bende son günlerde off yaklaşmasa şu gün bööle iyiyim diyodum eşime kafana takmamaya çalış zor ama vaktini çabuk geçiricek şeyler yap canım

Evet nursencim bugüne kadar çabuk geçti ama bundan sonrası geçsin istemiyorum, çok korkuyorum bensenağlama

canım korkman normal ama napalım ben kendimi olumluyada olumsuzada hazırlmaya çalışıyorum dün iğne den dönerken eşime dedim ki haftaya ya çok sevinecez yada çok üzülecez dedim eşimde bana olursa çok sevineceğimiz kesin olmazsada nasip diycez kaderde ne varsa o üzülmek yok dedi söylemek kolay gönüle anlatmak zor
bende sakın idrar testi yapma çarşamba günü kan tahlili yaptır 10. olsun nolur nolmaz.

temmuzcum zaten bese de gidilse ucungu gun dondurup cozulunce bese gitmesi daha saglikliymis. yani dondurulmusun en iyi cevabiu ucuncu gun dondurulan hatta hucre sayisi ne kadar azken dondurulsa cozulmesi o kadar iyiymis. neyse sen zaten unut artik bunlari cogdoyla seni hamis listesine alicaz Insallah

nursen cim bize dua edin inşallah bizde çift çizgiyi görürüz
kalp atışını duymuşsun sende 41 kere maaşallah nazar değmesin
darısı başımıza güzelim.

kiz ne dion hataniz var diye birak ikiyi koysalardi ikizimiz olsaydi:)) gerci sasirmissindir baskasindan mi bahsediyorlar diye:))))))))))

bak bu dediğini bilmiyordum ben düşününce de mantıklı geldi
işte tam açıklama yapmıyorlarki merkezler gerçi onlar da haklı anlayan var anlamayan var okadar kalabalıkki.

nursen cim bize dua edin inşallah bizde çift çizgiyi görürüz
kalp atışını duymuşsun sende 41 kere maaşallah nazar değmesin
darısı başımıza güzelim.
allah razıolsun canım dularımız sizinle darısı isteyen herkesin başına tüm kalbimle istiyorum
ayy listede sonda ben kaldım yaa hadi gelin arkamdaaan

fransada ikinci ve ucuncu gun transferinin tek israri bu, ondan anlatillar bana da cok sounca besin gun isteriz diye:)) donduracagiz ikinci ya da ucuncu gun boylelikle toplamda sansiniz articak diyorlar, ilkinde sansimi artirsaniza bese gidip yok illa toplamda arttiracaklarmis:))))))))))) gorecegim bakalim cozulmezse bir de( 4den ikisi cozulmus sende iyi olarak demekkki yari yariya; ucten birbucugu nasil yakalicam:))))))))))))

nursencim bakalim kontorolum var haftaya doktor ne diyecek, agutosta koca amerikan hastanesinin tup bebek merkezi tatile giriyor kapaliymis!!!! yuh yani dedim ne keyfine duskun millet!!
temmuzza olmaz bekle derlerse eylule kalir.

nursencim bakalim kontorolum var haftaya doktor ne diyecek, agutosta koca amerikan hastanesinin tup bebek merkezi tatile giriyor kapaliymis!!!! yuh yani dedim ne keyfine duskun millet!!
temmuzza olmaz bekle derlerse eylule kalir.
olsun canım herşeyde bi hayır vardır geç olsun güç olmasın hem biraz daha vakit geçmesi açısından daha kafan daha dağınık olur allahım inş. olumlu sonuçlanır.

oyle nursemcim hic acelem yok. hayirlisi olsun. ben artik olacagina inanarak bir tedavi zaten geciremem olursa surpriz olur. o yuzden hevesim de kalmadi hic deneme deseler olur bile diyebilirim.

neyse kizlar cikiyorum cok opuyorum hepnizi. cigdocum temmuzcum sabirlar versin Rabbim su gb aksin zaman ve poztif sonuclarla yuzlerinie gulsun Insallah. cigdo dayan yapma henuzzzzzzzzzzz:))

tatlım öyle düşünme çünki ben nasıl anladım biliyomusun embiriyolog bir tane konacağını netleştirdikten sonra diğerlerini dondurucaz dedi bende senin gibi kalan ikisi dondurmaya değmez diye düşünerek dondurmaya değmeye bilir ama dedim yok durumları gayet iyi dondurmayı düşünüyorum dedi yani gülüm çoğul konuştu hep tek kalan blastan bahsetmedi tabi tamda anlamadım ne demek istediğini üzerimde de amiliyat önlüğü kafamda bone loş bi ortam açık açık soramadım ama kalan 3 tanesini yeniden dondurdular galiba.

temmuzcum bosver ister dondursunlar ister dondurmasinlar cunku Insallah gerek kalmayacak senin icin
hadi bakem umutlu ol, rahat ve umutlu. soyle dusun artik olan oldu sonucu degistiremezsin sadece sonucu ogrenebilirsin, ve olan guzel oldu Insallah.

Kızlarrr,

Dün iğne için hastaneye gittiğimde benimle aynı iğneyi olan bir arkadaşla tanıştım onunda 5.gün transferi olmuş ve 6.günden beri kan testi yapıyomuş ve pozitifmiş maşallah, ama embryosu çok kaliteliymiş, banada bekleme sende test yapma dedi.

Bende eşime söyledim bu akşam işten gelirken test alacak ve de yarın sabah yapıcam bende.

Zaten karnım ağrımaya başladı adet günümde 17.si yani test günümden 1 gün önce, en azından olumsuz ise test günü hepten yıkılmam, Allahımdan tek isteğim eşimin yüzünü güldürebilmek bakalım artık o da yavrum bana öyle destek ki...

Bu arada kızılar iyi ki varsınızolumunekankayizsmile

cnm bu arada çıkmasa bile sakın endişe etme benim kanda değerim 531 ken bile idrarda tam çıkmadı ikinci çizgi hatta ya bu ikinci çizgiyi bi ben mi görüyorum dedirticek kadar belli belirsizdi düşün sakın edişeye kapılma herşey ii olucak inşallah

cigdocum hayirlisi olsun Insallah cift cizgiyi goreceksin esinle cok mutlu olucaksiniz
soyle esine eczaciya gununden once gosteren kaliteli bir test istiyorum desin.
yalniz sakin aksam yapma muhakak sabah idrariyla yapmalisin aman ha testi gorunce gaza gelip yapmayasin sabah idrari ona gore :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…