• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim benimle ilgilenmiyor

Aglayarak okuyorum resmen. Son zamanlarda bilmiyorum evlilik sitresimi. Yada 8 yilin vermis oldugu alismislik durumumu. Beni sevdigini biliyorum cabaliyor. Sadece yakinlasma durumlarinda kriz cikiyor
Yakınlaşma derken cinsellik mi yoksa el ele tutusmak sarılmak falan mı

İnşallah banlanmam
E bu adam da hiç bir şey yok ki....
İlgi yok
Yakınlaşma yok
Parasımı var yakısıklı mı aşırı aşırı olması gereken hiç bir şey yok...
Zaten evlilikte ilgisiz bir evlilik olacak....
Ayrıca hep yorgunum diyen adamdan kork

bunun bir adım sonrası senin kutsal bakire olarak hayatını geçirmen olur
İyi bari rahibe ol ne diyeyim kutsal bakirelik işe yarasın....

bari çocuk yapma belli süre

Size kırmadan yazmak istiyorum ama özet olarak nişanlınızın size karşı sevgisi, ilgisi bitmiş. Muhtemelen evlilik olayına da sıcak bakmıyor ama size söyleyemiyor. Evlilik stresi böyle bir şey değil. Aynı evin içine girince ne olacak ? Şimdi bile yakın olmak istemiyor diyorsunuz. Sevdiğiniz için söylüyorum açıkça alın karşınıza konuşun. Bağırıp çağırmadan tabii, anlatın baktınız değişmiyor, uzatmanın anlamı yok. Daha 32 yaşındasınız, nişandan ayrılmak evlenip boşanmaktan çok çok daha iyidir. Nişan böyle bir süreç hatta, olacak mı diye bakıyorsunuz. Sizinki olmamış gibi. Ayrıca kendinize değer verin, hayat sizi sevmeyen, ilgi göstermeyen birisiyle bir gün daha fazladan geçirmek için çok kısa. Belki karşınıza sizi çok sevecek, değer gösteren birisi çıkınca bu söylediklerimi daha iyi anlayacaksınız ama gerçekten değmez.

Ben de nişanlıyım ve beni aşağılasa direkt nişanı atardım ben onun oyuncağı değilim bir hayat paylaşıcaz. Kendinize eziyet etmeyin benim arkadaşım 6 7 yıllık sevgilisinden ayrıldı gerçek hayatının aşkını buldu 5 6 ayda evleniyorlar şimdi. Uzun zaman geçirmek gerçek aşk olduğu anlamına gelmez bazen alışkanlık olabiliyor.

Kendinizi değersiz hissettirip,insanları şımartip buraya yardım edin yazıyorsunuz..
Biz nasıl yardım edelim ? Kendini ulaşılması zor ve asla vazgeçilemeyecek konuma sokmuşsunuz adam kadın gibi naz yapıyor. Yüzüğü at bakalım kim kimin peşinden koşuyor

Merhaba arkadaslar. 3 ay sonra dugunum var. 8 senedir bir iliskim var nisanlandik 1 yildir nisanliyiz. Nisanlim.sadece caninin istedigi zamanlar da bana yaklasiyor. Oda mecburiyetten sirf ben yuzumu asiyorum diye. Yoksa hic icinden gelmiyor. Onceden pek boyle degildi. Opup koklamak bile icinden gelmiyor surekli bahane uretiyor. 32 yadinda ne yapicagimi sasirdim. Kendimi cok ilgisiz hissediyorum. Hic umrunda degilmisim gibi. Iki lafindan biri asagilama kizma oldu. Artik o kadar bunaldimki. Yillardir mucadele ediyorduk. Suan cok mutsuzum. Uyumadigim zamanlarda bile beni merak etmiyor. Neyle ugrastigimin bi onemi yokmus gibi. Biktim artik sadece onun keyfine gore hareket etmekten. Benimde bi canim var. Butun herseyi onun isteklerine gore yasamak istemiyorum. Bana akil verin. Ben artik sasirdim. Sevmesem katlanmak.istemiyorum. her zaman onun dedigi oluyor. Ben gercekten biktim bende deger versin istiyorum. Opup koklasin yaklassin istiyorum. Kavgayla yapmak istemiyorum boyle seyleri. Her agzimdan cikana bagirip cagiriyor. Bunlari onunla konusunda bagirip cagirip yok oyle bisey calisiyorum yorgun geliyorum diyor. Cok bahanesi var tek tek yazsam sigmaz. Ben boyle konusunca yalandan yaklasiyor ertesi gunlerde hersey yine ayni haline donuyor
Kesinlikle ayrıl. Sakın evlenme
Büyük ihtimal evleneceksin ve mutsuz olacaksın. Bir kişinin sevgisi yetmez. Ondan ömrün boyunca sevgi şefkat mi dileneceksin..

Bak samimi söylüyorum bu anlattıkların yeterli ayrılman için

Size değer veren insanlara değer verin
Köle değilsiniz yapmayın kendinize bunu

Bu adamla evlenirseniz siz cok mutsuz olcaksiniz net! Bile bile lades demeyin. Yok illa ayrilmicam onu degistirmek istiyorm diyorsaniz, tekmeyi vurun bi, neden derse ben böyle ilgisiz yasamak istemiyorm dersiniz. Ya degisir ya ayrilirsiniz, en iyisi bence bu zaten

16 yillik evliyim ve bu 16 yil boyunca söyledigin ilgisizlikleri misli misline yasadim ayni yazdigin gibi herseye bagiran cagiran öfkeli bir adam, cinsellik ayda yilda bir olurdu... ben mutsuzdum bu durumlardan, onunla hic konusulmazdi hemen sözel olarak saldiriya gecerdi, beni cok ezdi psikolojik olarak sürekli ezdi ve ben suan ne kadar sindirildigimin yeni farkina variyorum.. son 6 yildir iyice kötü olmaya basladim sürekli hastalanirdim saclarim cok düküldü hatta en son kulak felci bile gecirdim üzüntü stressden.... hayattan hic zevk alamiyordum hic birsey yapmak istemiyordum ... en son ne oldu bilyormusun, iki hafta önce kanser muayenesine gittim bu cuma kadin dr beni aradi ve bende hpv virusu oldugunu söyledi, bunun üzerind esimi aradim ve evliligimizin basindan beri beni parali kadinlarla aldattigini ögrendim, dünyam yikildi... benki hep alttan almistim benki hep sabretmistim cok fedakarliklar yapmistim, ne kadar aptalmisim... keske zamani geri döndürebilseydim... o beni hic haketmemis... 16 hatta 18 senem gitti

Ya allah onu bildiği gibi yapsın. Yuh Ya! Ne diyor peki bu durum için ? Gerçi şuan ne dese de bos ama. Çok geçmiş olsun. Inşallah iyi olursunuz. Cidden uzuldum🙏

Kendinizi değersiz hissettirip,insanları şımartip buraya yardım edin yazıyorsunuz..
Biz nasıl yardım edelim ? Kendini ulaşılması zor ve asla vazgeçilemeyecek konuma sokmuşsunuz adam kadın gibi naz yapıyor. Yüzüğü at bakalım kim kimin peşinden koşuyor
En dogru ve cözüme götürecek bir yorum... özgüvenini mahvetmis konu sahibin, yüzü atabilcegini hic sanmiyorm.

En dogru ve cözüme götürecek bir yorum... özgüvenini mahvetmis konu sahibin, yüzü atabilcegini hic sanmiyorm.
Kendi bilir zaten çoğu buraya yazıp isteyen kendi kafasına gidiyor. Beni değersiz hissettiren ne varsa çıkarırım hayatimdan sonucunda ne kaybedersem kaybedeyim. Sonuçta bir kıvanç tatlıtuğ değildir 😀

Merhaba arkadaslar. 3 ay sonra dugunum var. 8 senedir bir iliskim var nisanlandik 1 yildir nisanliyiz. Nisanlim.sadece caninin istedigi zamanlar da bana yaklasiyor. Oda mecburiyetten sirf ben yuzumu asiyorum diye. Yoksa hic icinden gelmiyor. Onceden pek boyle degildi. Opup koklamak bile icinden gelmiyor surekli bahane uretiyor. 32 yadinda ne yapicagimi sasirdim. Kendimi cok ilgisiz hissediyorum. Hic umrunda degilmisim gibi. Iki lafindan biri asagilama kizma oldu. Artik o kadar bunaldimki. Yillardir mucadele ediyorduk. Suan cok mutsuzum. Uyumadigim zamanlarda bile beni merak etmiyor. Neyle ugrastigimin bi onemi yokmus gibi. Biktim artik sadece onun keyfine gore hareket etmekten. Benimde bi canim var. Butun herseyi onun isteklerine gore yasamak istemiyorum. Bana akil verin. Ben artik sasirdim. Sevmesem katlanmak.istemiyorum. her zaman onun dedigi oluyor. Ben gercekten biktim bende deger versin istiyorum. Opup koklasin yaklassin istiyorum. Kavgayla yapmak istemiyorum boyle seyleri. Her agzimdan cikana bagirip cagiriyor. Bunlari onunla konusunda bagirip cagirip yok oyle bisey calisiyorum yorgun geliyorum diyor. Cok bahanesi var tek tek yazsam sigmaz. Ben boyle konusunca yalandan yaklasiyor ertesi gunlerde hersey yine ayni haline donuyor

İlginin aşkın yaşla alakası yok öncelikle. Kavgayla da hiçbir şeyi çözemezsiniz. Biraz kaybetme korkusu vermeniz gerekiyor karşınızdaki insana. Eğer bunu yapamazsanız daha çok mutsuz olursunuz.

K
İlginin aşkın yaşla alakası yok öncelikle. Kavgayla da hiçbir şeyi çözemezsiniz. Biraz kaybetme korkusu vermeniz gerekiyor karşınızdaki insana. Eğer bunu yapamazsanız daha çok mutsuz olursunuz.
Konu sahibinde var kaybetme korkusu ama nisanlisinda yok hatta "0"

Işte unlar hep işaret
Ama anlayana...

Evlendiğinizde bu durum iyiye gitmeyecek muhtemelen bunu hesaba katarak evlenin evlenecekseniz de.

Konu sahibi size tavsiye vermeyeceğim çünkü belli ki ne yapsa hala seviyorsunuz.Umarım bir gün gerçekleri görürsünüz.Anlayabiliyorum seviyorsunuz ve şu an tamamen kalbinize göre hareket ediyorsunuz.

Back
X