• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur biri bana yardım etsin

Kıl kurdu için niye yatışınızı yapsınlar hanımefendi? Sağlık sistemi daha çok ihtiyacı olanlara ayırır fonunu. Sizin parazit dökmeniz için hastane yatağına ihtiyacınız yok. Size yazdım neler yapmanız gerektiğini
Gereken her şeyi yaptım benim hastahaneye yatmam için başka bir yılanı baş vurmam gerek böyle giderse hastahaneye değil mirka yatacam sonuç da bende bir hastayım heralde siz beni anlamadınız allah sokaktaki kediye köpeğe bile vermesin.

Şimdi şöyle ki bir buçuk yıllık bir tedavisi yok. Doktora gidip iç parazit için ilaç alacaksınız. Kontil tablet vs gibi. Ailede kim varsa kullanmak zorunda. İlaçları aldınız evde ne var ne yok kaynar suyla yıkamanız gerekiyor. Nevresim, havlu, iç çamaşırları, kıyafetler hepsi kaynatılacak. Halılar yıkamaya gidecek, koltuklar eve insan çağırıp yıkanacak. Evin geri kalanı komple çamaşır suyuyla silinecek. Süreklilik arz ettiği için 6 hafta sonra tekrar dışkı testi verip yumurtaların tekrar açılıp açılmadığı kontrol edilecek. Eğer varsa bir kür daha tedavi olacaksınız. Sonra kurtulursunuz.
Bunların hepsini her gün yapıyorum

Gereken her şeyi yaptım benim hastahaneye yatmam için başka bir yılanı baş vurmam gerek böyle giderse hastahaneye değil mirka yatacam sonuç da bende bir hastayım heralde siz beni anlamadınız allah sokaktaki kediye köpeğe bile vermesin.
Gereken herşeyi yapsanız iyileşmiş olurdunuz. Parazitten bahsediyoruz burada. Ben hastalığı gayet iyi biliyorum. Bakın eve hiç birşey yapmayıp ailecek ayda bir iç parazit tableti alsanız bile kurtulursunuz.

Kil kurdunu duydum ama nasil birsey nasil etkiliyor hic bilmiyorum allah sifa versin valla zordur eminim bu kadar caresizlik icinde yazmışsınız

Gereken herşeyi yapsanız iyileşmiş olurdunuz. Parazitten bahsediyoruz burada. Ben hastalığı gayet iyi biliyorum. Bakın eve hiç birşey yapmayıp ailecek ayda bir iç parazit tableti alsanız bile kurtulursunuz.
Evet haklısınız bukadar kolay ben abartmışım tavsiyeleriniz çok işime yaradı ben hiç bir şey bilmiromuşum

Evet haklısınız bukadar kolay ben abartmışım tavsiyeleriniz çok işime yaradı ben hiç bir şey bilmiromuşum
Size ben birşey demiyorum artık. Nolur yardım edin diyosunuz tedavisini bile yazdım hala laf duyuyorum. Siz çok bildiğiniz için sanırım hala sorun var. İşalla bulursunuz sizi hastaneye yatırtacak bir yol. Ama siz o yatakta yatarken başkası yatak yok diye sevke giderken ölürse vicdanınıza kalmış.

İyi bi doktora gidin bir sürü insan yaşıyor bunu tedavi oluyor siz neden olamayasınız?

Yerinizde olsam en iyi doktora gider doktorun önerilerini ses kaydı alır harfi harfine uygulardım internetten de aynı şekilde araştırıp en çok önerilen hijyen önerilerine harf harf uyar gerekirse iç çamaşırları falan çöpe atar yenilerini alırdım 3 ay bu şekilde aşırı sıkı bi şekilde bu işi tutarsanız kurtulursunuz bence. İnanın bi hatanız var şuan her şeyi yaptım deseniz de yapmadığınız bir şey var. O kadar dermansız bir dert değil zannımca

Bende cok iyi biliyorum ama herkes bir olmuyo canim kadin cok dikkat etmis ki bukadar caresiz neden diyo anlamadin sen orayi gitmedigi doktor da kalmamis bn mesela cok dikkat etmedimm sadece ilac ictim ve bitti herkesinki bir olmuyo makesef

her şeyi yaptığınızı düşünüyorsunuz tekrar tekrar kendinizi deneyin bir şeyi kesinlikle pas geçiyor olabilirsiniz.

Yurtdışında bir doktorun terebentin + şeker kürü vardı bu konuyla ilgili. İsterseniz netten bir inceleyin.

Bende cok iyi biliyorum ama herkes bir olmuyo canim kadin cok dikkat etmis ki bukadar caresiz neden diyo anlamadin sen orayi gitmedigi doktor da kalmamis bn mesela cok dikkatvetnedim sadece ilsc ictim ve bitti herkesinki bir olmuyo makesef
Neden bir olmasın? İç parazit bu hanımefendi? Bende hasimato tiroit var herkesde de aynı, tek hap var kullanıyoruz işte.
Yapmadığı, atladığı bir şey var belli ki. Ne diyorum zaten kronikleşmiş diye 6 hafta sonra tekrar gaita testi ver diyorum.
İç parazitten kaynaklı malabsorbsiyon olur, vücudun bağışıklığı düşer, anemi vs oluşur o zaman zaten doktorlarda yatışta takip etmek isteyebilir ama okuyoruz ki böyle birşeyi de yok.
Buraya konuyu açmış da tek derdi hastaneye yatmak. Sinir olduğum kısım bu.

Kıl kurdu için niye yatışınızı yapsınlar hanımefendi? Sağlık sistemi daha çok ihtiyacı olanlara ayırır fonunu. Sizin parazit dökmeniz için hastane yatağına ihtiyacınız yok. Size yazdım neler yapmanız gerektiğini
Ha bu yüzden mesajımı beğenmedin demek neden bu kadın hasta degil mi ölmekten bahsediyor demek ki artık çok zor durumda gidip devlet hastanesinde yatsın demedim bende zaten parasını verip özel hastane olabilir belki demek ki evde geciremedi hastalığı ne yapsın peki

Ha bu yüzden mesajımı beğenmedin demek neden bu kadın hasta degil mi ölmekten bahsediyor demek ki artık çok zor durumda gidip devlet hastanesinde yatsın demedim bende zaten parasını verip özel hastane olabilir belki demek ki evde geciremedi hastalığı ne yapsın peki
Evet ondan beğenmedim :KK50:
Hastanede tedavisini yapsalar hadi bacım iyileştin çıkışını verelim deseler evde yine parazit kapacak. Bak görürsün. İlaçlar tek başına etkili değil, paraziti nerden aldığını bulup halletmesi lazım. Evde olan yumurtaları çözmesi lazım.

Geçmiş olsun kıl kurdu icin sadece sizin değil evde kac kişi yasiyorsa onlarinda tedavi gormesi gerek eger gormedilerse gecmez.

Ben de gördüm tedavi bu süreçte diger aile bireyleri de gordu ve sonuc gecti.

Evet ondan beğenmedim :KK50:
Hastanede tedavisini yapsalar hadi bacım iyileştin çıkışını verelim deseler evde yine parazit kapacak. Bak görürsün. İlaçlar tek başına etkili değil, paraziti nerden aldığını bulup halletmesi lazım. Evde olan yumurtaları çözmesi lazım.
Neyse bilemedim ne olur ne yapılır çok bir bilgim yok ama belli ki bu arkadaş kurtulamiyor ve psikolojik olarakta bitmiş durumda

Neyse bilemedim ne olur ne yapılır çok bir bilgim yok ama belli ki bu arkadaş kurtulamiyor ve psikolojik olarakta bitmiş durumda
Biz neden kediye köpeğe ölene kadar belli sürelerde iç parazit sağaltımı yapıyoruz çünkü kontrol edemediğimiz şeyler oluyor. Kedi gider sinek, böcek yer. Bazısı sokar kafasını çöpe. Köpekler parkta bahçede dolaşıyor göz açıp kapayana kadar gördüğünü yiyiverir. Kontrol edemiyorsak hep iç parazit olabilir düşüncesiyle tedavisini yaparız.
Ondan dedim zaten hiç birşey yapmayacksanız evde ayda bir yada 3 ayda bir ilaç içeceksiniz yine geçer diye.
Bu hanımefendinin kafa yapısını değiştirip tedaviye başlaması, sonra da temizliği en yüksek noktaya çıkarması lazım. Ben evde o kadar dikkat ediyorum, kediler var diye buharlı temizleyiciyle siliyorum bir de yerleri. Su buharıyla evde bir şey varsa ölsün diye

Neden bir olmasın? İç parazit bu hanımefendi? Bende hasimato tiroit var herkesde de aynı, tek hap var kullanıyoruz işte.
Yapmadığı, atladığı bir şey var belli ki. Ne diyorum zaten kronikleşmiş diye 6 hafta sonra tekrar gaita testi ver diyorum.
İç parazitten kaynaklı malabsorbsiyon olur, vücudun bağışıklığı düşer, anemi vs oluşur o zaman zaten doktorlarda yatışta takip etmek isteyebilir ama okuyoruz ki böyle birşeyi de yok.
Buraya konuyu açmış da tek derdi hastaneye yatmak. Sinir olduğum kısım bu.
Sizde gerçekten cok sey biliyorsunuz bu kadinin gerçekten yapmadığınıda biliyorsunuz masallah kadinjn çaresizliğini yazisindsan anladim ama siz bi ilacla biter şunla biter bunla biter bitmemis demek ki yalan mi söylüyor

Sizde gerçekten cok sey biliyorsunuz bu kadinin gerçekten yapmadığınıda biliyorsunuz masallah kadinjn çaresizliğini yazisindsan anladim ama siz bi ilacla biter şunla biter bunla biter bitmemis demek ki yalan mi söylüyor
Sizinle benim eğitimimiz, mesleğimiz farklıdır diye düşünüyorum. Bu konuyu biliyor olmam şaşırılacak birşey de değil. Yalan söylüyor demiyorum ama fark etmediği bir hata yapıyor. Mesela çamaşırları bir kere kaynatmasının yettiğini düşünüyor olabilir. Ama her seferinde yapması lazım gibi.
Çaresizlik bilgisizlikten kaynaklanır çoğu zaman. Bir şeyi bilmezsen ortada kalır kendini çaresiz hissedersin. Biri bilgi veriyorsa en azından denemen gerekir. Yok yok ben onu denedim beni hastaneye yatırsınlarla olmuyor.

Bir şeyleri eksik ve yanlış yaptığınız çok açık. Diğer aile fertleri de ilaç kullanıp kontrol ediliyor mu?

Özellikle parazit durumlarında yaşadığımız, uyuduğumuz ortamın her gün güneş ışığı görmesi gerekiyor mesela.
Her sabah yatak yorgan komple yüksek derecede yıkanıp ev süpürge ile süpürülmeli.
Şarküteri ürünleri tüketmemeli, tüketirseniz de çok iyi pişirilmeli.

Şimdi internetten baktım bende tamamen hijyen ve ilaç tedavisi diyor, acaba bişileri eksik mi yapıyorsunuz ailecek?

Back
X