Kışın başladım igneli epilasyon macerasına. Benim sorunum yüzümde. O kadar fazla ki tüylenme hatta kıllanma bildiğiniz erkek gibi oluyor. Sürekli ayna ve cımbızla yaşıyordum. Yara oluyordu batık oluyordu. Artık yorulduğumu ve bıktığımı anladım. Igneli epilasyon arayışına girdim. Ama kimi arasam 2, 2.5, 3 tl dedi dakikasına benim fazla olduğu içim tüylenmem daha uygun bişey bulmam lazımdı. Baya araştırdım ve şuan kartal da biyere gidiyorum. Memnunum da yani benim tüylenmem aşırı olduğu için malesef akımı fazla veriyoruz buna rağmen kabuklanma, morarma gibi herhangi bişey olmuyor. Bana doktora gitmemi de söyledi tedaviyle birlikte daha hızlı sonuç alırız diye. Doktora da gittim kan tahlili falan hormonlarım da hiç bi sorun yokmuş.herşey normal dedi doktor. Ama kışın başladım İğneli epilasyona ki hafta da bir gidiyorum fakat buna rağmen hala bitmiş değil. Evet incelme azalma var ama fazla değil. Bunun altında bi hastalık elbet vardır diyorum. Çünkü tek yüzümde değil tüylenme sorunum. Bidaha doktora gitsem yine hormonlarda bişey yok diyip gönderecek. Sizce niye böyle olabilir? Hangi bölüme gitmem gerekiyor belki daha farklı bi hastalığım vardır. Lütfen yardım edin artık bıktım böyle yaşamaktan