Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek adam ne anlar kelepceden burmadan?
Nisanda takilanlar sizindir gidin yaptirin, bence soylemeniz bile gereksiz.
Hem durumunuz da iyiymis. Evet kelepce bozuldugunda kaybeder ama bozduracak misiniz ki?
Bence nisanlinizi biri dolduruyor gibi?
Insan sevdiginin dedigini neden yapmasin, istedigine neden karşı ciksin ki?
Ben lafin arasinda kelepce yaptirayim gideyimde dedim agzimdan cikmaz olsaydi. Kayinbabam bile duymus babamla telefonda konustugunda demis yaptirmasin isciligi cok diye. Babamda kirmamak icin yaptirmaz felan demis. Ben bozdurmak icin almiyorum. Bozduracak olsam ceyrekleri saklarim degil mi ? iki gun sonra durumumuz ya kotu olursa diyor. Iki gun sonra durumumuz kotu olursa ya karim heves etti takti zarar ettik onun cani sagolsun demesi lazim. Bu para pul meseleleri beni o kadar geriyo ki gunlerdir kavgaliyiz bu konunun uzayip taa benin isten cikmama vardigi icin
Himmmm, yazar burda ne anlatmak istiyor diyesim geldi??
Konu eksik kalmis..
Acele ettigim yok takilanlarla kelepce yaptirmak istedim simdi kosup mu aliyorum ? Benim nisanlimin ailesinde gelinlerin kac bilezigi varsa surekli takarlar ben takmam takmayacagim icin tek bi tane kelepce takmak istedim ki oda 2 binlik biseydiŞimdi yaptırma evlenince yaptır.Bu ne acele?
Yaa yeri gelir kulagimda ki kupeyi bile bozdururum. Annem cocuklugumda kulaginda ki kupeyi bozdurup bana dondurma aldi cebinde bes kurusu yoktu. Biz elimizde paramiz varken bozdurma derdine dustuk
Arkadaslar kusura bakmayin yanlisikla tamamlayamadan elimden kacti gitti :) hemen bi msj geleceginide farkettim :))
Konuya kisa girisin ardindan devam edeyim. Nişanimda takilan takilarla kelepce bilezim yaptirmak istedim nisanlim kesinlikle yaptirma deger kaybediyor normal bilezik al dedi. Bende normal bilezik takamam koluma takabilecegim bisey olsun diye heves etmistim. Fuzuli harcamalar yapma diyor. Hakli olabilir ama amaan senden kiymetlimi al tak askim demeli degil miydi ? Evlenince taksitle alayim dedim. Benim param demeye basladin calismayacaksin evlenince dedi. Nisanlimin isi iyi maddi sorunumuz olmayacak ancak calismak sadece para icin degildir. Ben gorgusuz bi insan degilim. Bana neden israrla boyle yapti anlamadim. Simdi isten cikmami istiyo. Ben sana araba bile alirim ama o kelepceyi aldirmam diyo. Konu nerelere kadar gitti altini batsin huzurumuz kalmadi. Kavga etmekten yiprandim. Onu cok seviyorum oda beni. Aramizda para pul lafi asla olmadi cok caliskan ve eli boldur Alllah razi olsun. Birde kayinbabam gidip esyalari kendisi aliyo herseyin en iyisini aliyo ancak beni alisverise goturmuyo bi turlu