Sebebi alkol konusuydu sesini sürekli sarhoş duyuyordum telefonda. Bana alkol aldığını çarptığını söylüyordu. Halbuki yasaklı maddeler kullanmaya başlamış arkadaşlarının sayesinde. Ne olduysa nişanlandıktan sonra oldu tekrar böyle alışkanlıklar edinmiş benim haberim yoktu sadece şüpheleniyodum ama inkar ediyodu alkol diye. Bir gün yine yasaklı madde kullanıyo kalp krizi geçirdi. kaybettik kurtaramadık. Kendimi şuan boşlukta hissediyorum. O iyi bir insandı o tür insanlar bu hale geldi diye düşünüyorum. Beni çok severdi ama neden yaptı diyorum. Karşımda sorularımın cevabını verecek biri yok artık. Bazen çok sinirleniyorum ona bunu yaptığı için bazende iyi biri olduğu için çok üzülüyorum onu kaybettiğimden dolayı.yıllarımı verdim ben bu ilişkiye. Şimdi bu yaştan sonra nasıl tekrar bi düzen kurarım veya geç mi kaldım diye de düşünüyorum sanki herkes hayatını kurmuş ben geri kalmışım gibi hissediyorum sıkışmış hissediyorum kendimi. Bi yandanda ona olan sevgim devam edecek biliyorum. Siz olsanız hayatına nasıl yön verirsiniz
Son düzenleme: