16 yillik evliyim ve bu 16 yil boyunca söyledigin ilgisizlikleri misli misline yasadim ayni yazdigin gibi herseye bagiran cagiran öfkeli bir adam, cinsellik ayda yilda bir olurdu... ben mutsuzdum bu durumlardan, onunla hic konusulmazdi hemen sözel olarak saldiriya gecerdi, beni cok ezdi psikolojik olarak sürekli ezdi ve ben suan ne kadar sindirildigimin yeni farkina variyorum.. son 6 yildir iyice kötü olmaya basladim sürekli hastalanirdim saclarim cok düküldü hatta en son kulak felci bile gecirdim üzüntü stressden.... hayattan hic zevk alamiyordum hic birsey yapmak istemiyordum ... en son ne oldu bilyormusun, iki hafta önce kanser muayenesine gittim bu cuma kadin dr beni aradi ve bende hpv virusu oldugunu söyledi, bunun üzerind esimi aradim ve evliligimizin basindan beri beni parali kadinlarla aldattigini ögrendim, dünyam yikildi... benki hep alttan almistim benki hep sabretmistim cok fedakarliklar yapmistim, ne kadar aptalmisim... keske zamani geri döndürebilseydim... o beni hic haketmemis... 16 hatta 18 senem gitti