Nolur biri bana yardım etsin

Çocukken bende de olmuştu. İlaçların faydası olmamıştı tam olarak, kayısı çekirdeği yemiştim tatlı çekirdek. Günde bir avuç falan yiyordum. Tesadüfü olarak bir baktım dışkı da yoğun olarak var. Tamamen döküldü ve geçti

Yazım diliniz cok sert( ya da yazımdan kaynakli) , bilmiyorum sürekli tekrar ediyorsa bu dedikleriniz rutini haline gelmiştir kil kurdu hakkında zaten fikrim yok evet eğitimimde sağlık alani değil, yalniz bazi hastalıklarda da ilaç ictim oldu bitti olmuyor bazen , ben olsam bütün camasirlarimi atardım. Bilmiyorum sanki senelerdir var gibi geldi yani dediklerinizi yapmamis olmamali ama yine denesin

taze kabak cekırdegı gunde 1 avuc
dokuyor dıye bılıyorum oyle duymustum
kesın ıbrahım saracoglu bılır

Mesleki deformasyon olabilir bende o yüzden halden anlayayım duygusuna göre konuşayım demek yerine pat pat teşhis ve tedaviyi anlatmış olabilirim.
Bu arada veteriner fakültelerinde ilk ders hocalar şunu söyler. Hasta sahipleri yalan söyler. Yalanı ortaya çıkarana kadar soru sorun. Anamnez alırken hasta sahibinin dediklerini doğru varsaymayın. Bu eğitim ve tecrübeyle biliyorum ki yalan söylüyorlar. En dürüst hasta sahibi birkaç doktor dolaşıp teşhis koyulamayan hastalıklara sahip hayvanların sahibi. Teşhisi koyulduktan sonra iyileşmiyorsa, tedavi doğruysa hasta sahibi yine yalan söylüyordur.
Neyse işte meslek beni deforme etmiş ama dediklerim doğru. Mutlaka yapsın kurtulacak.

benımle dalga gecmezsenız bırsey dıyecegım sımdı bu yumurtaları olan yere dokunmamız sonucu vucuda yerlesen bırseymıs ya
tedavı surecınde tek kullanımlık eldıven doktor eldıvenı kullanılsa

Çiğ kabak çekirdeği denediniz mi?

Onların bir kese gibi bir şeyi oluyormuş yakınım o keseyle birlikte düşürmüş tuvalet sırasında. Artık ne yedi ne içti bilmiyorum çocukmuş o zamanlar. Hijyene dikkat edilmeli tanbi, bir de marankinin detoks programı var onda da belli bir süre bitkisel besleniliyor ama tarihleri var ayın konumuna göre. Sonra eczaneden lağman alınıp yapılıyor parazitler filan dökülüyormuş

Siz gecede yazdınız ben nedense sizin erkek olduğunuzu düşündüm bilemiyorum neyse ...
Çiğ kabak çekirdeği iyi geliyor kıl kurduna , ama bildiğiniz balkabağın içinden alıp kabuklarıyla yiyeceksiniz , döküp temizliyor . Ayrıca bulaşıcı birşey bu , yani zaten biliyorsunuzdur dikkatli olun derim .

benımle dalga gecmezsenız bırsey dıyecegım sımdı bu yumurtaları olan yere dokunmamız sonucu vucuda yerlesen bırseymıs ya
tedavı surecınde tek kullanımlık eldıven doktor eldıvenı kullanılsa
Döngü şu, yumurtayı ağız yoluyla alırsın mideden bağırsaklara geçer ve oraya yerleşir. Bazıları yer değiştirir, bazıları ise bağırsağa tutunup son halkayı bırakır ve dışkıyla dışarı atarlar. Kıl kurtları anüs çevresine gelip orada yumurtlarlar. Selofan yapıştırıp çekilir, mikroskopta bakınca yumurtasını görürsün. Kaşındığı için poponu kaşıyıp hijyene dikkat etmezsen elini sürdüğün yerde yumurta olur. Sonra oralardan tekrar ağzına.
Eldiven o nedenle ile çok yaramasa da her yer steril hale getirildikten sonra anüs çevresine dokunulması gerektiğinde tek kullanımlık olabilir.

Limon suyu iç eşyalara da limon suyu sık küçük böcekleri yakıp öldürüyormuş

Yazıldı mı bilmiyorum ama çiğ kabak çekirdeği sabahları bir avuç kabuklarıyla tüketmek iyi gelir derler

Bir de ev yapımı dut sirkesi iyi gelirmiş

ılk bulasma seklı neden olur baktıgımda okul sıraları havlular bardaklar mutfak tezgahı falan dıyor nerdeyse herseyden bulasabılırmıs cok kotu bırsey bu ya
belkı oraya dokundugu ıcın ordan gerı bulasıyordur ıyı dezenfekte edemıyorlarsa
kaynar sularla sirkelerle yıkanması lazım sanırım

Evet döngü bir yerden yumurtayı almayla başlıyor. Sonra ise hijyene dikkat edilmediğinde devam ediyor. Hanımefendinin durumunda evden de çıkmadığına göre ev iyice dezenfekte edilmiyor. İlaçla tedavi oluyor, ama yine evden parazit kapıyor. Hatanız var deyince de ben suçlu oluyorum. Her şeyi kaynatması lazım. Evi de çamaşor suyuyla silmesi lazım.

ve tum aıle bıreylerınınde aynı sekılde hıjyene ve temızlıge dıkkat etmesı lazım sonucta aynı banyo aynı wc aynı camasır bulasık makınası kullanılıyor
belkıde en basta evdekı bırınden bulastı konu sahıbıne bellı olmaz

Evi ilâçlatsa olmaz mi valla çamaşır suyuyla silince gitmez hissi oluşturdu ayy

eger hastalıktan kurtulmak daha fazla enerjı verıp ev temızlemeye daha saglıklı odaklanabılecekse aslında bunun ıcın hastanede bır arındırılma ıslemı falan yok mu ?
yanı kısı kurtulamıyor bırturlu psıkolojısı bozulmus hastanede bunun ıcın ıslem yapılamıyor mu

sırke falan mı ıcsen konu sahıbı calkala kendını yemın ederım ben olsam yapardım heralde

Evi ilâçlatsa olmaz mi valla çamaşır suyuyla silince gitmez hissi oluşturdu ayy
Olmaz. Parazit bunlar kendileri dışarıdan beslenmiyorlar, bir canlıya ihtiyaçları var. Bazı parazit yumurtaları aylarca aynı yerde dururlar, biri vücuduna alınca açılırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…