Nişanlanacağım insan bana hakaret etti asker polis eşleri yardım

Sweetshadow6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
211
32
Şuan o kadar kötüüym ki sinirden ağlıyorum kısa ve net hakaret işitttim hemde ağıza alınmayacak laflar üstelik nişanlanacaktık.. Şerefsiz biriyle sevgili olmuşum sinirden ağla ağla helak oldum :KK43: şuan kara kuvvetlerine gidip şikayet etsem olur mu ? Gereğini yaparlar mı gururuma yediremiyorum ağır hakaretlerine maruz kaldım telefonda mesajlar duruyor tekrar yazdı bende ona sakın bana bulaşma allahım olmasın gider kara kuvvetlerine seni şikayet ederim dedim hanımlar cevap yazamazsam lütfen kusuruma bakmayın tablet kafayı yedi zorla yazıyorum

Şuan o kadar kötüüym ki sinirden ağlıyorum kısa ve net hakaret işitttim hemde ağıza alınmayacak laflar üstelik nişanlanacaktık.. Şerefsiz biriyle sevgili olmuşum sinirden ağla ağla helak oldum :KK43: şuan kara kuvvetlerine gidip şikayet etsem olur mu ? Gereğini yaparlar mı gururuma yediremiyorum ağır hakaretlerine maruz kaldım telefonda mesajlar duruyor tekrar yazdı bende ona sakın bana bulaşma allahım olmasın gider kara kuvvetlerine seni şikayet ederim dedim hanımlar cevap yazamazsam lütfen kusuruma bakmayın tablet kafayı yedi zorla yazıyorum
Yahu kara kuvvetleri sana naapsin Allah askina zorla mi birliktesin adamla madem oyle bir adam sepetle gitsin kara kuvvetlerine ihtiyacin yok bunun icin sinirle kendi kendini rezil etme

Yahu kara kuvvetleri sana naapsin Allah askina zorla mi birliktesin adamla madem oyle bir adam sepetle gitsin kara kuvvetlerine ihtiyacin yok bunun icin sinirle kendi kendini rezil etme
Hayır meslekten olsun şerefsiz birini nasıl personel olarak almışlar görsünler diye.. İnsanlar bir salak lafıyla mahkemeye gidiyorda ben neden gidemeyeyim allah allaaahh..

Tehdit mesajları var mı seni öldürürüm zarar veririm gibi? Yoksa hakaret etti diye bişi yapmazlar heralde.. Özel hayat sonuçta..

Tehdit mesajları var mı seni öldürürüm zarar veririm gibi? Yoksa hakaret etti diye bişi yapmazlar heralde.. Özel hayat sonuçta..
Evli olsak gereğini yaparlardıda nişanlanacaktık mayısta off o tarz şeyler yok ama ettiği hakaretleri görseniz kafayı yedim sinirden şuan elim ayağım titriyor seni şikayet edeceğim dedimde sustu pislikkk!!!

Hickimsenin gelecegi ile oynamaya hakkin yok. Ikili iliskisi baska adamin isi gucu baska. Agresiflesir ve dover, tehdit eder, korkarsin, o baska tabi. Ama iki kufur duydun diye kalkipta sikayet filan edersen, sorarlar gulum sana bir gun.

Hayır meslekten olsun şerefsiz birini nasıl personel olarak almışlar görsünler diye.. İnsanlar bir salak lafıyla mahkemeye gidiyorda ben neden gidemeyeyim allah allaaahh..
Olacak sey degil napacak kara kuvvetleri sana kapidan bile sokmazlar seni kendi kendini rezil edeceksin bu kafayla sakin ve mantikli dusun don arkani git gururlu ol cok istiyorsan mahkemeye ver hakaretten davani ac ama sacmasapan islere girme

savcılığa git hakaretten şikayetçi ol, eğer askerse sevgilin zaten onlar gerekli yerlere bildirir

Kara kuvvetleri hiç bir şey yapmaz .. Hemen hakaret davası açın o zaman siciline işlenir yüksek ihtimalle.. Tanıdığınız bir avukat var mı? Varsa danışın hemen .. Çok geçmiş olsun canım allahtan işler dahada ciddileşmeden gerçek yüzünü göstermiş..

Dalga geçerler sizinle.. Kara kuvvetleri ne yapacak allah aşkına. Ay bizim personel hakaret etmiş hemen ilişiğini keselim mi diyecekler?
Çok rahatsız olduysanız hakaret davası açın. Yapacak başka bir şey yok.

X