nişanlım sürekli onunla birlikte olmam konusunda bana baskı yapıyor çıldırmak üzereyim...

dreamliz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
41
11
35
şuan çok bunaldım.hatta bunları yazarken aglıyorum ..3 senelik bir ilişkim bitti ve 4 ay gectikten sonra hayatıma birini alıp nişanlandım .kendisinin daha önce hiç bir bayanla birlikteliği olmamış.kendisi 29 yaşında bense 25 yaşındayım .bir süredir nişanlıyız ve sürekli artık dayanamayacagını ve benimle birlikte olmak istediğini söylüyor....bense istemiyorum nişanlı olsak da evli değiliz neticede .huzursuzum ve bu durumdan bıktım daha kısa bir süre önce nişan durumum olmuş olsa bile ne yapmalıyım ya da en azından dertleşmek için yazdım :KK43:(

Son düzenleme:
çok bunaldım arkadaşlar sürekli bu konudan bahsetmesinden bana baskı yapmasından ..

Emin olun onun dediğini yapmak sizi bunalımdan kurtarmayacak.. Diğer arkadaşların dediği gibi pişman olursunuz bence. Siz diye bir şey kalmayacağını düşünüyorum. Rest çekin.

Aynen şöyle söyle nişanlına : ben kendime yemin ettim o beyaz gelinliği giydiğim gece ilk birlikteliğimi yaşayacam diye. Bir daha bana bu konuyu evlendiğimiz güne kadar açma. Sırf bu konu icinde benden ayrilcaksan saygı duyarım de.

şuan çok bunaldım.hatta bunları yazarken aglıyorum ..3 senelik bir ilişkim bitti ve 4 ay gectikten sonra hayatıma birini alıp nişanlandım .kendisinin daha önce hiç bir bayanla birlikteliği olmamış.kendisi 29 yaşında bense 25 yaşındayım .bir süredir nişanlıyız ve sürekli artık dayanamayacagını ve benimle birlikte olmak istediğini söylüyor.hoş bir bayanım güzel giyinoyurum iyi br yüze sahibim bebek gibi ....bense istemiyorum nişanlı olsak da evli değiliz neticede .huzursuzum ve bu durumdan bıktım daha kısa bir süre önce nişan durumum olmuş olsa bile ne yapmalıyım ya da en azından dertleşmek için yazdım :KK43:(
önceki ilişkinizi biliyorsa son durum ne ona bakmak istiyor sanki , eğer aklından geçenler gerçekleştiyse düğün yapmadan bitirecek olabilirmi ? yoksa benmi çok şüpheciyim ?

şuan çok bunaldım.hatta bunları yazarken aglıyorum ..3 senelik bir ilişkim bitti ve 4 ay gectikten sonra hayatıma birini alıp nişanlandım .kendisinin daha önce hiç bir bayanla birlikteliği olmamış.kendisi 29 yaşında bense 25 yaşındayım .bir süredir nişanlıyız ve sürekli artık dayanamayacagını ve benimle birlikte olmak istediğini söylüyor.hoş bir bayanım güzel giyinoyurum iyi br yüze sahibim bebek gibi ....bense istemiyorum nişanlı olsak da evli değiliz neticede .huzursuzum ve bu durumdan bıktım daha kısa bir süre önce nişan durumum olmuş olsa bile ne yapmalıyım ya da en azından dertleşmek için yazdım :KK43:(
29 yıl beklemiş de bir yıl mı bekleyememiş. Buna argoda bişi derler ama yazmim.

Zaten teklifi kabul ettiğinizde onun için ulaşılmazlığınız bitecek ve hiç bir değerin kalmayacak bu defa roller değişecek sen ona yalvarmaya başlayacaksın ne olur nişanı atma ya da eevlenelim artık gibisinden ama bunlar hiçbir şeyi değiştirmeyecek o da küçük bir tartışmadan sonra yetti deyip çekip gidecek...

Asla hataya düşme.
Hem ilk geceye bir şeyler kalmalı yoksa mutsuz bir evliliğe şimdiden ilk adımı atmış olursun.
Gerekirse ayrıl bence onun niyeti başka.

X