Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.o_O

sorun sende. ben sıkıldım senden şu an. her şeyi ondan bekliyorsun. baban senin baban git sen diret. sizin işiniz gücünüz yok mu da her gün saatlerce görüntülü konuşuyorsunuz. bu sorunları aşmadan sakın evlenmyein.
aşamıyorum bir türlü ne yapmam gerek bilmiyorum

Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.o_O
içim daraldı hakkaten adam haklı aga .. hergün pilav yenmez aynı şeyleri bekleyip durmayın herşeyi karşıdan da beklemeyin konsere gidememeniz çocuğun suçu değil madem konsere sizin yüzünüzden gidemediniz alternatif birşey sunup değişiklik yapın ve bunu mümkünse siz yapın hep sen hep senle olmaz insan bunalır haliyle bir de aramadı diye ayrılmak nedir ya sene kaç olmuş hala böyle tripler var mı

Kardeş sizde cekilecek dert degilsiniz nisanliniz yine sabirliymis gercekten seviyor bence sizi. Lutfen davranislariniza dikkat edin nisanlinizin sabri tukense ayrilsaniz cok uzulur o zaman kiymetini anlarsiniz. Evlenseniz bu davranislarla mutsuz olursunuz. Oda bir anne babanin evladi bu kadar ustune gitmeye ne hakkiniz var.

Kardeş sizde cekilecek dert degilsiniz nisanliniz yine sabirliymis gercekten seviyor bence sizi. Lutfen davranislariniza dikkat edin nisanlinizin sabri tukense ayrilsaniz cok uzulur o zaman kiymetini anlarsiniz. Evlenseniz bu davranislarla mutsuz olursunuz. Oda bir anne babanin evladi bu kadar ustune gitmeye ne hakkiniz var.
haklısınız ne yapabilirim akıl verin

Üşüyen prenses, gecen konuda da demiştim bu iş yaş diye. şimdi de diyorum, ama gecen konuda kuyumcuda bağırdı falan demiştin seni haklı bulmustum ancak şimdi görüyorum ki sende de nişanlılık, evlilik gibi olayları kaldıracak olgunluk yok. Eğer mumkunse uzatmadan bitirin ve yaşın kucukse okuluna falan devam et. Yeni pencereler aç

valla bende sıkıldım.. önce şurda anlaşalım dünya üstündeki her çift gibi ilişkiniz eskiyecek eski heyecanlar romantizmler bitecek .. evlenince ilk 6 ay 1 sene bazı şeylerin heyecanıyla yine idare edersiniz ama o da bitince kafayı yersiniz gibime geliyorr.. şu sürekli sevileyim ilgi göstersiniz aşkımdan ölsün triplerinizi bi bırakın ya çoğumuzun kocası evlenmeden veya sevgiliyken aşkımızdan ölüyordu elde edilenin değeri azalır bunu kabullenip liseli tribine girmezseniz gayet güzel evliliğiniz olur.hayırlı olsun.

Ben bile skldiim he.
Birde ne demek nisanliyken tek gorusemiyorsunuz? Buna bi cozum bulamazmisiniz

Evlenmemelisin.Yaşın küçük sanırım.Belirli bir olgunluğa erişmeden kimse çocuğunu evlendirmemeli.Senin nişanlın,babanın onunla çıkmana izin vermesine kızmıyor.Sen neden babandan izin almadı diye kızıp üste çıkıyorsun.Baban biraz geri düşünceli.Bu sorun nişanlının sorunu değl.Senin babanla çözebileceğin bir sorun.Yok aramadın gelemdin şiir okumadın...Gerçekten hiç bir erkek tahammül etmez.Sen ailenden sanırım çok ilgi görmedin.Baskı altındasın.Nişanlın sana ilgi şefkat gösterip alttan aldıkaça da şımarmışsın.

X