Nişanlımın Cinsellik Üzerine Söyledikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bir kadını zorla anal ilişkiye ikna etmeye calisan adami da elestiririz,
Evlilik arifsinde ben iliskiye hazır degilim diyen adami da. Cinsellik konularini okuduysaniz, evlendikten sonra iliskiye girmek istemeyen ya da cinselligi tamamen renksiz sadece gorev icabi yapan adamlarin da nasil elestirildigini gormus olmalisiniz, madem seks istemiyorsu neden kadinin başını yakti diye elestirilen suruyle adam var ve siz o adamlarin kadin versiyonusunuz işte. Evlenicem ama agzi degmesin, iliskiye hazir degilim, korkuyorum vs vs eee neden evleniyorsunuz o zaman? Evcilik oynamak icin mi?

Iyi de adam sizi zorlamamış ben anal ilişki istiyorum dememiş ki !
Kız arkadaşının da rızasıyla geçmişte böyle bir şey yaşamış biz niye adama sapık diyelim !
Adam gayet normal zaten 6 yıl boyunca sizi bir şeye zorlamamasi, anlayışlı davranması gayet guven verici biz bu adama niye sapık diyelim?
Ama ayrılmamız belki de daha iyi olur bana çok zıt geldiniz.
Daha bir şeyler yaşamadan ön yargıyla yaklaşıyorsunuz çünkü bir şeylere.
Evet anal ilişki tamam karşı olmanızı anlarım.
Ama kafadan oral sekse de karşıyım ve asla yapmam demeniz bilemedim yani tuhaf buldum hani denersiniz hoşunuza gitmez anlarım ama böylesi garip ve ilerdeki eşinize haksızlık.
Belki adam oral seksi çok seviyor çok hoşuna gidecek her şey sizin istediğiniz gibi olmak zorunda mi sevişmek karşılıklı bir eylem değil midir ?

Haklısınız sanırım. Bu tarz bişi ile ilk kez yüzleştim bunun soku galiba. Daha düşünceli ve anlayışlı davranma noktasında kendimi zorlayacagim. Teşekkür ederim yorumunuz için

Ben de bunu sordum bir çok kez ama ya cevap alamadım ya cevap alakasız oldu.
Evlendikten sonra da kendini hazır hissetmeyebilirmiş.

ben de evlenmeden birliktelik yaşamadım.
Inancim acısından doğru gelmedi,
Ama çok çok zordu
Hala ara sira cocuklardan firsat olmadigi zamanlarda bin turlu yolunu ararim, ara versek gergin olurum, ihtiyac nihayetinde
Öyle hazır hissetmedim falan kısmı hikaye.
Iki sağlıklı genç, bu konuda özgür düşünüyorsa 6 yıl çok uzun bir sure.
He başka çekinceleri vardır eyvallah.
Evlenmeden olmaz der, karşısındakine güvenmez kullanılmış (O ne demekse) hisseder, ya ayrılırsak diye bekareti önemsediği için kaygılanır vs.. bu başka.
Saçma gelebilir, doğru yada yanlış gerekçeleri olabili, bir sebebi vardir.
Ama onundeki engel sadece kendini hazir hissetmesiyse, 6 yılda hazır hissetmeyen için, imza ile ne değişecek?

Bazı kızlar da bekareti bozulmasın diye anal ilişkiye giriyor, ve sonra da bakire isteyen bir erkekle evleniyorlar ve o bakire isteyen erkek bunu sorun etmiyor bana da bu erkekler ilginç gelir mesela.

Evet karşılıklı tabi. Ama tiksindirici geliyor oral. Belki bu asılır. Zaten oral yaşamış olmasını sorun etmem de anal ilişki şok etkisi yarattı bende

Bılmiyorum belki hazır hissetirmemin sebebi tabulardir ve bunun üzerine düşünmedim pek. Hazır değilim onu biliyorum ama altındaki sebebi düşünmek gerek belki. Yaşayana saygım sonsuz ama yaşamak bana çok komşu gelmiyor. Fazla aitlik hissettiriyor galiba.

Eğer 6 yıl boyunca hiç cinsel ilişkiye girmediyseniz ve bunu dini açıdan değil de kendinizi hazır hissetmediğiniz için yapmadı iseniz bence sevgili değil kanka/asker arkadaşı falansınız. Bir insan aşık olduğu, sevdiği kişiye karşı cinsel bir çekim hisseder, tutku olmayan sevgililik hiç duymadım,görmedim şahsen.

evlendiğiniz gece bir sihirli değnek beklemeyin bence

Ya bekaretini evlenmeden önce kaybetmekten korkuyor ve kabullenemeyip hazır hissetmemenin arkasına sığınıyor ya da aseksüel veya ten uyumu konusunda sıkıntı yaşıyor. Aksi halde tabuları olmayan, dini açıdan önemsemeyen bir insan için sevdiği insanla sevişmemek çok zor gerçekten. Frenleyen bir şey yoksa insan kendine hakim olamaz. Hazır hissetmemek falan hikaye.

Erkek oldugu icin onlarin cinsellige bakis açısı cok farkli ama siz nisanlınıza fevri kararlar alip fevri seyler soylemeyin
Belki de evet. Daha geniş düşünüyor. Herkes böyle normal görmez diye düşündüm

Bılmiyorum belki hazır hissetirmemin sebebi tabulardir ve bunun üzerine düşünmedim pek. Hazır değilim onu biliyorum ama altındaki sebebi düşünmek gerek belki.
Sizi frenleyen her neyse onu çoktan arıyor olmanız gerekiyordu.
Tabular cok genel bir ifade.
Ilk gece korkusu mu?
Gunah/ayıp çekinmesi mi?
Güvenmemeniz mi?
6 yılda hic mi düşünmediniz ben bu adama nasıl kapılıp gitmiyorum, acaba yeterince sevmiyor muyum diye?
Kendi adıma ilk aklıma gelen bu olurdu.

Aynen güzel hikayeydi. Hey Allahım ya

Seviyorum tabi ama korku var sanırım. Çıplak kalmak bu kadar yakın olmak zor geliyor. Konumuz bu değil aslında. Bu benim kararım. Tartışmak istemiyorumm.

Eger söylediklerine siz katki yapmadıysaniz birebir nisanlinin dusunceleri ise bunlar git özür dile gönlünü al bu zamanda boyle eş buluyorsun hala nişan atmayimi düşünüyorsun bacim sen hangi zamanda yaşadığının farkindamisin en azından senin fikrine saygı gostermis yaptığının yanlis olabileceginin farkinda olan birisi hadi itiraf edelim hangimizin kocasi anal seksi hic aklından gecirmedi yada teklif etmedi erkeklerin yuzde 90 i ister bunu firsat bulanda yapar seninki firsat bulmus yapmış benimki firsat bulamamis yapmamis olay bu kadar basit

Şahsen erkeği o soruyu sorduğunda ben şöyle bir cevap beklerdim evet bir kere öyle bir deneyimim oldu ama hiç hoşuma gitmedi çok iğrenç bir şey yapanları asla anlamıyorum .!!

Belki de evet. Daha geniş düşünüyor. Herkes böyle normal görmez diye düşündüm
Bende anal iliskiye karsiyim ama kendim buna cesaret edemedigim icin yoksa esim istemiyor diye degil ama karsilikli olarak yapilir boyle seyler bir taraf istemezse zaten olmaz. Yani o sana saygi gostermis sende ona bunu normal karsiladigi icin saygi gostermelisin simdi evli degilsin evlendiginde cinsellige bakış açın zaten degisir cok takma bunlari akışına birak canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…