Nişanlıma gıcık oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.877
Merhaba kızlar, öncelikle hepinizin Bayramı kutluyorum.
4 yıllık arkadaşlığın ardından nişanlandık, yakında da düğün var. Ben onu 20 o 23 yaşındayken ünide tanıştık sınıf arkadaşıydık.. şimdi 24 yaşındayım.
Biz hergün birlikte olan ve sürekli gezen bir çiftiz.. hiç bir şey yapyalım kafede oturup akşama kadar arkadaşça sohbet ederiz bundan da büyük keyif alırız..
Ben çok sosyal olan ve kalabalık ortamlardan hoşlanan bir insanım.. nişanlımda bir tek ben olayım yeter ona.
Ben olmasamda evinde oturur.. iyi güzel diyeceksiniz ama artık gına geliyor bana. Resmen arkadaşlarıyla bir ortama girdiği zaman mutlu olur hale geldim.. aslında çok espirili,eğlenceli ve ortamlarda çok sevilen bir tip..
Asıl konuya geleyim.. ortak arkadaşlarımız çok fazla ve içlerinde evli olan çiftler var.. kaç kere aradılar bizi buluşalım diye hep bir bahane.. ama gel ikimiz şuraya gidelim desem gelir. Anca ben surat asıcam öyle gelecek.. geldiğinde de çok memnun kalıyor ama gelene kadar hevesimi yok ediyor.
Ramazan boyunca o kadar insan çağırdı bir yere gitmedik paso tartıştım bende..
En son teyzemler hep beraber bir yere gidelim dedi ona da bir kere söyledim baktım sen git ya diyor ben de hiç ısrar etmedim sen bilirsin dedim.
Ama teyzemlere mahçup oldum teyzem dediğim 34 yaşında genç.
Ya uyuz oluyorum ya.. gelse çok keyif alıyor ama illa bir yok boşver gitmesek diyor.. ya hep ben ısrar mı edeceğim sana..
Kendi akrabalarınada öyle millet benim yollamadıgımı sanıyor.
(Bizim eve gelir ailemle ilgilenir bu konuda hakkını yiyemem) çok değişik bir şey ya!!
Şimdi bunların komşusunun oğlunun nişanı var kadın beni çok sever.. davet ettiler pazar günü nişana. Dün nişanlıma gelmeyeceğim dedim neden dedi? Aman boşver canım istemiyor dedim. Tamam hayatım gelsen güzel olurdu özellikle seni sordu dedi.. boşver başka zaman görüşürüm ben onlarla dedim.
Sırf anlasın benim durumumu diye böyle yaptım ama anlamadı sanırım :KK43:
Eşi böyle olan var mı ya ben bunun bu huyunu nasıl yok edeceğim.. bazen kızıyorum diyorum dedemle takılsam daha eğlenceli ortamları var. Gülüyor!
Bir de çok sakin, o öyle oldukça deliriyorum.

Canım senin böyle yapmanla anlayabileceğini sanmıyorum pek, sakin bir dille açık açık durumu anlatsan ve kırıldığını ifade etsen daha çok işe yarar bence.

Canım senin böyle yapmanla anlayabileceğini sanmıyorum pek, sakin bir dille açık açık durumu anlatsan ve kırıldığını ifade etsen daha çok işe yarar bence.
Geçen konuştum.. bak biz evleneceğiz ve girmeye mecbur olduğumuz ortamlar olacak.. tabi ki diyor ama ben evcimenim biliyorsun diyor.. ama gel şuraya gidelim ikimiz desem gelir. Tamam belki güzel bir şey ama inan 4 yıldır hergün oda baydı.. insan kalabalık ortamlar istiyor sevdikleriyle birlikte olmak istiyor :KK43: Bu kime çekmiş böyle anlamadım ki.. evlenince ne halt yiyeceğim bilmiyorum.. şu an sırf bu yüzden bayramda aramız soğuk :KK43:

yani bence de açıkça anlatmanız gerek sanırım,ona normal geldiği için sanırım umursamıyor yani farkına varmıyordur.

yani bence de açıkça anlatmanız gerek sanırım,ona normal geldiği için sanırım umursamıyor yani farkına varmıyordur.
Ben çok mahçup oluyorum böylede.. millet sevgilisine eşine sormadan plan yapıyor eşleri ayak uyduruyor.. benim ki ne gerek vardı ya.. ağızını ortasına çakasım geliyor. Şimdi küsüz ya iyice kinlendim

Ben çok mahçup oluyorum böylede.. millet sevgilisine eşine sormadan plan yapıyor eşleri ayak uyduruyor.. benim ki ne gerek vardı ya.. ağızını ortasına çakasım geliyor. Şimdi küsüz ya iyice kinlendim

şuan benzer durumu bende yaşıyorum.yazsa arasa da cevap vermiyorum sinir eden davranışları herkesin var maalesef.bu sana normal gelebilir ama ben böyle bunalıyorum bunu anla lütfen,o kadar ortak çevremiz var çağırsalar da gidemiyoruz ayıp oluyor daha şimdiden böylesin,biraz insan içine karışmamız lazım deyin.

şuan benzer durumu bende yaşıyorum.yazsa arasa da cevap vermiyorum sinir eden davranışları herkesin var maalesef.bu sana normal gelebilir ama ben böyle bunalıyorum bunu anla lütfen,o kadar ortak çevremiz var çağırsalar da gidemiyoruz ayıp oluyor daha şimdiden böylesin,biraz insan içine karışmamız lazım deyin.

Inada binmeden bir çözüm yolu buluruz inşallah.. bayramdan sonra çekeceğim kenara yine

Okudukca sanki kendi nisanlimi goruyorum. Oda oyle kalabaliklari sevmez. Bulusuncada beni sessiz sakin yere goturur. Bende seviyorum sakinliyi ama bi yere kadar. Ben hep arkadas ortamimiz olsun goruselim bulusalim istiyorum. Ama onun icin fark etmiyor. Kendi arkadaslariyla da pek bulusmaz. Haftada bir zamani olur onuda benle geciriyor. Galiba boyle kabullanmek lazim. Degistiremeyiz:KK51:

Zorla kalabaliga sokulmak iyi birsey degil.
Bende kalabalik aile toplantisi vs sevmem tek tek bayramda herkesi dolaşmam populer ve yogun olan biryere gitmek yerine bana daha uygun ve tenha yerlere giderim acikcasi bu eglencesiz oldugum anlamina gelmiyor sadece eglenmek icin kalabaliga ihtiyacim yok aksi zorla yaptirilmaya ugrasilsa ve bu konuda tartissam fena patlardim
Nisanlin cocuk degil surukleyemessin her gittigin yere bence fazla uzatma

Okudukca sanki kendi nisanlimi goruyorum. Oda oyle kalabaliklari sevmez. Bulusuncada beni sessiz sakin yere goturur. Bende seviyorum sakinliyi ama bi yere kadar. Ben hep arkadas ortamimiz olsun goruselim bulusalim istiyorum. Ama onun icin fark etmiyor. Kendi arkadaslariyla da pek bulusmaz. Haftada bir zamani olur onuda benle geciriyor. Galiba boyle kabullanmek lazim. Degistiremeyiz:KK51:

Aynen öyle.. benim karakterim de tam tersi nerede kalabalık orada ben biterim çok severim kalabalık arkadaş ortamlarını aile ortamlarıni.. çok kalabalık ve bağları kubvetli bir ailede büyüdüm nişanlım ise tek çocuk her halde ondan. Ya kabullenip içime atıcam ya da hergün kafasının etini yiyicem :) Ama ciddi ciddi moralimi bozuyor bu durum

Bence zorlamayın o arkadaş ortamları çok da tekin değil zaten. Hele "sap" tabir ettiğimiz insanlarsa aman uzak tutun... Karı-kız muhabbeti gırla...

Aile konusunda belki HAKLI olabilirsiniz ama yine de zorlamayın. Sizinle sürekli zaman geçirmesi bağımlılığını gösterir. Ne güzel bir şey, dert etmeyin. Evlenince de zaten evde olacak, beraber yaşlanmak en güzeli... Zorlamayın bence yine söylüyorum, kırılabilir de. Siz arkadaşlarınıza zaman ayırmak istiyorsanız o da SAYGI duyuyorsa bence ilişkinizde problem yok.

Zorla kalabaliga sokulmak iyi birsey degil.
Bende kalabalik aile toplantisi vs sevmem tek tek bayramda herkesi dolaşmam populer ve yogun olan biryere gitmek yerine bana daha uygun ve tenha yerlere giderim acikcasi bu eglencesiz oldugum anlamina gelmiyor sadece eglenmek icin kalabaliga ihtiyacim yok aksi zorla yaptirilmaya ugrasilsa ve bu konuda tartissam fena patlardim
Nisanlin cocuk degil surukleyemessin her gittigin yere bence fazla uzatma

Bu konuda tamamen zıttız nişanlımla.. kendi annesinin ortamlarına bile keyifle giriyorum yeterki kalabalık eğlenceli bir yer olsun.. oraya bile benim zorumla gelir. Kendi kuzenleri bir şey yapacağı zaman artık bana söylüyorlar ben sürüklüyorum.
Uzatmakla alakası yok. Biz bir hayat paylaşacağız, gelmesi gereken yerler olacak. Keyif almasak bile birbirimizin hatrına katlanmak zorundayız.

Bu konuda tamamen zıttız nişanlımla.. kendi annesinin ortamlarına bile keyifle giriyorum yeterki kalabalık eğlenceli bir yer olsun.. oraya bile benim zorumla gelir. Kendi kuzenleri bir şey yapacağı zaman artık bana söylüyorlar ben sürüklüyorum.
Uzatmakla alakası yok. Biz bir hayat paylaşacağız, gelmesi gereken yerler olacak. Keyif almasak bile birbirimizin hatrına katlanmak zorundayız.

Bilmem benim eşim 5 kardes kuzenleri filanda var evlendik 11 ay oldu biyeri zorla goturmedi hic sorun yasamadik bu konuda
Nisanlin bu baskilarina belki alisir belkide isyan eder biyerde bilemiyorum ama evliligin olmazsa olmazi degil bu bence sen problem haline getirdigin icin tartisiyorsunuz

Bence zorlamayın o arkadaş ortamları çok da tekin değil zaten. Hele "sap" tabir ettiğimiz insanlarsa aman uzak tutun... Karı-kız muhabbeti gırla...

Aile konusunda belki HAKLI olabilirsiniz ama yine de zorlamayın. Sizinle sürekli zaman geçirmesi bağımlılığını gösterir. Ne güzel bir şey, dert etmeyin. Evlenince de zaten evde olacak, beraber yaşlanmak en güzeli... Zorlamayın bence yine söylüyorum, kırılabilir de. Siz arkadaşlarınıza zaman ayırmak istiyorsanız o da SAYGI duyuyorsa bence ilişkinizde problem yok.

4 yıldır toplasanız 1 - 2 ay görüşmemişizdir.. hergün birlikteyiz.. okuldayken aynı sınıftaydık beraber gider gelirdik okula okul bitti her akşam işten gelir alır.. haftasonu malun yine birlikteyiz sabahtan akşama kadar.. çokta keyif alıyorum. Ama çok güzel bir şey gibi gözükse de ben çok sevdiğim için arkadaş ve kuzen ortamlarında bulunmak istiyorum. Arkadaşlarımız ya evliler ya nişanlı ya da sevgili ortam olduğunda sap gibi gitmek istemiyorum.. diğer türlü kızkıza buluşmalara zaten çağırmam. Ama bana kısıtlama koymaz çünkü bütün çevremi herkesi tanıyor ama ben hep yanımda o olsun istiyorum.. gelse ölür sanki.

Arada bir gitsin arkadaşlarıyla ne bileyim belki beni anlar.. ben kızlarla buluďacağim zaman gidiyor evde oturuyor. Şimdi diyeceksiniz daha ne istiyorsun.. evet çok güzel bir şey ama bir zamandan sonra insan arkadaşlarınıda istiyor kalabalık ortamlarıda istiyor gerçekten :)

Bilmem benim eşim 5 kardes kuzenleri filanda var evlendik 11 ay oldu biyeri zorla goturmedi hic sorun yasamadik bu konuda
Nisanlin bu baskilarina belki alisir belkide isyan eder biyerde bilemiyorum ama evliligin olmazsa olmazi degil bu bence sen problem haline getirdigin icin tartisiyorsunuz

O tek çocuk biz aşiret gibiyiz karadenizliyiz çok kalabalık bir sülaleye sahibim.. toplanır eğlenceler çok yaparız.. zorla götürdügümde eğleniyor ama götürene kadar benim hevesimi kırıyor.
En son teyzemler ve kuzenlerim toplandı son iftarı güzel bir yer de açalım sonra da eğlenelim dediler onu da davet ettiler baktım kem küm etmeye başladı (Bir hafta önce de arkadaşlarımızı ektik)
Dedim gelmiyorsan gelme.. sen bilirsin. Hayatım sen git diyor.. baktım öyle sakin ki ben daha çok delirdim karadeniz damarım tuttu ağzıma geleni saydım.. Şuan konuşmuyoruz.

evlendiğinizde asıl sorun başlar bu şekilde. evde küflenirsiniz birlikte.
Benle başbaşa gezmeyi seviyor.. şimdi bile diyeyim ki gel şuraya gidelim oo hemen gelir. Sorunumuz başkalarını istemiyor.. arkadaş ortamları, kuzen ortamlarını falan..
Yani sanırım kalabalığı sevmiyor.
Ama ben de tam tersi kalabalıktan çok keyif alıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X