- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- Konu Sahibi Hayalimde11
Arkadaslarım ekım ayında nişanım oldu sevdiğim adamla nişanlandık 3 yıllık bir birliktelikten sonra yalnız söyle bır durum varki! nişanlım parasının hesabını hıc yapmıyor aılesıne cok savuruyor (bu arada ben 27 o 28 yasında) düğünümüzü herseyımızı kendımız yapacaktık ve suana dek hiç para biriktiremedi gecen hafta bir olaya yine sahıt oldum ve çıldırma noktasına geldım 3 tane kredı kartı var biri annesınde oteki kardesındeydi ve yanımda 1650 lira odeme yaptı sonra kardesını aradı oğlum ne kadar harcamışsın böyle dedı güldü!!! Kardesıde sevgılısıne hedıyeler falan almış..Ve bende tepki gösterdim biz nasıl bırıkım yapıcaz bu seferde bana verdıgı cevap su oldu paylaşımcı olacaksın ben erkegım getırdıgıme katlanacaksın!!! yanı evlendikten sonrada böyle gidecek!!! aılesının evıne 4 -5 milyara yakın para giriyor nişanda giydikleri elbıseyı bıle nısanlım aldı.. Ailesi lüks içinde yasıyor annesinin giydiklerini görsenız aklınız durur nişanlım 3,500 lira maas almasına karsın 5 kuruş bırıktıremedı evlenıncede böyle gidecek aılemde soğudu ne yapsam caresızım benmi yanlış dusunuyorum