Nisanlimin 'kirli' gecmisi..

ecemmmm23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
2
14
32
Bugün nisan attim ve hic te pisman degilim. Ama yinede fikirlere ihtiyacim var.

Nisanlim ve ben birbirimizi 5,5 senedir taniyoruz ve yaklasik 4 yildir beraberiz. 1,5 yil once nisanlanmistik ve onumuzde ki eylulde dugunumuz olacakti. Ben 23 yasindayim o 30 yasinda. 1 hafta oncesine kadar onunla evlenmek en cok istedigim seydi. Fazla uzatmadan ve detaya girmeden anlatayim..

Nisanlimin 6 sene önce falan kendisi ile yasit olan bir sevgilisi varmis. 8 ay beraber olmuslar birlikte tatillere falan giderlermis. Sonra ayrilmislar ve kiz baskasiyla evlenmeye karar vermis. Kiz nisanliyken ve evlenmesine 3 hafta kala benimkini aramis ve cok ozledigini falan soylemis. Benimkide buna ayni duygulari besledigi icin son bir kez daha tatile gitmeye karar vermisler (bak bak bak nasil bir mantik). Iste kiz dugun oncesi stress atma bahanesi ile nisanlisini falan kandirmis ve bu ikisi 5 gunluk tatile cikmislar. Tatilden sonra hic bir sekilde gorusmemisler. Ama nisanlim yaptigindan pisman olmus ve simdi ki akli olsa yapmazmis. Bir de ustune utanmadan piskin piskin 'gecmis gecmiste kaldi' diyor utanmaz. Hayir simdi 30 yasinda adam, 5/6 sene once 25 yaslarindaydi, cocuk degil ki? Hic aklim almiyor yaltigi resmen saygisizlik.

Sadece bu degil.. 21 yasindayken kocasi hapishanede olan bir kadin ile de cinsel iliskiye girmis... gercekten aklim almiyor. Insan hic mi dusunmez ne ektiysem onu bicerim demez.. ?

Üstelik bu ogrendiklerimden sonra aklimi kurcalayan baska bir sey daha vardi.. bir kac ay once bunun bir erkek arkadasinin sevgilisi bana 'bu adam seni baska bir kiz ile aldatiyor, ondan sana koca olmaz' demisti ve ben inanmamistim hatta afedersiniz popom ile gulmustum. 'Benim askim asla yapmaz oyle sey madem iftira atacaksin mantikli bir sey soyle' demistim kiza. Kiz da 'ben senin iyiligin icin soyluyorum, elimde kanit yok ama sen gozunu dort ac' demisti ama ben hic bir sekilde ciddiye almamistim. Hatta bunlari nisanlima anlatmistim o da gulerek 'o kiskancliktan ne dedigini bilmiyor' demisti. Gelde simdi inanma kiza...

Aldatma konusunu bilemiyorum tabii ama anlattigim diger seyler 100% dogrudur cunku bizzat kendi agzindan duydum. Her ne kadar gecmis gecmiste kalmistir desede bana hic mantikli gelmedi ve sindiremedim. Belli ki aldatmayi normal buluyor mutlaka benide aldatacakti. Hatta 4 sene boyunca benimle beraber olmus olmasi bile mucize. Kim bilir o 4 sene icerisinde benim ruhum bile duymada ne naneler yemistir o domuz. O kadar piskin ki dayanamadim yuzugu cikarip suratina firlattim. Serefsiz ya kendini ne zannediyorsa. Her seyi anlattim anneme o da cok uzuldu bosa giden 4 seneme. Babam sehir disinda henuz haberi yok. Cok iyi yaptigimi dusunuyorum ama su an hala sokta oldugum icin galiba pek bir uzulme veya pismanlik yok. Gercekten iyi yapmis miyim?

Bencede ii olmuş. Hele bunları öğrendikten sonra insanda bi nebzede olsa güven sorunu olur ve o sorunla yaşanması çok zor.

Iyi yapmissin gozun aydin seni cok yumusak gormus o ama son yumrugunu cok saglam vurmussun niye iftira atsinki gormuski soyluyo niye kiskansin birde kocasi hapisteki kadinla yani evli kadinla yatmaya cesaret edigine gore midesi herseyi alir gercekten cesaret ister evli kadinla yani sevin uzulme birde onun tepkisi nasil oldu nasil ogrendin bunlari

Akıllı kızsın maşallah keşke bütün kızlarda senin gibi yol yakınken görebilse, Aşk gözünü kör etmemiş böyle Adam 20 sinde neyse 40da öyle olur. Allah yar yardımcın olsun amin canım dip not.....baksana nişanlı yakında evlenecek bır kızla birlikte tatil yapmıs ne biçim bi karaktersizliktir cezaevindekı adamın karısı ile yaşadıklsrını saymıyorum bile..Allah sana acımış onun yüzünü göstermiş hiçde üzülme canım yat kslk Allaha ya et

Bütün geçmiş olaylarını daha yeni mi anlattı?
Kirli geçmiş deyince haddinden fazla sevgilisi oldu sandım ama daha betermiş.
Bu olaylar kirli kelimesini bile aşmış düpedüz karaktersizlik haysiyetsizlik.
Geçte olsa en doğru kararı vermişsiniz.

Alinti yapamadigim icin boyle cevap vereyim..
cimcimegfb cimcimegfb
Evet bugun ogrendim, ve sicak sicagina terk ettim

N nihaledem
Malesef kiz hakliymis evet ama cok seviyordum nisanlimi konduramadim ve beni aldatacagi aklimin ucundan bile gecmezdi o yuzden inanmamistim. Bana her seyi kendi acikladi, facebook sifresini biliyordum yillardir ve gecenlerde bana esti ve mutlaka hotmail sifreside aynidir dedim ve hakli ciktim. Orada taa yillar oncesine ait mailler buldum, o nisanliyken aldatan kiza ait olan mailler o kiz kim diye sorunca benim salakta döküldu yanj kendi agizi ile anlatti her seyi. Evli kadinla yatma olayinida bana benim ona 'hayatinda ki yaptigin en cilgin sey neydi' sorusunu sorunca anlatti hemde hayet rahat bir sekilde. Yuzugu suratina firlatinca verdigi tek tepki 'dur askim napiyorsun neden sinirlendin ki simdi' oldu.. o andan beri belki 500 defa aramistir telimi kapadim ama

Bu adam ciddi derecede ahlaksiz. Isteyen istedigiyle sevisir tamam ama bu adam evlenecek nisanli kizla, ne bileyim kocasi mapustaki kadinla sevisiyo. Yani resmen ahlaksizlik bu. Kim bilir seni de nasil aldatmistir. O kiza inaniyorum ben.

Utanmadan bunlari anlattiktan sonra yaptiklarini kabul edersen hayatin boyu aldatilirsin. Yuzugu atmak tek care.

Cok iyi yapmissin valla. Yuzsuz karaktersin herif. Bi de noluyo askim demis terbiyesiz. Hicbi kiz durup dururken arkadasinin sevgilisine o cocuk seni aldatiyo demez ates olmayan yerden duman cikmaz. İyi ki erkenden gormussun gercek yuzunu allah kurtarmis. O seni nonu asla birakamiycahini falan dusunuyodu heralde ondan boyle genis genis anlatmis. Simdi de nasil olsa affeder cunku gecmis hatalarim bunlar diyodur. Daha cok bekler

Eğer ki şimdi nişanı atmış olmayıp evlenseydiniz belki bir ömür boyu aklınızda soru işaretleri ve şüphelerle yaşar kendinizi yer bitirirdiniz. Allah karşınıza hayırlı insanlar çıkarır umarım.

E her geçmişi "kirli" olan ölsün o zaman?
Adam 24 yaşındayken zındığın teki olabilir, o yaşlarla 30 yaşlar arasında zihniyet farkı çok olur, her türlü saçmalığı yaşayıp tatminlik noktasına vardıktan sonra durulan ve düzenli hayata geçen adamlar daha güvenilir oluyorlar, onu belirteyim.
Bi de "son bi kez tatile gitmek" nedir alla aşkına? Literatürüme yeni bi kavram eklendi. düğüne 3 hafta kala beş günlük tatile çıkmak falan da iyiymiş ayrıca, hatun kafadan bi haftayı silmiş. Nişan menülerinde yürek felan vardıysa demek.

Kim ne derse desin Allah x nişanlınıza kendi ağzıyla söyletmiş ,eğer hayırlı bır insan olsa geçmişinden bu kadar rahat konuşamazdı .Bundan daha hayırlısı çıkartsın Rabbim sana inşallah amin

İyi olmuş terkettiğin..
Hani sadece sevgilisi olsa onunla birliktelik yaşasa o kimseyi ilgilendirmez de, nişanlı ve evli kadınlarla birlikte olan insan karaktersiz ötesi bence..

Hayran oldum duruşuna tatlım, ama ben ona 4 yıl emek verdim o yüzden affettim ühühü demediğin icin seni tebrik ediyorum, kadının dibisin :KK50: soruna gelince cok iyi yapmısın gecmis gelecegin aynası derler, aldıgı ahlar elbette seninleyken çıkacaktı mağdur olan sen olacaktın. Bundan sonra karşına öyle biri çıksın ki aman be 4 yılcık nedirki iyiki beklemişim bunj tanımısım dersin hakediyorsun bu durusunla

Hay eline sağlık!

Eski sevgilisi ile ne halt yediği beni alakadar etmez, iki karaktersiz birbirini bulmuş der geçerim ama evli kadınla birlikte olmak ve o kızın dikkatli ol demesi zaten yeterince dikkat çekici. O yüzden isabet olmuş.

X