Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sen normal dogummu düşünüyon canım ay ben allaha büyük konuşmuyum ama ben yaptıramam çok korkagım hele vajinal muanede hep kusuyorum ondan anla valla

panadolcum inş cnm inş normal hamile kalırsın dualarımız sizinle bitanem rabbim o arkadaşınada hayırlı dogumlar nasip etsin inş saglıkla kucagına alır bebegini
ben burdayım btanem artık puhihihih gittim azacık gezdim geldim kuşu altın kafese koysalarda gene vatanım vatanım der benim de o hesap nisan topigim topgim demem gibidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sen normal dogummu düşünüyon canım ay ben allaha büyük konuşmuyum ama ben yaptıramam çok korkagım hele vajinal muanede hep kusuyorum ondan anla valla

evet bitanem d.r konuştum bir mani keder olmazsa catır catır dogurucamdelikafaduldendelikafadulden inş bir aksilik olmazsa korkma cnm bir şey olmaz normal daha iyi içindeki bütün pislikler gidiyor bakalım hayırlısı neyse o olsun inş

canım dün pataloji sonucum çıktı sorun yok. genetik sonucum henüz çıkmadı daha önceki düşükte benim ve eşimin genetiklerine bakılmıştı sorun yoktu...kendinden bahsedermisin canım...

valla canım 25 yaşında 2.5 senelik evliyim yaklaşık 1.5 seneye yakın çocuk istiyoz geçen sene 1 aşılama yaptırdık ama kısmet olmadı doktor normal yollada olur diyo ama sonuç ortada eşimin morfolojisi 3 buda tam olarak sorun degilmiş tüp bebek yaptırcaz adetimi bekliyoruz inşallah

maşallah canım cesaretlisin inşallah hayırlı bi şekilde dünyaya gelir bebeişin

daha önce yazışmıştık seninle hatırladım canım beklemek daha çok yoruyor insanı herşey gönlünce olur umarım..

oy oyy cnm benim seni burda hamiş edecez inş dimi panadol:)
inş bugull halayınıda burda cekeriz hadi cnm ne zaman adet olcak rabbim kısmet ederse ?

sen istanbulda nerdesin ben şişlideyim dogumudamı acı bademde yaptırcan canım oralar tuzlu biraz

maşallah canım cesaretlisin inşallah hayırlı bi şekilde dünyaya gelir bebeişin

öyle diyorm ama bir taraftanda korkuyorm acıkcası ama saglık acısından normal dogum daha ii cnm o yüzden özellikle normal istiyorm inş normal olur benden sonrada siz dogurursunuz inş rabbim bebeklerimizi saglıkla kazasız belasız dogurmayı nasip etsin inş rahmannnn

inşallah canım inşallah

sen istanbulda nerdesin ben şişlideyim dogumudamı acı bademde yaptırcan canım oralar tuzlu biraz

bitanem ben dudulludayım evet acıbademde yaptırcam efet çok para ama d.r çok seviyorm ve çok güveniyorm onun yanında kendimi çok güvende hissediyorm saolsun beni normal dogumada o ikna etti zaten 5 milyarını sgortam karşılıyor cnm normal dogum sanırım 6.300

bugün yarın bekliyom canım ay inşallah canım ya hamile kalırım hayırlı şekilde

inş cnm valla ben istiyorm ki bütün herkese hamile olsun her yer hamiş dolsun ne güzel olur demiidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbak şimdi burda bir arkadalımız var elover di sanırım 6temmuzda onun sonucu var inş rabbim onun yüzünü güldürcek sonra sen sonrada diger kızlar sen onlardan önce başlıycaksın yani ikinci sırada sen varsın hadi bakalım hayırlısı inş

canım şimdi az geçmşe baktımda burda bı arakdaş var elover diye benim doktoruma gidiyo acaba ne zaman sonuç alacak

canım şimdi az geçmşe baktımda burda bı arakdaş var elover diye benim doktoruma gidiyo acaba ne zaman sonuç alacak

valla mı diyorsun 6 temmuz sanırım cnm transferinin 5. günü bu gün inş pozitif alcak dualarımız onunla sende mi o d.r yaptırcaksın cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…