Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

tatlım sohbet için tşk ederim bende çıkıyorm eşim çok durdun pc diyor azacık mola verim yarın konuşuruz inş aeol çok öptüm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Kızlaaaarrrrr hamİleyİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Darısı tüm bekleyenlerİn baŞınaaaaaaaaaaaaaaaaa

:teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Allah saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin
harika bir haber bu gazla simdi kontorole gidiyorum :teytey:

a.s.a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey::hooray::dance:
hepsi sanaaa bak yanılmadıkk :) çok sevindim gülüm allah kucağına almayı nasip etsin

Aminnnnn zübeyde senin listen çok uğurlu geldi. İnşallah herkes hamiş olarak geçer listeye.

zeynepela 4 haftalık hamileymişim allahım inanmıyorm yaa aglıyorm yeminle

ben hep inandım zaten senin hamile olduğuna inan çok sevindim yaa inşallah devamı gelir bebeklerimizin kalbini pıt pıt duyarız

ne dedim ben sanaaaaaaaaaaaaaa harikaaaaaaaaaaaaaa bak kendini de bebeğide üzdünnn :teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray:

kızlar ben bu günlari özledimsenağlamasenağlamasenağlama kızlar nerdesiniz sizi özledimmm cancan nedime tatlıkız karagöz zeynepela c.d daha izmini sayamadıgım kızlar topigimiz çok sessiz kalmış akşam birazz gerilere gittim ne günlerdi o günler inş gene öyle oluruz sealcim iyiki bu topigi açmışsın çok tşk ederim cnm sana mevlam inş seninde yüzünü güldürsün opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

datlum hoş geldinnn kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin topigimize hayırlı olsun tedavin umarım pozitif sonuç alacaksın ve bebişin senden ayrılmayacak ilk denemenmi senin...
canımcıgım iyiyim kendimle ilgileniyorum bu ara kafam dagılsın diye dışarılara atıyorum kendimi ne güzel yeni arkadaşlar atamışsın topigimize bu iyi oldu öpüyorum..

senin yerine ben heycanlanmaya başladım dualarımda olacaksın sende güzel haber vereceksin inşallah bu sefer yine tek embiromu taransfer edilecek sana bol şans...

bugullllllll hoş geldin cnmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım bir göz attım hoşbulduk sen nasılsın bebek yoruldu dinlen sen:)))

valla maşallah çok iyyi o sanırım uykum yok cnm yaaa ne yapım biraz takılım dedim cnm benim evet yeni arkadaşlar geldi aramıza saolsunlar hepsi bir birinden mükenmel insanlar rabbim hepsinin yüzünü güldürsün inş dedigim gibi daha burda çok hamiş olcak o yüzden burdayım yeni arkadaşlarda tüp bebek deniycekler çogu inş onlarında hayırlısı olur
sanada maşallah cnm kendini toplaman çok iii raabbim izin verise sen ne zaman başlıycan tedaviye?

kızlar yaa karnım felaket ac benim herif bu gün süt almayı unutmuşşş bende günde nerdeyse 1 litre süt içiyormkaydirigubbakcemile3 zaten süt olmasa bebegim açlıktan ölür mazallah sinir oldum yaaaa senağlama

ay canım nasıl içiyosun sütü sademi içmek şart bisküviyle falan karıştırıp yesen olmazmı ben hiç içemem zor işin

tedaviye başlayan ve sonuç bekleyenlere allah kolaylık versin tanrım yüzlerini güldürsün
şuan için canım ben genetik sonuçlar bir çıksın ne gerekiyosa testlerimizi yapalım ondan sonra dogal haline bırakacagız bir süre kış bir gelsin bakalım kısmet diyelim zaman ne gösterecek sonraki tedavim bir arkadaşım var 7 aydır yatıyor 2 kere 5 aylıkken düşük yaptı bu sefer başardı sanırım 2 ayı kalmış bugun görüştüm .sanırım topikte tek hamiş ve bizden ayrılmayan sen varsın teşekkür ederiz canım...

Son düzenleme:
allaha şükür iyiyim eşin kanepede uyudu bende bakim dedim kim neler yazmış bi baktım sen hala burdasın kız sen kk demirbaşısın:enbuyukkk: kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenevet datlum uykum yok ne yapım :)iyiki geldin cnm saoll
ay canım nasıl içiyosun sütü sademi içmek şart bisküviyle falan karıştırıp yesen olmazmı ben hiç içemem zor işin

evet bitanem sade içiyorm soguk içiyorm bide d.r diyor ayşe sütü çok içme bu bebek kocaman olcak yoksa normal doguramıycan maşallah sübhanallah

hb canım

sagol canım nasıl oldun toparlandınmı düşükten sonra bi test varmış genetik diye sana yapıldımı nedeni anlaşılırdı

canım dün pataloji sonucum çıktı sorun yok. genetik sonucum henüz çıkmadı daha önceki düşükte benim ve eşimin genetiklerine bakılmıştı sorun yoktu...kendinden bahsedermisin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…