nişani atmayi düsünüyorm yardimm...

tiramisu_ist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
3
1
31
Merhabalar ..
Gecen sene mayista nisanlandim cok aniden oldu 4aylik sevgiliylen sozlendik vs . mantikli dusunmedik hani heves vs denebilir . iyi bi insan ailesi biraz fazla gorgusuz aileler uymuyor . ablasi bekar . onunla baya buyuk tartismamiz oldu yuzugu cikardim verdm .ailesine beni savunmuuor . dugune 5ay kaldi mobilyalar icin konusmaya geldiler . annesi hep ucuz almak istiyor bizim durum iyi aliskin degilim begenmedigim.biseyi almaknistemiyorm . ailem hep karsi cikiyor yakismiuorlar sana diye . annesinin ilk tek oglu hic heyecan yok .yakinlik yok buz gbi kadin . napim ben akil verin

Hayir kardesi bana kumasi gibi davraniyordu . bole surekli senden cok bana ilgo gosterio gibi nispet yapar gibi konusuodu rahatsiz oluyorum dedm defalarca . halletcem dedi hicbsy hallolmadi ablasini aldim karsima derdin ne dedm tartiatik . kalkti masadan gitti . o da izledi hicbsy demedi . sinir olduk oyle susmasina yuzugu cikardm kalktm bende gittim . bi iki saat sonra aradi fln masadan kalkarken hic sesi cikmadi bekledm dur konusalim desin . o gun ayrilmistik affettirdi kendini sonra unutamadm hala icimde ama unutmaya calisiuorm . kimse olumlu bisey solemeyince bende evlilik fikrinden sogumaya basladim

Hayir kardesi bana kumasi gibi davraniyordu . bole surekli senden cok bana ilgo gosterio gibi nispet yapar gibi konusuodu rahatsiz oluyorum dedm defalarca . halletcem dedi hicbsy hallolmadi ablasini aldim karsima derdin ne dedm tartiatik . kalkti masadan gitti . o da izledi hicbsy demedi . sinir olduk oyle susmasina yuzugu cikardm kalktm bende gittim . bi iki saat sonra aradi fln masadan kalkarken hic sesi cikmadi bekledm dur konusalim desin . o gun ayrilmistik affettirdi kendini sonra unutamadm hala icimde ama unutmaya calisiuorm . kimse olumlu bisey solemeyince bende evlilik fikrinden sogumaya basladim

yanlış anlama ama sende de karşı taraftada dengesizlik var gibi geldi bana

evlenip ayrilmak daha zor inan bana! burdaki hikayeleri okuyup kendine ders cikarmalisin..
basdan kendilerini belli etmisler zaten, simdide üzülürsün ama gecer gider zamanla

bunun flört döneminin kısa sürmüş olmasıyla ilgisi yok bunu bi söyliyim.......benimde flört dönemim kısaydı....ama bence sen etraflıca düşünmemişsin nişanlanırken.eminim ailesi baştada böyleydi.ama sen görememişsin ve gözü kapalı nişanlanmışsın....bence şu saatten sonra yapman gerek şey öncelikle nişanı atmaktan önce kendi isteklerini güzel bi uslubla nişanlına anlatmak....ha yok yapacak gücüm yok benden bu kadar diyosa ...sevginde buna dayanacak kadar güclü degilse,ayrılman en güzel karar olacaktır.ama cok iyi düşünmelisin.ilerde pişman olabilirsin cünkü yaşam tarzınız farklı gibi sezdim...hakkınızda hayırlısı.

valla benim kuzenim de yanlışlarını görmüş nişan attı bir yıla kalmadı yakışıklı iyi biriyl nişanlandı yaza düğünü var :)
evlenip ayrılsan dahamı iyi nişanlın evlenince de değişmeyecek ve sen mutsuz olacaksın

durma ayrıl

belli ki aranızda bir uyum yok. ki bir heyecan ve hevesle oldu diyosunuz demek ki sizde emin değilsiniz.içinizde en ufak bir şüphe varsa evlenmeyin.

Bence evlenip bosanmaktansa yolun basindasin geri donebilirsin. Nisan zaten tanisma surecidir ayrica sizinki gercekten hizli ilerlemis hersey.

X