Nişanlım telefonumu karıştırınca

okibur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
217
63
Galiba biz nikahı erteleyeceğiz ortada büyük bir problem var nasıl çözerim nasıl durumun altından kalkacağım bilemiyorum. Şöyle anlatayım nikahımıza bir hafta var. Biz dün nişanlımla görüştük gezdik eğlendik. dün akşam nişanlım telefonumu karıştırdı watsaptaki yazışmalarımı okumuş, bende önceden teyzeme demiştim kii , çocuk tek başına uğraşıyor ailesi destek olmuyor hiç yazmıştım ki aylar öncesi bunu okumuş bu ne dedi dedim aylar öncesi yazdığım birşeydi diye izah etim. şuanda öyle bir şey düşünmüyorum dedi. kükredi vay efendim sen benim ailemi nede başkalarına kötülüyorsun bilmem ne bana ne desemde inanmadı. Eve gitmiş ailesine durumu anlatmış olayı büyütmüş ailesi de böyle içten pazarlıklı olacaksa olmasın bu iş demiş, bende dedim ki hemen ailene yetiştirdin mi ya dedim, Nikah arifesinde yaptığın beni düşürdüğün duruma bak dedim. Dedi ki benim içim rahat ben bilip bilmediğim şeyleri kimseye anlatmıyorum diye mesaj atmış. bu söylediklerini de mesaj olarak yazdı eve gidince, ben cevap yazmadım... Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.... Dün gece uyuyamadım ve şuan iş yerindeyim... ağlaya ağlaya dua ettim rabbim bilir işini ..

Bu ne şimdi , evlenme arifesinde bir erkeğin yapacağı şey mi , aranızdaki sorunu hemen ailesine yetiştirmesi ?

Telefonunuzu neden karıştırdı bu arada ? Adı üstünde sizin şahsi telefonunuz.

Siz elinizden gelen açıklamayı yapmışsınız, tevekkül edin. Bahane aramasın.

Merabalar
Sizin adiniza uzuldum oncelikle
Ya bence sizin ona once bir hesap sormaniz gerekiyor neden telefonumu karistirdin niye mesajlarimi okudun diye
Cunku kimse durduk yere boyle bisey yapmaz eger guveniyorsa.
Benimde bir iliskim var yillardir yanima telefonunu birakip gider bir kere acip bakmam arkadasiyla ozeli olur resimleri olur diye. Bence bu saygisiz bir hareket
Ailesine soylemesiyle olayi buyutmus kendi araniZda halledebilirdiniz.
Siz en iyisi karsilikli oturup konusun neden telefonunu karistirmis sana guvenmiyor mu ne ariyordu?
Bunlari bi cevaplasin bence sonra size hesap sorsun.

Kim olsa ailesi hakkında yazışmalara bozulur, ama bu kadar da değil ..
Gidip ailesine yetiştirmek de ne oluyor ...
Seni gözden çıkartma anlamına geliyor bu yaptığı yani ailesi ne derse bu durumda ona göre davranacak ..
Bu sana nikahtan önce çok büyük bir işarettir Allah tarafından.
Yolun sonu belli canım bu adamla evlenirsen, üstelik aile de bu saatten sonra sana hep bir ön yargı ile yaklaşacak .

Bence sen bu adamla erteleme direk bitir.
Hem yapmazlar bir şey hemde bunu dillendirince kızarlar
Hı hı oldu canım..

gerksiz yere çok büyütmüz nişanlınızsizi tanımıyor gibi davranmılş daha şimdiden aranızda ki sorunları çözemeyip aileleri karıştıyorsa vay halinize.

Bence sen bu adamla erteleme direk bitir.
Hem yapmazlar bir şey hemde bunu dillendirince kızarlar
Hı hı oldu canım..

Abartmayin Allah askina
Bu kolay bisey degil sonucta ortada aldatma gibi buyuk bisey yok
Cozulebilir sorunlar.
Eger cozulemezse o yol dusunulur.

Merabalar
Sizin adiniza uzuldum oncelikle
Ya bence sizin ona once bir hesap sormaniz gerekiyor neden telefonumu karistirdin niye mesajlarimi okudun diye
Cunku kimse durduk yere boyle bisey yapmaz eger guveniyorsa.
Benimde bir iliskim var yillardir yanima telefonunu birakip gider bir kere acip bakmam arkadasiyla ozeli olur resimleri olur diye. Bence bu saygisiz bir hareket
Ailesine soylemesiyle olayi buyutmus kendi araniZda halledebilirdiniz.
Siz en iyisi karsilikli oturup konusun neden telefonunu karistirmis sana guvenmiyor mu ne ariyordu?
Bunlari bi cevaplasin bence sonra size hesap sorsun.

Mesajlarımı okurken onu defalarca uyardım, özel mesajlarım var okuma dedim dinlemedi... sen böyle yaptıkça ben daha da mera ediyorum dedi. düşünebiliyor musun. Ailesine gelince hakikaten ilgisizler, lafa gelince ilgililer iki ay kaldı düğüne daha fol yok yumurta yok anlıyacağın. Annemle konuştum anne bitireceğim olmaz böyle dedim. Daha önceleri hep bitsin diyen benden büyük kavga ettiğimizde, şimdi annemde sen bişey deme bitirecekse kendı bitirsin dedi.

Nisanlini sen daha iyi tanirsin , her defasinda herseyi boyle Ailesine yetistirecekse bencede uzatnanin bir anlami yok .
Hayir sinirle yapilmis biseyse ki buda affedilir gibi degil ..
Sonucta oldugun bir erkek dusunur aileme yrtistirsen kiza tavir alinir felan diye.

bence bunun sonu gelmez canm. bunu aılesıne soyleyen biri yarn en ufak seyı de soler.. bu seklde ne ewlilik yurur,ne ilişki.yanls bse yaptgı

evet adamın yaptıgı kesinlikle korkunç bir şey.bence uzatmadan bitirin böyle birine artık güvenemezsiniz

Bolaysan sonra bide evlenınce kaynana tam kaynan olacak sana gevmiş olsun canım. Ertelemeyi bosver bitir.içten pazarlıklı olmuşsun baksana bide

Abartmayin Allah askina
Bu kolay bisey degil sonucta ortada aldatma gibi buyuk bisey yok
Cozulebilir sorunlar.
Eger cozulemezse o yol dusunulur.
Bu adam en ufak sorunu ailesine yansıtmış
sanırım siz hikayenin sonunu göremiyorsunuz?
Zaten erkekler yeterince çocuk ama kusura bakmayın 3 yaşındaki çocuklar gibi hemen annesine babasına şikayet eden adamlada evlilik olmaz:KK66:
siz evli değilsiniz sanırım, evli olsanız bu yorumu asla yapmazdınız, benim için mesele çok ciddi..

Bu durum şunuda gosterıyor.evleninde herdaim annesinin ağzına bakan sana söz laf jakkı vermeyen.herzaman ailesini haklı gören biri olacak hep ezileceksin maalesef onlara katlanıraan evlen

Bu işten hayır gelmez daha çok üzülürsün bitir

hadi kendisi kırılmış

ne demek anında gidip aileye yetiştirmek hiç mi aklı çalışmıyor

ailem nişanlıma cephe alır diye:KK11:

Galiba biz nikahı erteleyeceğiz ortada büyük bir problem var nasıl çözerim nasıl durumun altından kalkacağım bilemiyorum. Şöyle anlatayım nikahımıza bir hafta var. Biz dün nişanlımla görüştük gezdik eğlendik. dün akşam nişanlım telefonumu karıştırdı watsaptaki yazışmalarımı okumuş, bende önceden teyzeme demiştim kii , çocuk tek başına uğraşıyor ailesi destek olmuyor hiç yazmıştım ki aylar öncesi bunu okumuş bu ne dedi dedim aylar öncesi yazdığım birşeydi diye izah etim. şuanda öyle bir şey düşünmüyorum dedi. kükredi vay efendim sen benim ailemi nede başkalarına kötülüyorsun bilmem ne bana ne desemde inanmadı. Eve gitmiş ailesine durumu anlatmış olayı büyütmüş ailesi de böyle içten pazarlıklı olacaksa olmasın bu iş demiş, bende dedim ki hemen ailene yetiştirdin mi ya dedim, Nikah arifesinde yaptığın beni düşürdüğün duruma bak dedim. Dedi ki benim içim rahat ben bilip bilmediğim şeyleri kimseye anlatmıyorum diye mesaj atmış. bu söylediklerini de mesaj olarak yazdı eve gidince, ben cevap yazmadım... Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.... Dün gece uyuyamadım ve şuan iş yerindeyim... ağlaya ağlaya dua ettim rabbim bilir işini ..

Yazışmalarınızda neler vardı bilemiyorum ama henüz evlenmediğim birinin de akrabalarından biriyle benim ailemi çekiştiriyor olması ve bunu görmem insana kendini süper hissettirmez yani.

Ancak onun da yaptığı hata ailesine söylemesi.

En küçük bir şeyde ailesine mi gidecek bu adam böyle?

Nikahtan dönülmesi kesinlikle çok kötü bir durum inşallah o duruma düşmezsin ama her şer görülende bir hayır vardır. Hakkında hayırlısı olsun.

Bu ne şimdi , evlenme arifesinde bir erkeğin yapacağı şey mi , aranızdaki sorunu hemen ailesine yetiştirmesi ?

Telefonunuzu neden karıştırdı bu arada ? Adı üstünde sizin şahsi telefonunuz.

Siz elinizden gelen açıklamayı yapmışsınız, tevekkül edin. Bahane aramasın.

aynı şekilde mesaj olarak belirttim ona bu nikah arifesınde yapıacak şey mi dedim kendi aramızda çözmek varken, ben senin benim ailem hakkında söylediklerinin hiçbirini aileme söylemedim dedim. Ben senin aileni seviyordum ama sen beni onlara resmen kötülemiş oldun dedim. şimdi bekliyorum bakalım ne yapacak sonuçta beni üzmemesi gerekiyordu böyle zamanda , ondan büyük bir atış bekliyorum. aileside ararsa izah ederim oğlunuz büyüttü derim

Nişanlın bu yaptığıyla ailesiyle arandaki ilişkileri kopardı
Bu saatten sonra eskisi gibi olmaz her şey
Annesi bile içten pazarlıklı vs demiş bu sözleri herkes unutup gül gibi geçinip gideriz diye düşünüyorsan yanlış yaparsın
Bu saatten sonra sen onlar için kötü gelin oldun bile
Bu arada nişanlın ana kuzusu, böyle sorunlar iki kişi arasında halledilir
Bütün hayatı boyunca dediğin her şeyi annesine yetiştirecek oturup 2 laf edemeyeceksin
Bence de ayrıl..

X