Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapsın hastaneler ev temizleme timi mi kursunlar?eger hastalıktan kurtulmak daha fazla enerjı verıp ev temızlemeye daha saglıklı odaklanabılecekse aslında bunun ıcın hastanede bır arındırılma ıslemı falan yok mu ?
yanı kısı kurtulamıyor bırturlu psıkolojısı bozulmus hastanede bunun ıcın ıslem yapılamıyor mu
sırke falan mı ıcsen konu sahıbı calkala kendını yemın ederım ben olsam yapardım heralde
aslında tim iyi olurmusNe yapsın hastaneler ev temizleme timi mi kursunlar?
Doktorlar da anlatmıştır bunları, ilacı verip göndermişlerdir. Eskiden insanların hepsinde varmış zaten parazit, tıp ilerledikçe kurtulmuşuz. Her yerden kapabilirsiniz bunu.
Merhaba ben yedi yıldır ugrasiyorum gecmiyor butun ilaçları butun bitkisel kurleri denedim evi camasir suyuyla bocaladim sirkeyle yikadim kapi kollari heryer dahil camasirlari kaynattim sirke kullanmadan meyve sebze yemedim akliniza ne geliyorsa yaptim titizlik hastaligim oldu bu kurtlar yüzünden hep evham heryeri siliyorum yikiyorum ama gecmiyor gecmiyor hergun banyo carsaf hersey değişiyorum olmuyor bende sizin gibi cok piskolojim bozuk sizi anliyorum ne yapacagiz inanin bilmiyorum yasamaktan soğudumBen birbuçuk yıl oldu hayattan koptum yaşam kalitem bitmiş vaziyette herkesten her yerden tamamen koptum pisikolojim bozuldu. Buraya yazmamın sebebi belki biri bana yardım eder diye düşündüm benim sorunum kıl kurdu çok dokturlar gittim ilaç kullandım bitkisel kürler yaptım her gün düş aldım ütü vesaire anlayacağınız yapması gereken her şeyi yaptım malesef her geçen gün daha kötüye gittim ve ben de bittim artık yaşamak istemiyorumböyle nekadar dayanırım bilmiyorum zaman zaman canıma kıymayı bile düşünüyorum belki saçma ama zaten ben yaşamıyorum gecem yok gündüzüm yok
nolur bana biri yardım etsin.
Yeşil mercimeği kaynatıp suyunu içinBen birbuçuk yıl oldu hayattan koptum yaşam kalitem bitmiş vaziyette herkesten her yerden tamamen koptum pisikolojim bozuldu. Buraya yazmamın sebebi belki biri bana yardım eder diye düşündüm benim sorunum kıl kurdu çok dokturlar gittim ilaç kullandım bitkisel kürler yaptım her gün düş aldım ütü vesaire anlayacağınız yapması gereken her şeyi yaptım malesef her geçen gün daha kötüye gittim ve ben de bittim artık yaşamak istemiyorumböyle nekadar dayanırım bilmiyorum zaman zaman canıma kıymayı bile düşünüyorum belki saçma ama zaten ben yaşamıyorum gecem yok gündüzüm yok
nolur bana biri yardım etsin.