Galiba biz nikahı erteleyeceğiz ortada büyük bir problem var nasıl çözerim nasıl durumun altından kalkacağım bilemiyorum. Şöyle anlatayım nikahımıza bir hafta var. Biz dün nişanlımla görüştük gezdik eğlendik. dün akşam nişanlım telefonumu karıştırdı watsaptaki yazışmalarımı okumuş, bende önceden teyzeme demiştim kii , çocuk tek başına uğraşıyor ailesi destek olmuyor hiç yazmıştım ki aylar öncesi bunu okumuş bu ne dedi dedim aylar öncesi yazdığım birşeydi diye izah etim. şuanda öyle bir şey düşünmüyorum dedi. kükredi vay efendim sen benim ailemi nede başkalarına kötülüyorsun bilmem ne bana ne desemde inanmadı. Eve gitmiş ailesine durumu anlatmış olayı büyütmüş ailesi de böyle içten pazarlıklı olacaksa olmasın bu iş demiş, bende dedim ki hemen ailene yetiştirdin mi ya dedim, Nikah arifesinde yaptığın beni düşürdüğün duruma bak dedim. Dedi ki benim içim rahat ben bilip bilmediğim şeyleri kimseye anlatmıyorum diye mesaj atmış. bu söylediklerini de mesaj olarak yazdı eve gidince, ben cevap yazmadım... Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.... Dün gece uyuyamadım ve şuan iş yerindeyim... ağlaya ağlaya dua ettim rabbim bilir işini ..