Nişanlımla olan imtihanım

Arkadaslar kusura bakmayin yanlisikla tamamlayamadan elimden kacti gitti :) hemen bi msj geleceginide farkettim :))

Konuya kisa girisin ardindan devam edeyim. Nişanimda takilan takilarla kelepce bilezim yaptirmak istedim nisanlim kesinlikle yaptirma deger kaybediyor normal bilezik al dedi. Bende normal bilezik takamam koluma takabilecegim bisey olsun diye heves etmistim. Fuzuli harcamalar yapma diyor. Hakli olabilir ama amaan senden kiymetlimi al tak askim demeli degil miydi ? Evlenince taksitle alayim dedim. Benim param demeye basladin calismayacaksin evlenince dedi. Nisanlimin isi iyi maddi sorunumuz olmayacak ancak calismak sadece para icin degildir. Ben gorgusuz bi insan degilim. Bana neden israrla boyle yapti anlamadim. Simdi isten cikmami istiyo. Ben sana araba bile alirim ama o kelepceyi aldirmam diyo. Konu nerelere kadar gitti altini batsin huzurumuz kalmadi. Kavga etmekten yiprandim. Onu cok seviyorum oda beni. Aramizda para pul lafi asla olmadi cok caliskan ve eli boldur Alllah razi olsun. Birde kayinbabam gidip esyalari kendisi aliyo herseyin en iyisini aliyo ancak beni alisverise goturmuyo bi turlu

Erkek adam ne anlar kelepceden burmadan?
Nisanda takilanlar sizindir gidin yaptirin, bence soylemeniz bile gereksiz.
Hem durumunuz da iyiymis. Evet kelepce bozuldugunda kaybeder ama bozduracak misiniz ki?
Bence nisanlinizi biri dolduruyor gibi?
Insan sevdiginin dedigini neden yapmasin, istedigine neden karşı ciksin ki?

Erkek adam ne anlar kelepceden burmadan?
Nisanda takilanlar sizindir gidin yaptirin, bence soylemeniz bile gereksiz.
Hem durumunuz da iyiymis. Evet kelepce bozuldugunda kaybeder ama bozduracak misiniz ki?
Bence nisanlinizi biri dolduruyor gibi?
Insan sevdiginin dedigini neden yapmasin, istedigine neden karşı ciksin ki?

Ben lafin arasinda kelepce yaptirayim gideyimde dedim agzimdan cikmaz olsaydi. Kayinbabam bile duymus babamla telefonda konustugunda demis yaptirmasin isciligi cok diye. Babamda kirmamak icin yaptirmaz felan demis. Ben bozdurmak icin almiyorum. Bozduracak olsam ceyrekleri saklarim degil mi ? iki gun sonra durumumuz ya kotu olursa diyor. Iki gun sonra durumumuz kotu olursa ya karim heves etti takti zarar ettik onun cani sagolsun demesi lazim. Bu para pul meseleleri beni o kadar geriyo ki gunlerdir kavgaliyiz bu konunun uzayip taa benin isten cikmama vardigi icin

Ben lafin arasinda kelepce yaptirayim gideyimde dedim agzimdan cikmaz olsaydi. Kayinbabam bile duymus babamla telefonda konustugunda demis yaptirmasin isciligi cok diye. Babamda kirmamak icin yaptirmaz felan demis. Ben bozdurmak icin almiyorum. Bozduracak olsam ceyrekleri saklarim degil mi ? iki gun sonra durumumuz ya kotu olursa diyor. Iki gun sonra durumumuz kotu olursa ya karim heves etti takti zarar ettik onun cani sagolsun demesi lazim. Bu para pul meseleleri beni o kadar geriyo ki gunlerdir kavgaliyiz bu konunun uzayip taa benin isten cikmama vardigi icin

Ayyy boyle altina, kari kız islerine burunlarini sokan erkeklerden nefret ediyorum.
Nisanda takilan senindir sen niye evlenince haracayacakmissin ki?
Annene ver annen yapsin koluna taksin. Ya da boz hepsini lazimdi de arkadasim. Biriktirme.
Bu ne ya, böyle insanlardan tiksiniyorum..

Yaa yeri gelir kulagimda ki kupeyi bile bozdururum. Annem cocuklugumda kulaginda ki kupeyi bozdurup bana dondurma aldi cebinde bes kurusu yoktu. Biz elimizde paramiz varken bozdurma derdine dustuk

Benim nişanlim ailesine duskun. Dukkanlari var gelirleri ortak. Babasinin eline bakiyo biraz. Bizim tanismamiza vesile olan arkadasim nisanlimin kuzeniyle nisanli. Kiz nisanlisinin ailesinin taktigi emanet bilezikleri bozdurup kelepce yaptirmis o kizi cok ayipladilar. Aceba bu konuyla bi ilgisi olabilir mi ?

Şimdi yaptırma evlenince yaptır.Bu ne acele?
Acele ettigim yok takilanlarla kelepce yaptirmak istedim simdi kosup mu aliyorum ? Benim nisanlimin ailesinde gelinlerin kac bilezigi varsa surekli takarlar ben takmam takmayacagim icin tek bi tane kelepce takmak istedim ki oda 2 binlik biseydi

Yaa yeri gelir kulagimda ki kupeyi bile bozdururum. Annem cocuklugumda kulaginda ki kupeyi bozdurup bana dondurma aldi cebinde bes kurusu yoktu. Biz elimizde paramiz varken bozdurma derdine dustuk

Kesin birisi doldurmus seninkini. Ondan boyle yapiyor demedi deme.
Senin yerinde olsam o altinlari anacigima veririm ya da ceyiz alirim.. O zaman kelepceye hasret kalir..

Arkadaslar kusura bakmayin yanlisikla tamamlayamadan elimden kacti gitti :) hemen bi msj geleceginide farkettim :))

Konuya kisa girisin ardindan devam edeyim. Nişanimda takilan takilarla kelepce bilezim yaptirmak istedim nisanlim kesinlikle yaptirma deger kaybediyor normal bilezik al dedi. Bende normal bilezik takamam koluma takabilecegim bisey olsun diye heves etmistim. Fuzuli harcamalar yapma diyor. Hakli olabilir ama amaan senden kiymetlimi al tak askim demeli degil miydi ? Evlenince taksitle alayim dedim. Benim param demeye basladin calismayacaksin evlenince dedi. Nisanlimin isi iyi maddi sorunumuz olmayacak ancak calismak sadece para icin degildir. Ben gorgusuz bi insan degilim. Bana neden israrla boyle yapti anlamadim. Simdi isten cikmami istiyo. Ben sana araba bile alirim ama o kelepceyi aldirmam diyo. Konu nerelere kadar gitti altini batsin huzurumuz kalmadi. Kavga etmekten yiprandim. Onu cok seviyorum oda beni. Aramizda para pul lafi asla olmadi cok caliskan ve eli boldur Alllah razi olsun. Birde kayinbabam gidip esyalari kendisi aliyo herseyin en iyisini aliyo ancak beni alisverise goturmuyo bi turlu

Erkekler böyle şeylere karışmamalı zira çok itici oluyorlar. Hayır ortada maddiyatla ilgili sorun da yok. Eee geriye ne kalıyor? Benim dediğim olacak.

Ohoooo simdiden bukadar karisiyorsa, sizi calistirmak istemiyorsa, siz yandiniz... Ne yani amaci? Gerci belli amaci, param var calisiyorsun diye konusuyorsun evlenince calismiycaksin demis, yani siz tamamen ona bagimli olacaksiniz, o ne derse o, o neyin alinmasina izin verirse o alinacak... Iyi böyle yasamak istiyorsaniz, hemen kiyin nikahi! Allah askina bukadar tepenize cikartmayin su erkekleri... Siz bir bireysiniz ve kendi kararlarinizi kendiniz verebilmeniz lazim, haaa danisirsiniz, oda fikrini söyler ama bukadar heves ediyorsaniz alirsiniz, calismak istiyorsaniz calisirsiniz, ki böyle bi adamla beraberken calismaniz en dogrusu... Niye kendinize emirler verditiyorsunuz? Evlilik beraber hayat sürmektir, ortak kararlar almaktir... Gidin alin kelepcenizi, madem inat yapiyor, ona ne oluyormus, daha evli bile degilsiniz...:KK14:

sadece çalıştırmama konusunda yorum yapacağım ...çalışmayacaksın evlenince nedir ya :KK70: ona ne ki ? okula gitmişsin o kadar senelerce yazık değil mi ananın babanın parasına evlenip de elin herifi çalışmayacaksın evlenince diye mi? haaalaa cahillikk kafaya bak sene olmuş 2015 yazık bence senin burda takıldığın konu kelepçe bilezik tak aşkım demedi olmamalı benm sevgilim niye böyle cahilce bir şey söyledi olmalı

yani bir takı için bu kadar lafı sözü anlamıyorum, erkeğin dırdırcısı da hiç çekilmez. gidin istediğiniz takıyı alın, ben sevmem öyle kelepçedir kürdandır ama alın içinizde kalır, annem söyler söyler nişanlıyken babamın teklif edip kendisinin istemediği platin yüzüğü söyler, içinde kalmış kadının sonradan, alın takın hevesiniz geçince bozdurur küpe neyin yaparsınız, değeri düşük oluyorsa da hem hatıranın değerine bakılmaz
sakın işten çıkmayın, çok pişman olursunuz, nişanlınız hoş sinyaller yollamıyor çünkü

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: anu
X