Nolur biri bana yardım etsin

Kabak çekirdeği denediniz mi ac karnına?
Bir tanıdığım bu şekilde kurtuldu.
Basit ama etkili bir yöntem,denemediyseniz deneyin derim.
Birde kırılmayın ama ne hastaliklar var tedavisi mümkün olmayan,hatta tedavi olmasına rağmen nükseden,hafife almak amaçlı söylemiyorum yanlış anlamayın bu arada,neden bu kadar umutsuzsunuz?
Muhakkak geçer uygun tedaviyle,yöntemle.
Sıkmayın bu kadar canınızı.

Ne yapsın hastaneler ev temizleme timi mi kursunlar?
Doktorlar da anlatmıştır bunları, ilacı verip göndermişlerdir. Eskiden insanların hepsinde varmış zaten parazit, tıp ilerledikçe kurtulmuşuz. Her yerden kapabilirsiniz bunu.

aslında tim iyi olurmus

ahmet maranki veya ıbrahım saracogluna ulasın dıyorum ben
kür mür soyler onlar

bırde konu sahıbı kızmayın ama demek kı ev gercekten ıyı dezenfekte olmuyor yada aılenızden bırı kımse o eve tasıyan cunku sız evden cıkmıyormussunuz temızlemıssınız aıleden bırı tasıyor dısardan eve buyuk ıhtımal

Arkadaşım neden bu kadar üzüldünüz ki Yani biliyorum insanın başına gelince çok midesi bulanıyor ama Kontil diye bir çiğneme tableti var reçetesiz satılıyor hemen geçiriyor o. Benim başına gelmişti bir süre önce doktora bile gitmeden onu kullanmıştım geçmişti. Tadı çok kötü yalnız. Üç tableti bir gün çiğniyorsunuz. Bir hafta sonra (yumurtaların açılma dönemi olduğu için) kalan 3 tanesini daha çiğniyorsunuz geçiyor. İsterseniz siz bir kutu daha alıp diğer hafta da kullanırsınız. Bu arada çamaşırınızı her gün değiştirin ve her gün bir avuç kabak çekirdeği yiyin. Benim sağ elim sakatlanmış bir dönem her işim için sol elimi kullanmak zorundaydım afedersiniz o yüzden olmuştu

İbrahim saraçoğlu da kekik demleyim onu için kahvaltıdan yarım saat önce diyor. 15 gün boyunca bunu da yaparsınız içimiz rahat etsin diye. Bir çay bardağı kaynar suya bir tatlı kaşığı kekik atıp üzerini kapatın 10 dakika sonra süzüp için

Çok geçmiş olsun intiharı düşündürecek kadar ağırlaştıysa hastalığınız bu duruma doktorlar ne diyor acaba?

Bir de tedavi oluyorsun hijyene dikkat ediyorsun belki gündüz ama gece acaba uykuda poponu kaşıyıp uyanınca da bunu bilmediğin için telefonuna dokunup tekrar bulaştırıyor olabilir misin

Sırf sizin tedavi görmeniz yetmiyor, o çok illet bi hastalık. Ailede herkes tedavi görmeli, evi komple dezenfekte etmelisiniz bütün eşyaları her şeyi. Bence bir şeyleri ya yanlış ya da eksik yapıyorsunuz, ihmal var yani. Geçmiş olsun.

Çiğ yer fıstığı tüketin bol miktarda yiğenimde olmuştu ve zarıyla beraber düşmüştü yarım kilo yemişti ama çocuk bi oturmaya.ve biz bunu tesadüfen öğrendik sonrasında kuzenlerim de denedi gerçekten etkili bi yöntem

Canm kil kurdu nasi bi hastalik blmiyorum ama allah sifa versin

Doktorunuzu değiştirin özellikle üniversite hastanelerine gidin. O kadar tedaviye cevap alamadıysanız, araştırma yapılması lazım. Belki vücut bir şeyle etkileşip, bir sebepten kendisi üretiyordur. Saraçoğlu’nun kürlerini araştırın, gerekirse ulaşın kendisine. Çevremde başka nedenlerle de deneyenler oldu, işe yaramayan kürü olmadı şimdiye kadar. Geçmiş olsun.

Merhaba ben yedi yıldır ugrasiyorum gecmiyor butun ilaçları butun bitkisel kurleri denedim evi camasir suyuyla bocaladim sirkeyle yikadim kapi kollari heryer dahil camasirlari kaynattim sirke kullanmadan meyve sebze yemedim akliniza ne geliyorsa yaptim titizlik hastaligim oldu bu kurtlar yüzünden hep evham heryeri siliyorum yikiyorum ama gecmiyor gecmiyor hergun banyo carsaf hersey değişiyorum olmuyor bende sizin gibi cok piskolojim bozuk sizi anliyorum ne yapacagiz inanin bilmiyorum yasamaktan soğudum

Aidin Salih adındaki tıp doktorunun onerinisi incele birde

Yeşil mercimeği kaynatıp suyunu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…