Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk dogumsa bekle biraz hastanede sanci cekmek zor diyorlar ama acilmanda olabilir bilemedim ya git acilman yoksa geri eve gel yada Allahim bir avazda kurtarsin insallah
nişan ne ?
suyun mu ?
Ac git her ihtimale karsi sezeryana alabilirler naptin gittinmi?İlk dogum olacak inşallah. Gitmedik bakalım hala evdeyiz uyumaya çalışıyorum ama nerde. Çok da uykum var. En azından uzaniyorum hele bir sabah namazı vakti gelsin geçsin.
Gitmeden önce kahvaltı yapmalı miyim aç gidersem halsiz olurum dimi ?
Ac git her ihtimale karsi sezeryana alabilirler naptin gittinmi?
Allah yardimcin olsun canim insallah suni sanciya gerek kalmaz ☺Tok gittim valla aç gidince nst iyi çıkmıyor diye. Birazdan nst ye giricem.
nişan ney? bnde sandm nisanlanacan hayirli doğumlar cnm1saat önce nisanim geldi . Her tuvalete gitmem de biraz nişan geliyor. Ama sancılarım çok hafif adet sancısı gibi. 5-6 dk da bir düzenli geliyor. Sabahı mi beklemeliyim yoksa hastaneye gitmeli miyim hanımlar haydi yardimci olun bana :)
hayirlisi olsun canım saglikli bi seklde kucagna almak nasip olsun. normal dogum daha sağlıklı ya sezeryandan gene doktr hangisini diyorsa o uygundur hayrlisi olsun canimGüzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar . Doktor baktı açıklık olmadığı için eve yolladi bol bol yürü yarın sabah yine gel dedi. Bebek yarına kadar dogmazsa sezeryan dedi . . Bende istemedim beklicez galiba .
Şu anda evdeyim bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Guzel haberlerini bekliyoruz bizi habersiz birakma