nişanlanıcaktık büyü yapıldı ayrıldık

backglaze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
6
1
39
arkadaşlar lütfen yardım edin.erkek arkadaşımla tam nişan zamanlarında ayrıldık.o birden değişti.kimse anlam veremiyo.büyü var en dediler.nolur kimse kınayıcı msj yazıp daha fazla üzmesin beni.kabus gibi günler geçiyorum.tek ricam bana onu bana geri döndürücek bi hoca tavsiye etmeniz.eski mutlu günlerimize dönmek istiyorum.bildiğiniz biri varsa özelden msj atabilirmisiniz

Öyle bir hoca yok. Herkesin kendi hocası kendisi. Dua et, hayırlısıysa olsun.

arkadaşlar lütfen yardım edin.erkek arkadaşımla tam nişan zamanlarında ayrıldık.o birden değişti.kimse anlam veremiyo.büyü var en dediler.nolur kimse kınayıcı msj yazıp daha fazla üzmesin beni.kabus gibi günler geçiyorum.tek ricam bana onu bana geri döndürücek bi hoca tavsiye etmeniz.eski mutlu günlerimize dönmek istiyorum.bildiğiniz biri varsa özelden msj atabilirmisiniz

Onu sana geri döndürebilecek tek şey dua... o da hayırlısı o ise...kınayan mesaj istememişsin ama uyarmak boynumuzun borcu, ne kadar günah büyü, bilir misin ?

başka bi çare kalmayınca yazdım maalesef.yanlış biliyorum.ama bian benim yerime koyun kendinizi nolur

Nihat Hatipoğlu'na bağlanın canlı yayında size 70 milyonla birlikte bi hatim indirsinler işinize yarar belki :KK70:

en güzel büyü duadır , Allaha dua et varsa öyle birşey o yapanlar belasını bulur merak etme , sen bulaşma bu işlere şarlatanların eline düşersin paranı sömürürler.

doğru olabilir bu söylediğiniz ama hoca moca yok hepsi yalan. Yaratandan meded umacaksın kardeşim yaratılandan değil

Bu tarz konular yasak dua etmekten başka çaren saçma sapan çula çaputa para vermeye yada saçm şeylere inanmaya ne meraklı toplumuz pes valla

Ne yapmayı düşünüyosun konu sahibi wooda felan mı şöyle çuldan çaputtan şişlenecek cinsten :KK70: :KK70: :KK70: Açıp yol gösterici kitabımızı okumanızı tavsiye ederim.

allaha sukurler olsun elhamdurıllah müslümanız dalga gecmeyın bırgun dalga geçilecek duruma dusersınız.Şuanda çaresizim dularımıı edıyorum tabıkıda fakat bunu yapan hocalarda vardır bunu arıyorum benn

X