niye böyle oldun be adammm

efnann

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
119
30
29
evet söz konusu olan kişi eşim daha iki yıllk evliyiz.
bir evladmz var, ama birbirimize.okadar uzagz.ki geceleri uyurken bile sarlmaz ben isterim omzunda uyuyim o rahat edemez hiç sarlp uyudugmuzu bilmem artk sadece sev...smek istediginde bana yaklaşyo ve buna tahammül edemiyorum.
kendimi cinsel.obje gibi hissettim ozaman bile onadar uzak okadar soguk geliyoki nerde benim.o aşk.oldugum adam nerde benim.için dünyayı karşısına alan İnsan NERDE NERDEE.OFF ŞUAN OKADAR DOLUYUM Kİ anlatamam size :KK43: :KK43:

Bnm de hayatım Aynn öyle .yalnız değilsin .bnde bilmyrm ne yapsak .konuşmayı dene istersn bn mesajla denedim şuan iş dolayısıyla ayrıyz şehr olarak .bakalım bir araya gelince nasıl olucaz .hep iyi güzel diyoruz bir araya gelince hop başa dönüyoruz .olmayınca olmuyr demk öyle kabullenmek mi gerek

ne güzel işte seni sıkmıyo yatarken :) rahat rahat yat, elin kolun dinlensin :))

iki senelik evlilik ve çocuk da var sıkılmıştır, monotonlaşmıştır evliliğiniz.
çok beklenti içine girmeyin boşverin.

konuşmayı deneyin bence nasıl mutsuz olduğunuzu kendinizi nasıl hissettiğinizi anlıyorum aslında çok üzülüyorum böyle şeylere ve evlenmekten çok korkuyorum bu yüzden hep bi pişmanlık okuyor görüyor duyuyorum çünkü.. Allah yardımcın olsun ne diyelim ama konuşmalısın kendini kötü hissettiğini bu kadar kısa zamanda neden uzaklaştığını sakince konuşabilirsin bence , birde çocuk var erkekler böyle galba ilk seneden çocuğu yapıyolar sonra eve uğramaz ilgi göstermez oluyorlar Allahım valla ne sinir bozucu bişey ya :63:

Daha önceleri nasıldı?
Hep böyle miydi yoksa bir süre sonra mı böyle oldu?
Sevgilimde bende rahat uyumayı seven insanlarız. Öyle sarmaş dolaş uyuyamayız mesela.
Sarıl öper iyi geceler der arkasını döner uyur. Bende öyleyim ve memnunum bu durumdan :KK53:
Eğer sıkıntınız sadece buysa ve bu olay dışında başka sorun yoksa bence büyütmeyin. :KK14:

X