Nişanim geldi bayanlar

_cedric_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
1.262
1.675
1saat önce nisanim geldi . Her tuvalete gitmem de biraz nişan geliyor. Ama sancılarım çok hafif adet sancısı gibi. 5-6 dk da bir düzenli geliyor. Sabahı mi beklemeliyim yoksa hastaneye gitmeli miyim hanımlar haydi yardimci olun bana :)

Ilk dogumsa bekle biraz hastanede sanci cekmek zor diyorlar ama acilmanda olabilir bilemedim ya git acilman yoksa geri eve gel yada Allahim bir avazda kurtarsin insallah

Ilk dogumsa bekle biraz hastanede sanci cekmek zor diyorlar ama acilmanda olabilir bilemedim ya git acilman yoksa geri eve gel yada Allahim bir avazda kurtarsin insallah

İlk dogum olacak inşallah. Gitmedik bakalım hala evdeyiz uyumaya çalışıyorum ama nerde. Çok da uykum var. En azından uzaniyorum hele bir sabah namazı vakti gelsin geçsin.
Gitmeden önce kahvaltı yapmalı miyim aç gidersem halsiz olurum dimi ?

sanci yani kasilmalr yoksa bekleyebilirisniz sabahi
ama sabh bi gidin gorsunler , açilma yoksa geri gelirsiniz evinize
Allah en kolayindan hayirli dogumlar nasip etsin insallah

İlk dogum olacak inşallah. Gitmedik bakalım hala evdeyiz uyumaya çalışıyorum ama nerde. Çok da uykum var. En azından uzaniyorum hele bir sabah namazı vakti gelsin geçsin.
Gitmeden önce kahvaltı yapmalı miyim aç gidersem halsiz olurum dimi ?
Ac git her ihtimale karsi sezeryana alabilirler naptin gittinmi?

1saat önce nisanim geldi . Her tuvalete gitmem de biraz nişan geliyor. Ama sancılarım çok hafif adet sancısı gibi. 5-6 dk da bir düzenli geliyor. Sabahı mi beklemeliyim yoksa hastaneye gitmeli miyim hanımlar haydi yardimci olun bana :)
nişan ney? bnde sandm nisanlanacan :KK70: hayirli doğumlar cnm

Son düzenleme:
Ah ne heyecanlı durumlar:)
Ben de hayırlısıyla bu heyecana tâbi olup sağlıklı sıhhatli bir normal doğum deneyimi yaşamak istiyorum bakalım bizimki ne zaman teşrif edecek:)
Güzel anılarını bekliyorum inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum yaparsın ya da yapmışsındır arkadaşım.:)

Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar . Doktor baktı açıklık olmadığı için eve yolladi bol bol yürü yarın sabah yine gel dedi. Bebek yarına kadar dogmazsa sezeryan dedi . . Bende istemedim beklicez galiba .
Şu anda evdeyim bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar . Doktor baktı açıklık olmadığı için eve yolladi bol bol yürü yarın sabah yine gel dedi. Bebek yarına kadar dogmazsa sezeryan dedi . . Bende istemedim beklicez galiba .
Şu anda evdeyim bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah.
hayirlisi olsun canım saglikli bi seklde kucagna almak nasip olsun. normal dogum daha sağlıklı ya sezeryandan gene doktr hangisini diyorsa o uygundur hayrlisi olsun canim

C _cedric_ hurma ye canim ilik suya otur ve comelme kalkma hareketi yap biliyorsan insirah suresini oku bol bol Allah yardimcin olsun insallah gerek kalmaz sezeryane

Benimde gece nisanim gelmisti hafiften suyumda gelmisti hastaneye gittik acilma 1 cm di eve yolladdilar.sabaha dogru sancim siklasti surekli tuvalete gidiyorum nisanim geliyor.tekrardan gittik hastaneye suyum hala geliyor acilma 1 cm ama o gun dogum yaptim.:emir_bebek:uzun lafin kisasi nisan geldimi ya o gun yada sonraki gun dogum oluyor.saglikla kucagina alirsin bebisini.

:KK16: ayy cok heyecanlı
allahım ıkınızede saglık sıhhat versın

X