Nişanlım Terketti :(d

Pearl8706

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
23
32
37
Kızlar o kadar kötüyüm ki,nişanlım nişanı attı annesinin yüzünden. :KK43:

Onun ailesi izmirden Ankaraya geldi bohça verme sırası bizdeydi.Verdik bohcamızı, ertesi günün gecesi nişanlımla tartıştık.Son zamanlarda hep durduk yere sinirlenip telefonu kapatıyordu suratıma ertesi gün bir özür bile dilemeden hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekliyordu.Bende kalbimi kırıyorsun bir özür dilesene dedin.Özür dilerim dedi.Bir kerede sen düşünsen keşke bunu ben söylemeden dedim.Bastı bağırmaya başladı, bende sinirlendim öyle tepki verince.Uzadı tartışma.Vakit geçti, bu bağırmaya başlayınca ailesi uyanmış.Annesi benim oğlunu delirttiğimi düşünmüş.Ne kadar inatçı bir kız olduğumu düşünmüş.Oğluna akil vermiş bu kızın inadını sen çekemezsin dikkatli ol evlilik yıkar bu huy ve huy değişmez diye.Buda çok masummuş sanki bugüne kadar ben onu az çekmişim gibi annesinin gazına gelmiş.İki hafta boyunca aramadı sormadı, ben o kadar aramama nazaran birine bile dönüş yapmadı.Bu arada ailesi izmire döndü,annesi bu iki haftalık süre zarfı içinde annemle benim face'de paylaştığımız mevlana,şems vs. sözlerine taktı.Biz paylaştiklarimizla onlara laf gönderiyormuşuz.Bunu öğrenince annem kadına telefon açtı size gönderme yapmiyoruz yanlış anlamayin ama hatamiz olduysa özür dileriz dedi,kapattı.Ama kadın anlamadı gitmiş hasta yatağındaki kocasına da göstermiş bak bize neler yazıyorlar diye adamda ben öyle insanlarla ayni sofraya oturmam bunların dugununede gitmem diye resti çekmiş nisanlima.Benim paylastigim yazıları kadın nisanlima göndermiş vatzapından noluyor diye, beni aradı nisanlim tartıştık onun yüzünden falan.

Ve ben çok inat olduğum için ilaveten annemde inatmış ben onun kızıymışım, evlenince de evimizin içine kadar karisirmis annem bende müsade edermişim buna sebebiyle yüzüğü attı. :KK43:(( Aramız o kadar iyiydiki 2 yılımız düğüne 3 ay kala 2 haftada bitti.Şoklardayım ve deli gibi seviyorum.Kabullenemiyorum. :KK43:(((

Benim annem 2 yildir soframizda ağırladı nisanlimi nerdeyse hergun, başında anası yok isten gelince yemeği olsun diye yemeğine kadar verdi.Ne düğün salonumuza ne esyamiza karışmadı.Ama annende katır inadı var diye bas bas bağırdı bana.Annesi bir taraftan anneme hakaretler etti telefonda.Bohçaları iade ettik evden yasarken cenazem çıktı sanki.Hem nisanlım hem annesi öyle büyük vebal aldıki.

Ama ben bir taraftan deli gibi seviyorum onu hala. İşkence çekiyorum.Çok kötü durumdayım. :KK43:(((

Çok sağlıksız bir ilişki ve nişanlın zaten kendi olmayı başaramamış böyle erkeklerden uzak durmalı.. acır tabiki için çok acır ama zamanla geçiyor bende benzerini yaşadığım için söylüyorum tatlım Allah sabır versin her acının ilacı zaman.. Yalnız kalmamaya düşünmemeye çalış
yaşlar kaç?

Şu face ve diğer sosyal medya hesapları yüzünden kaç kişi daha böyle talihsiz olaylar yaşayacak acaba .. Paylaşımlarınızdan ona ne .. Neden üstüne alınmışki .. Bu konuda hiç hatan yok .. Yanlız tek hatan kızdığın yada kırıldığın konu ile ilgili telefonda tartışma yapman , nişanlılık ve evlilik öncesi dönemlerde çiftler ve aileleri ekstra sinirli ve stresli oluyor bu dönemlerde tartışmalarınızı mutlaka yüzyüze yapmalısınız.. Telefonda gereksiz uzayan konu nişanlınız ve ailesi tarafından öyle saçma şekilde abartılmış ki cidden şaşırdım .. Bence üzülme çünkü demekki evlenseydiniz bu kadın sana hayatı zindan edecekti..

yara cok taze,zamanla düzelirsin Allahin izniyle,cabuk etki altinda kalan birisi gibi geldi bana. ayrica özelestri de her daim iyidir. bagirmak cagirmak care degil iste. inadin gemisi yürümez size inatsiziniz demiyorm ama inadin gemisi yürümüyor.

evlenseydiniz daha kötü şeyler olurdu gibi görünüyor.. biliyorum zor ama hayırlısı buymuş deyin sıkmayın o tatlı canınızı

Kucuk bir kavga nerelere gelmis, ne hakaretler olmus. Boyle sorunlar icinde o evliliktede sorun eksik olmazdi. Zaten artik ipler tamamen kopmus. Şimdi uzuluyorsun ve ne yapacagini bilemiyorsundur bu cok dogal. Birseyde yapma zaten. Zaman gececek, tabi oyle bir iki ay degil bir yil gececek hatta iki yil sonra sen yeniden ayaga kalkmis olacaksin. Unutmus olacaksin.

Sosyal medyada laf koyma cikti cikali herkes her paylasilani ustune alinir oldu.
O ozlu sozler beni de o kadar cinnete getiriyor ki. Sanirsin bi tek o paylasimi yapan iyi, o laflari hakedenler baskalari. Kimse kendi eksigine bakmaz zaten.
Neyse cocuk baya doldurusa gelmis. Pisman olsa da o aileyle olmaz. Buluttan nem kapmislar resmen.

Kızlar o kadar kötüyüm ki,nişanlım nişanı attı annesinin yüzünden. :KK43:

Onun ailesi izmirden Ankaraya geldi bohça verme sırası bizdeydi.Verdik bohcamızı, ertesi günün gecesi nişanlımla tartıştık.Son zamanlarda hep durduk yere sinirlenip telefonu kapatıyordu suratıma ertesi gün bir özür bile dilemeden hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekliyordu.Bende kalbimi kırıyorsun bir özür dilesene dedin.Özür dilerim dedi.Bir kerede sen düşünsen keşke bunu ben söylemeden dedim.Bastı bağırmaya başladı, bende sinirlendim öyle tepki verince.Uzadı tartışma.Vakit geçti, bu bağırmaya başlayınca ailesi uyanmış.Annesi benim oğlunu delirttiğimi düşünmüş.Ne kadar inatçı bir kız olduğumu düşünmüş.Oğluna akil vermiş bu kızın inadını sen çekemezsin dikkatli ol evlilik yıkar bu huy ve huy değişmez diye.Buda çok masummuş sanki bugüne kadar ben onu az çekmişim gibi annesinin gazına gelmiş.İki hafta boyunca aramadı sormadı, ben o kadar aramama nazaran birine bile dönüş yapmadı.Bu arada ailesi izmire döndü,annesi bu iki haftalık süre zarfı içinde annemle benim face'de paylaştığımız mevlana,şems vs. sözlerine taktı.Biz paylaştiklarimizla onlara laf gönderiyormuşuz.Bunu öğrenince annem kadına telefon açtı size gönderme yapmiyoruz yanlış anlamayin ama hatamiz olduysa özür dileriz dedi,kapattı.Ama kadın anlamadı gitmiş hasta yatağındaki kocasına da göstermiş bak bize neler yazıyorlar diye adamda ben öyle insanlarla ayni sofraya oturmam bunların dugununede gitmem diye resti çekmiş nisanlima.Benim paylastigim yazıları kadın nisanlima göndermiş vatzapından noluyor diye, beni aradı nisanlim tartıştık onun yüzünden falan.

Ve ben çok inat olduğum için ilaveten annemde inatmış ben onun kızıymışım, evlenince de evimizin içine kadar karisirmis annem bende müsade edermişim buna sebebiyle yüzüğü attı. :KK43:(( Aramız o kadar iyiydiki 2 yılımız düğüne 3 ay kala 2 haftada bitti.Şoklardayım ve deli gibi seviyorum.Kabullenemiyorum. :KK43:(((

Benim annem 2 yildir soframizda ağırladı nisanlimi nerdeyse hergun, başında anası yok isten gelince yemeği olsun diye yemeğine kadar verdi.Ne düğün salonumuza ne esyamiza karışmadı.Ama annende katır inadı var diye bas bas bağırdı bana.Annesi bir taraftan anneme hakaretler etti telefonda.Bohçaları iade ettik evden yasarken cenazem çıktı sanki.Hem nisanlım hem annesi öyle büyük vebal aldıki.

Ama ben bir taraftan deli gibi seviyorum onu hala. İşkence çekiyorum.Çok kötü durumdayım. :KK43:(((
şimdi üzülüyorsun ama belli bir süre sonra şükredeceksin

böyle biriyle evlenmedim diye

daha simdiden ailene laf ediyorsa defolsun gitsin..millet kendini ne saniyor acaba? kv zaten ruh hastasiymis..zaman herseyin ilaci...

Çok sağlıksız bir ilişki ve nişanlın zaten kendi olmayı başaramamış böyle erkeklerden uzak durmalı.. acır tabiki için çok acır ama zamanla geçiyor bende benzerini yaşadığım için söylüyorum tatlım Allah sabır versin her acının ilacı zaman.. Yalnız kalmamaya düşünmemeye çalış
yaşlar kaç?

Ben 27 o 30. Ama erkek olupta sevgisinin arkasında duramadı.Annesinin ağzından duyduğum sözleri onun ağzından duydum, onun ağzından duyduklarımı annesinin.Kopya gibi cümleler.Ama kabul etmedi onun fikirleriymis.Biz hicbir tartismamizi ertesi güne sarkıtmadık.Ama ailesi geldi iyiki duymuşlar, olay yarattı annesi.Ve son tartismamiz oldu o.Her şey bitti. Zaten annesi beni sevmemişti, benim ailemin onun oğluna yaptığı iyilikleri zerresini görmedim ben onlardan.Sahiplenmediler beni, ama çok Sevmiştim işte.Nerden bilebilirdim bu raddeye getirebileceklerini.Nefret ediyor şimdi benden bildiğin.Tek cümlemi duymaya tahammülü yok.Ben saklamışım kendimi ondan düğüne 3 ay kala ne olduğum ortaya cıkmış. :KK43:((( Var mı böyle bir şey?...

yara cok taze,zamanla düzelirsin Allahin izniyle,cabuk etki altinda kalan birisi gibi geldi bana. ayrica özelestri de her daim iyidir. bagirmak cagirmak care degil iste. inadin gemisi yürümez size inatsiziniz demiyorm ama inadin gemisi yürümüyor.

Katılıyorum.Ama inat bir insan değilim.Öyle olmuş olsam bile 3 ay kala mı fark edilir bu yada 3 ay kalami insan kendini meydana verir..Ben kendimi saklamışım bu şekilde suçlandım.Nişanlım o kadar çok durdum yere bağıran,parlayan biridir ki daha tanisali 5 ay olmuştu ailesiyle tanistiracakti beni arabada ilk bagirmasini o zaman yapmıştı ortada hicbir şey yokken su yoldan gitsen daha iyi olmazmi dedim diye,Ankarayi çok iyi bilmiyordu çünkü.Ben onu çok alttan aldım.Sevdim çünkü.Batmadi bana.Ama bir noktada insanım bende.Öyle cildirtici hareketleri sözleri olduki dedim birgün bunaltiyorsun bak beni,dikkat etmeye caliscam dedi.Tamam dedim.Hatasız kul olmaz.İnsana sevdiğinin kusuru baldır.O günkü tartışmada ailesinin uyanmasını kendi sesini yukseltmesine değilde benim ona niye kendin düşünen bir kerede dememe bağladı ve beni ailesine karşı saygısız ilan etti.Ben ofkelendiysem senin inadin yüzünden dedi. Öfke inattan digarmis çünkü. Anasida kendiside öyle dedi. Offff off.

daha simdiden ailene laf ediyorsa defolsun gitsin..millet kendini ne saniyor acaba? kv zaten ruh hastasiymis..zaman herseyin ilaci...

Bohçaları verdikten sonra annem onu aramış tatlı tatlı ayrılalım demek için açmamış.Bu aramış annemi direk bağırıp çağırmaya başlamış bitti bu iş diye ne hakaretler.Arkadan 28 yaşındaki kardeşi bir yerleri vurup kiriyormus.Annem konusamamis bile şoka ugradım diyor.Saymış saymış suratına kapatmış kadının.Annemin 2 yıldır yedirdiklerinin icirdiklerinin hatri bile yokmuş.

Keske hic tartismasaydiniz. Evlilik oncesi gerginlik herkeste olur, en ufak sey buyuk soruna doner ama nisani atmasi buyuk bir karar biseylerin bittigini gosterir.Bence sabredin unutmaya çalışın. Annene sana hakaret etmiş evlenince daha kötülerini duyarsınız. Aşk acısı zordur bi boşluğa dusersiniz ama inanin sonunda öyle bi unutursunuzki aklınıza bile gelmez. Tartismalarda ailelerin araya girmesi yada onlara laf atılması sinir bozucu.

X