Nişanlımın sahte facebooku

Lilibett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
435
286
Kızlar, sözlüm iki aydır şehirdışında Çalışıyor,ay sonu nişanımız var..

Bu akşam kendi Facebook'umda bir bildirim gördüm,bır arkadasım Bulunduğum Şehirde ilçesinde yeni açılan bir barı beğenmiş.neymiş diye girip baktım.pavyon değil ama öğrenci mekanı da değil.fasıl tarzı bir yer ve haftasonu dansöz varmış,kimmiş ki bu diye dansözün sayfasına baktım,ordan da can sıkıntısı işte dansözün duvarına yazan bır kadının profılıne baktım kadında boyle konsmatrıs gıbı bısey .neyse benimkinin adı çok bilindik,mehmet Aydın gibi mesela,mehmet aydın isimli biri bu dansözün arkadaşına yorum yapmış,gelelim nerde çalışıyorsun mekana diye.

Ben ıkı yerde ısmı gorunce actım baktım adama.adamın resmı yabancı manken resmi.sadece tesadüf dıyordum kı..dannnn....adamın yaşadığı şehır nişanlımın Gittiği şehir,nişanlım iki ay önce gitti.adam bır buçuk ay once açmış.tum bılgılerı kapalı.ama benım Bulunduğum Şehirdeki barı beğenmiş ve kendı çalıştığı şehırde ikamet yazmıs.kadınlarda tipi değil.yaslı Başlı tıpler...kapak fotosu besıktas ve futbolu çok sever ama besıktaslı degıl...hanı arkadaşları gezerken aksam yedıde evde,telı hep açık.işten eve evden işe.tıpı falan da çok duzgun yapacaksa normal bırıyle aldatır diyorum ama bunlar tesadüf olamaz,nasıl ogrenırımben bunu,hadı el atınkızlar.ek bilgi iki Şehirde alakasız kucuk şehirler,istanbul Ankara vs degıl...nevsehır ve bılecık gıbı dıyelım.

Son düzenleme:
Belki de isim benzerliğidir.
Siz de sahte hesap açıp ekleyin o hesabı...
Paylaştığı hiç bir şey yok mu herkese açık profilinde ? Beğenenlerden tanıdıklara rastlayabilirsiniz belki..
Yine de peşin hükümlü olmayın, emin olana kadar bir şey söylemeyin.

Yalnız ibretlik bi şekilde yakalamışsiniz eger dogruysa. Bence de fake hesaptan konuşun onunla. Anlayamaz ip filan, zaten anlarsa da anlasin eger erkek arkadasinizsa saklamayacaksiniz konustugunuzu, erkek arkadasiniz degilse de ipnizi bulmaya ugrasmaz. Guzel bir bayan resmiyle fake hesap acip konusun

Bılgısayardan anlar,ip adresınden bakarsa bılır gıbı.bırde yenı açılmış Facebook'la direk aklına gelırım.oncekı konumda kuzenımın esını oyle denemıştık,bunu bılıyor,daha ıkı hafta oldu,yutmaz gıbı gelıyor

Belki de isim benzerliğidir.
Siz de sahte hesap açıp ekleyin o hesabı...
Paylaştığı hiç bir şey yok mu herkese açık profilinde ? Beğenenlerden tanıdıklara rastlayabilirsiniz belki..
Yine de peşin hükümlü olmayın, emin olana kadar bir şey söylemeyin.
Yok yok hıc bışı yok,bı tek o resım

O dansozlerden biriymis gibi yap.
Yok bilmem bi baska dansoz arkadasmdan duydum adini ordan buldum ekledim felan de.
Sahte hesaptan yani.

Bir arkadaşına söyle o yapsın , yer bildirimini kapatarak. Ya da baska sehirde veya burada konuştuğun birisi varsa arkadasin olarak o yapsın.isin içine guvendigin birini sok.

Bence de fake hesap açıp konuş bakalım anlarsın konusmalarindan yazış tarzindan

Kızlar en yakın arkadasıma anlattım ev Arkadaşının facesını aldım.o degılse engellerız dedıler.zaten kız pek bı sey paylaşmamış resımde yok ,çiçek böcek resımlerı var ve ıkı senelık.merhaba yazdım gonderdım,allam çok heycanlıyım

bu ne ya kimseye güvenilmicek mi? tövbe tövbe. ne hale geldi memleket.

bencede tesadüf. çünkü beşiktaşlı değilken beşiktaş yazıp hedef şaşırtmayı düşünüyorda fake profiline neden kendi adını yazıyor? bence mantıksız. başka isim yazardı.

X