Nişanlım Benden Ne Saklıyor İçime Süpe Düştü :(:(

Eclipsse_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
309
58
33
Bugün Nişanlım bizde kaldı misafir ettik kendisini filim izledik sohbet ettik daha sonra uykusu geldi
sabah işe gidiyor telefonunun sarjı bitmek üzeredi sarja taktm sarja takalı 5 dakika oldu olmadı alarım kurmak için istedi telefonunu bende cıkardım verdim..
kurmana gerek yok ben uyanrm dedim ya uyanamassan diyerek alarmı kurdu
telefonu geri verdi ve uyku moduna geçti telefonu sarja taktm bide ne göreyim.. telefon kapanmış
telefonun kapanmş sen mi kapattn dedim yoo hayır dedi..
geri açtım sim kilidi şifresi istedi..
Şifren ne dedim kalsın öyle kapalı dedi...
şifreni söylermisin acıyım telefonunu dedimm kalsın öyle dedimm dedi..
bende üstelemedim açamadım telefonu
yani bence resmen telefonu kapattıı :KK43: :KK43:
Neden böyle birşey yaptı benden gizlediği birşey mi var anlamıyorum
bundan iki ay önce tesadüf eseri onun online işlemlerine girdim
eski konuştuğu ile sadece iki mesajını gördümm tek iki mesaj o zaman büyütmedim.
oda durumu açıkladı tek iki mesaj dedim geçtimm..
Ama şimdi neden böyle birşey yaptı __
acaba o kız mesah attı yinede benim o uyurken online işlemlere giripde bakmamdan mı korktu yoksa başka birşey mi anlamadım içime kuşku düştü :KK43: :KK43:

Ne kadar da secret bir erkek :KK14:
kesin bişeyler saklıyor neden kapatsın ki telini yoksa bide şifresini nasıl bilmiyorsun şaşırdım
sim kilid şifresini blmiyorum önceden sormakda gelmedi aklıma..
ben önce sarjı olmadı için kapandı sandmm ama öyle değil kesinlikle kndi kapattı..

Gercekten sarj olsun diye takmis olabilir ama neden kapatmis ki? Bence kurcalayin derim bir gun caktirmadan
bende anlamadım bir yandan konduramıyorum bir yandan bişiler mi cevirio bilemedim ben taktım sarj olsun die
sonra alarm kurmak için aldı
geri verdinde sarja tak die telefonu kapalıdı

nişanlılık bu durumları anlamak için var.Birşey saklamasa niye kapasın telefonunu ya da şifreyi verebilirdi.Eski konuştuğu o iki mesaj dışında başka mesajlarda atmış olabilir.
Tutucu falan değilim ,karışmakta istemem de , yanlış anlamayında,nişanlılıkta sizde kalması ,bana eski konuştuğu kızdan mesaj gelen biri için çok fazla gibi geldi.
Az kıymetinizi bildirin,öyle kolay ulaşamasın size, kafası karışmış belli.

Bence bişeyler gizliyor ve kendisi kapattı telefonu. Siz ona çaktırmadan bu Işın üstüne düşün
sizce ne saklıyor olAbilir aldatıyor mu yoksa beni ama öyle olsa telefonu hiç vermezdi saklardı ortada durmazdı üstüne nasıl düşecem bilmiyorum ve 2 ay sonra düğünüm var :KK43:

Ben olsam yabacı bir yerde kalıyorsam ben de kapatırdım veya şifre koyardım; hele ki birilerinin ulaşabileceği bir yerdeyse.

Bisyler sakladigi belli.
Takipte kal ama sakin belli etme supelendigini.

Kesin bir sey sakliyor.
akilli telefonlar kapaliyken alarm calmiyor. Android mi kullaniyor?
iz sur.

bende anlamadım bir yandan konduramıyorum bir yandan bişiler mi cevirio bilemedim ben taktım sarj olsun die
sonra alarm kurmak için aldı
geri verdinde sarja tak die telefonu kapalıdı

Ben olsam ben de kapatirdim daha cabuk sarj olsun diye bide sabah ise falan gidiyorsa ya da uzun yola.Ya da belki bir erkek arkadasiyla ozel mesajida olabilir yani illa kiz olmasi gerekmez sahsen ben kiz arkadaslarimla konustugumu okusun istemem.Peki panikledi mi nasildi sogukkanli miydi? Bence bi gun e mail sifresini isteyin bi yerden alisveris yaptim aktive etmem gerekmis falan tarzi bisey soyleyin

Ben olsam ben de kapatirdim daha cabuk sarj olsun diye bide sabah ise falan gidiyorsa ya da uzun yola.Ya da belki bir erkek arkadasiyla ozel mesajida olabilir yani illa kiz olmasi gerekmez sahsen ben kiz arkadaslarimla konustugumu okusun istemem.Peki panikledi mi nasildi sogukkanli miydi? Bence bi gun e mail sifresini isteyin bi yerden alisveris yaptim aktive etmem gerekmis falan tarzi bisey soyleyin
hayır gayet soguk kanlıydı hiç panik yapmadı... şifreni verirmisin hayatım dedim
kalsın öyle dedi
neden ya verirmisin acaym telefonunu dedim
kalsın öyle dedim dedi iki kere tekrarladı uyudu ne panik nede başka birşey vardı :/

Burnuma kötü kokular geliyor. Belki Size gelmeden bütün delilleri silmistir telefonundan daha sonra Online işlemlere bakabileceginiz aklına gelmiştir ve kapatmıştır telefonu.

X