bana bak ayşe beni sinirlendir me..ben 38 bedendi geçen yaz şuan kaçbedenim bilirmisin yaav bu da benim bedenimmi;(of ya AĞLICAM 48 48 48 48 BİDE 83 KİLO İLE ikiz bebek doğurma ihtimalini göze aldım .yok ya ben delirdim mi ne))))))))her zaman mini mini çıtı pıtı minyon bişidim şimdi fil gibiyim:çok üzgünüm:guclubacismile
nasıl bi ohh çektiniz diii mibenim bedenimi ve kilomu duyunca ???????? ama görürsünüz siz gebeliğinizde 30 kilo alıcaksını z ben 9 yokk siz 40 kilo almalısınız ki beni geçesiniz ben zaten spora başlıcam)))))))))))))
Kızlaaaarrrrr hamİleyİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Darısı tüm bekleyenlerİn baŞınaaaaaaaaaaaaaaaaa
:teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Allah saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin
harika bir haber bu gazla simdi kontorole gidiyorum :teytey:
a.s.a.s. a.s. :teytey::teytey::teytey::hooray::dance:
hepsi sanaaa bak yanılmadıkk :) çok sevindim gülüm allah kucağına almayı nasip etsin
Aminnnnn zübeyde senin listen çok uğurlu geldi. İnşallah herkes hamiş olarak geçer listeye.
zeynepela 4 haftalık hamileymişim allahım inanmıyorm yaa aglıyorm yeminle
canım geldi mi sonuç ayyy tüylerim diken diken oldu çok sevindim canımmmmmmm yaaa aynıyız işte ne kadar güzel artık beişlerimizi konuçcaz çok mutluyummmmmmmmmmmm:teytey::teytey:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ben hep inandım zaten senin hamile olduğuna inan çok sevindim yaa inşallah devamı gelir bebeklerimizin kalbini pıt pıt duyarız
ne dedim ben sanaaaaaaaaaaaaaa harikaaaaaaaaaaaaaa bak kendini de bebeğide üzdünnn :teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray:
merhaba arkadaşlar.
ben macerama nisan da başlamadım ama aranızdan çok tatlı bir arkadaş edindim, ayseuzal =) sayesinde sizin topic le tanıştım. ben de yazmak istedim. haziran da başladık micro yolculuğuna ve 24 haziran da 5. gün blast (tek embriyo) transfer edildi. 5. güne kadar hiçbir belirtim yoktu ama 5. gün kasık ve karın ağrım oldu. aynı regl olacakmışım gibi çok endişelendim. bugün 6. günüm ve ara ara ağrılar devam ediyor, özellikle sağ kasık ve bel ağrısı çekiyorum. bu hayra alamet mi yoksa regl belirtisi mi bilemiyorum çünkü aynı regl ağrısı maalesef =( adet öncesi göğüslerim çok şişerdi. transfer günüme kadar bomba gibiydiler ama transfer günü indiler ve şu an ne acı ne bişi, akıntım da yok. benim test günüm 6 temmuz. o zamana kadar kendimi yiyip duruyorum işte =) Allah hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah.
canımcıgım iyiyim kendimle ilgileniyorum bu ara kafam dagılsın diye dışarılara atıyorum kendimi ne güzel yeni arkadaşlar atamışsın topigimize bu iyi oldu öpüyorum..balum şekerim gelmiş padolcum nasılsın cnmm özledim seniii ben hoş geldin cnm nasılsın tabi sahip çıkacaz yok öyle çekip gitmek :)))) daha çok hamiş olcak burda rabbimin izniyle sırada sizler varsınız inş:Saruboceq::Saruboceq:
Insallah hepsinin guzel hayirli haberlerini paylasiriz burada.
benim de 8 temmuz gb regle olmamla surecim baslayacak, Insallah hayirlisi olur, temmuz sonuna kalmaz transferim. sadece 3 donmusum var ikisi iyi durumda Insallah en az biri saglikla cozulur bakalim nasip.
panodol cnm geçmişimi okuyorsunnnn?
panodol cnm geçmişimi okuyorsunnnn?
slm canım kız sen pc başındasın burdamı uyuyyon yoksa:2:kaydirigubbakcemile3
canım bir göz attım hoşbulduk sen nasılsın bebek yoruldu dinlen sen:)))
slm canım kız sen pc başındasın burdamı uyuyyon yoksa:2:kaydirigubbakcemile3
hb canımbugullllllll hoş geldin cnmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugulll hoşgeldin sende topigimize...
evet bitanem ne yapım benim ufaklık rahat durmuyor uykum yok nasılsın tatlım
kızlar yaa karnım felaket ac benim herif bu gün süt almayı unutmuşşş bende günde nerdeyse 1 litre süt içiyormkaydirigubbakcemile3 zaten süt olmasa bebegim açlıktan ölür mazallah sinir oldum yaaaa senağlama
valla maşallah çok iyyi o sanırım uykum yok cnm yaaa ne yapım biraz takılım dedim cnm benim evet yeni arkadaşlar geldi aramıza saolsunlar hepsi bir birinden mükenmel insanlar rabbim hepsinin yüzünü güldürsün inş dedigim gibi daha burda çok hamiş olcak o yüzden burdayım yeni arkadaşlarda tüp bebek deniycekler çogu inş onlarında hayırlısı olur
sanada maşallah cnm kendini toplaman çok iii raabbim izin verise sen ne zaman başlıycan tedaviye?
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenevet datlum uykum yok ne yapım :)iyiki geldin cnm saollallaha şükür iyiyim eşin kanepede uyudu bende bakim dedim kim neler yazmış bi baktım sen hala burdasın kız sen kk demirbaşısın:enbuyukkk: kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
ay canım nasıl içiyosun sütü sademi içmek şart bisküviyle falan karıştırıp yesen olmazmı ben hiç içemem zor işin
hb canım
sagol canım nasıl oldun toparlandınmı düşükten sonra bi test varmış genetik diye sana yapıldımı nedeni anlaşılırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?