- 10 Ekim 2014
- 33.406
- 150.801
- 798
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
Bence herkes hayatındaki kişiye göre konuşuyor. Konu sahibi de karşısındakinin yakınlığını ve karakterini anlamıştır, ona göre davranmalı. Benim sevgilim bana hayatımdaki herkesten daha yakın, babam bilmez iç halimi ama o herşeyi bilir. Yüzüme vurulacak şeyler de duydu ama yıllardır vurduğunu görmedim. O yüzden güvenirim. Sen-ben lafı etmez hiç, ben dersem bozulur biz diye düzeltir. Böyle bir adam oldğu için bir ihtiyacım olsa söylerim. O alıştırdı buna beni. Ama ex eşte çok çekinirdim . O da öyle alıştırmıştı. Onurluluk sanırdım bunu bide. Alakası yok ama yahu, her ilişki kendine özgü, terimler de o ilişkiye göre şekil değiştiriyor...
3 senelik evliyim belki bir çok konuda tartışmışızdır eşimle ama para konusunda bu zamana kadar ne tartıştık ne lafı edildi. Önceden parasını almıyordum ve buyüzden cimri fılan olmadı, parasını almıyorum dıye ilişkimiz daha az samimi de olmadı. Almamamın sebebi güvensizlik değildi. Bana doğru ve uygun gelmiyordu. Benim aile ilişkilerimde çok harıka, çok sıkı fıkı, çok bağlı olmasada ihtiyacım oldugunda babamın orada oldugunu biliyordum. Baba tabiki eş, sevgılı gibi olmaz herseyın bir yeri var, herseyı bılmez, benımkıde bılmez ama kalkıp babam bile bılmıyor bu adam bılıyor dıyıp onca sene bana bakmış adamı yok sayıp bu tarz hareket etmezdım. İlişkiye göre değilde aileye görede şekil değiştiriyor bence.