delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenevet datlum uykum yok ne yapım :)iyiki geldin cnm saoll
evet bitanem sade içiyorm soguk içiyorm bide d.r diyor ayşe sütü çok içme bu bebek kocaman olcak yoksa normal doguramıycan maşallah sübhanallah
tedaviye başlayan ve sonuç bekleyenlere allah kolaylık versin tanrım yüzlerini güldürsün
şuan için canım ben genetik sonuçlar bir çıksın ne gerekiyosa testlerimizi yapalım ondan sonra dogal haline bırakacagız bir süre kış bir gelsin bakalım kısmet diyelim zaman ne gösterecek sonraki tedavim bir arkadaşım var 7 aydır yatıyor 2 kere 5 aylıkken düşük yaptı bu sefer başardı sanırım 2 ayı kalmış bugun görüştüm .sanırım topikte tek hamiş ve bizden ayrılmayan sen varsın teşekkür ederiz canım...
sen normal dogummu düşünüyon canım ay ben allaha büyük konuşmuyum ama ben yaptıramam çok korkagım hele vajinal muanede hep kusuyorum ondan anla valla
canım dün pataloji sonucum çıktı sorun yok. genetik sonucum henüz çıkmadı daha önceki düşükte benim ve eşimin genetiklerine bakılmıştı sorun yoktu...kendinden bahsedermisin canım...
evet bitanem d.r konuştum bir mani keder olmazsa catır catır dogurucamdelikafaduldendelikafadulden inş bir aksilik olmazsa korkma cnm bir şey olmaz normal daha iyi içindeki bütün pislikler gidiyor bakalım hayırlısı neyse o olsun inş
valla canım 25 yaşında 2.5 senelik evliyim yaklaşık 1.5 seneye yakın çocuk istiyoz geçen sene 1 aşılama yaptırdık ama kısmet olmadı doktor normal yollada olur diyo ama sonuç ortada eşimin morfolojisi 3 buda tam olarak sorun degilmiş tüp bebek yaptırcaz adetimi bekliyoruz inşallah
valla canım 25 yaşında 2.5 senelik evliyim yaklaşık 1.5 seneye yakın çocuk istiyoz geçen sene 1 aşılama yaptırdık ama kısmet olmadı doktor normal yollada olur diyo ama sonuç ortada eşimin morfolojisi 3 buda tam olarak sorun degilmiş tüp bebek yaptırcaz adetimi bekliyoruz inşallah
evet bitanem d.r konuştum bir mani keder olmazsa catır catır dogurucamdelikafaduldendelikafadulden inş bir aksilik olmazsa korkma cnm bir şey olmaz normal daha iyi içindeki bütün pislikler gidiyor bakalım hayırlısı neyse o olsun inş
oy oyy cnm benim seni burda hamiş edecez inş dimi panadol:)
inş bugull halayınıda burda cekeriz hadi cnm ne zaman adet olcak rabbim kısmet ederse ?
maşallah canım cesaretlisin inşallah hayırlı bi şekilde dünyaya gelir bebeişin
nisanın güzelleri ben kaçtım size güzel uykular tatlı rüyalar....
öyle diyorm ama bir taraftanda korkuyorm acıkcası ama saglık acısından normal dogum daha ii cnm o yüzden özellikle normal istiyorm inş normal olur benden sonrada siz dogurursunuz inş rabbim bebeklerimizi saglıkla kazasız belasız dogurmayı nasip etsin inş rahmannnn
sen istanbulda nerdesin ben şişlideyim dogumudamı acı bademde yaptırcan canım oralar tuzlu biraz
nisanın güzelleri ben kaçtım size güzel uykular tatlı rüyalar....
bugün yarın bekliyom canım ay inşallah canım ya hamile kalırım hayırlı şekilde
inş cnm valla ben istiyorm ki bütün herkese hamile olsun her yer hamiş dolsun ne güzel olur demiidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbak şimdi burda bir arkadalımız var elover di sanırım 6temmuzda onun sonucu var inş rabbim onun yüzünü güldürcek sonra sen sonrada diger kızlar sen onlardan önce başlıycaksın yani ikinci sırada sen varsın hadi bakalım hayırlısı inş
canım şimdi az geçmşe baktımda burda bı arakdaş var elover diye benim doktoruma gidiyo acaba ne zaman sonuç alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?