NİŞANLINIZ AYRILDIKTAN İKİ AY SONRA SEVGİLİSİ OLDUGUNU ÖĞRENSENİZ?

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
ÖNCELİKLE ÇOK ŞÜKÜR ÇOK İYİYİM BAZI ARKADAŞLAR YİNE MI SEN DEMESİN DİYE :) arkadaşlar benim eski nişanlım iki ay bile dolmadan yiğenin en yakın arkadasıyla (lise sona gidiyr kız) sevgili oldugunu öğrenseniz. ve bu kızda bizim nişan fotolarını begenmişti zamanında hey gidi günler.. yani demem o ki gercek seven bir erkek böyle birşey yaparmı ? üzülüyorum iki ay boşa gözyaşı döktüm diye ruh gibi gezdim diye o ise sevgili yapmış çoktan zoruma da gitmedi değil siz olsanız napardınız .. yada başından böyle sey gecen oldu mu? yorumlarınızı bekliyrum teşekkürler..

Bu kaçıncı konun bilmiyorum hepsinde aynı şeyi söyledim umrumda olmaz. Beni sevmeyen biri için hayatı kendime zindan edemem.

senin yorumunu bekliyrdum.. biliyrdum böyle diyecegını cok tesekkur ederim :)

Adı üstünde eski. Eski olan hiç bişeye üzülme zaten sen onu gözden çıkardın salla gitsin.

Aman bosver. Neden diye sorgulamaya bile degmez. Allaha sukur et boyle bir karaktersizle hayatina devam etmemissin.

Adı üstünde eski. Eski olan hiç bişeye üzülme zaten sen onu gözden çıkardın salla gitsin.

eski evet ama biz kızlar böyle kendimizi üzüntüden parcalıyruz.. onlar ooo hiç birsey olmamış gibi devam ediyrlar

Aman bosver. Neden diye sorgulamaya bile degmez. Allaha sukur et boyle bir karaktersizle hayatina devam etmemissin.

karaktersiz bu çok doğru bunu öğrendiğim an bütün acı çekişlerime kızdım

Muhtemelen benim böyle bir şeyden haberim bile olmazdı sizin yerinizde olsam. Çünkü bir insanla aramdaki ilişki bittiyse hele ki kötü olarak bittiyse ondan haber almayı reddederim. Siz neden hala bir şeyler öğrenme, bir şeylere ulaşma peşindesiniz?

beni çok sevdgını söylerdi.. nişanı yaptık ayrıldık iki seneni vermişşin nasıl hemen baskasına askım deyip mutlu olur ınsan aklım almıyr

Sen öyle iyi yürekli bir insansinki Allah senin gibi güzel insani o kansizin elinden cekip aldi ve sana gosterdi evlenmeden once...Bak sana bir soz yazacagim bazi kadinlar vardir saire siir olur ,saclari yaprak gibi misralara savrulur ..bazi anneler vardir siire sair olur,şiir gibi tehlikeli serefsiz erkekler dogurur...seninkiside bu cinsten..Allah senin gibi degerli insanlari seytani ve tehlikeli erkeklerden korusun..İyilerin pek sansi yok deselerde guzel arkadasim eninde sonunda hakettiklerini bulurlar sen en iyisini hakediyorsun bununda zamani var eminim.senin gibi birinin degerini bilmeyen kalbini kiran yurekler utansin eger yurek varsa tabi...

Sen öyle iyi yürekli bir insansinki Allah senin gibi güzel insani o kansizin elinden cekip aldi ve sana gosterdi evlenmeden once...Bak sana bir soz yazacagim bazi kadinlar vardir saire siir olur ,saclari yaprak gibi misralara savrulur ..bazi anneler vardir siire sair olur,şiir gibi tehlikeli serefsiz erkekler dogurur...seninkiside bu cinsten..Allah senin gibi degerli insanlari seytani ve tehlikeli erkeklerden korusun..İyilerin pek sansi yok deselerde guzel arkadasim eninde sonunda hakettiklerini bulurlar sen en iyisini hakediyorsun bununda zamani var eminim.senin gibi birinin degerini bilmeyen kalbini kiran yurekler utansin eger yurek varsa tabi...

melegım yüregıne sağlık sözlerine diyecek hiç birseyim yok... kıymetlisin kuzummm

Sen nerden öğrendin bunu bakayım? Takip mi ediyorsun hala yoksa sana haber taşıyan biri mi var?

ben bizzat kendim öğrendim.. içimdeki şüphe yemişti beni öğrenmeliydim işte tamda öğrendiğim gibi çıktı

X