- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- Konu Sahibi usuyenprenses
Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.